Makale Yaz
aygen
Bu haberi yazdır
Osmanlı Maçı Sonrası Ortaya Karışık
 Ağu
20
 2017

öncelikle herkese güzel haftasonları diliyorum .

Bu yazımda osmanlı maçında gözüme çarpanları iyisiyle kötüsüyle yazacagım ...

öncelikle oyun sistemine gelelim .tudor apacık olarak karabukte yaptıgı sistemin kaliteki oyuncularla versiyonunu yaptı gsde ..

tudor takımı iyi çözmüş de yasinle selcugu lucescunun görmek istediği için oyuna soktuguna bahise girerim herkesle ..çünkü yasinde xelcukta tudorun sistemiyle çelişkili ..tudor koşan takım istıyor yasın ise sağ kanatta bana top atacaklar diye beklıyor ..bir an once 23 numaralı yasine geçmezse wallahi dıorum sonradan dahi oyuna sokmaz onu tudor. daha feghoulı gırecek ilk 21 e.

yani cok zor yasinin işi 

tolgada oynuor 11de su anda orta sahayı dınanızm getirecek orta saha oyuncusu yok elimizde yedeklerde ...böle maçlarda sıkıntı olmaz ama derbi maçlarda skoru eline aldıgında 60 70 de oyuncular maçtan düşünce yedeklerde etki edebilecek bi orta saha lazım..feghoulı gelirse tolga yapar bunuda ..emin değilim sankı bı orta saha lazım selcuk giderse eğer ki inşallah gider orta sahaya alternatif bi adam gelirse mukemmel olur ..tolga ciğerci gibi kosan bi yedek lazım bize kadroda ...tolga oynarsa girecek ...tolga yedekte olurda gerek yokda...dün ilk golu yedıgımızde yedekte tolga olsa mesela tolga ndiaye değişklıgı ıle osmanlı kolay gelemezdı gibime gelıyor düşünürsek selcukla olmaz o iş .. feghouli formuna kavusursa kim çıkar ilk akla tolga geliyor ama hakketen diyorum tolga dün güzel oynadı ..mesele gol atması değil adam bildiğin joker gibi sola koymussun dizilişte ama top nerdeyse tolga baskıda orayı 2 liyor ...bu baskıya 1 2 oyuncu daha katılınca ise rakıbın hata yapması kaçınılmaz oluyor muazzam yapıyolar bu işi  kwadwo asamoahdan sonra transfer lazımmı bilmem ama orta saha ya 60 70 de girip direnç saglayacak bi adam yedek kulübesinde kesinlikle lazım ..selcukla falan olmaz bu iş ..dün osmanlı 2.golüde atsa sıkıntıydı unutmamak lazım ...kwadwo asamoah welliton ve 1 tane daha tolga çiğerci gibi adam lazım yedekte oyuna girdiğinde harewketilik katacak ama eğer kwadwo asamoah gelirse transfere gerek kalmayabilir çünkü asamoah joker bi oyuncu ..ve linnes asamoah lı bı sıstem denenebilir solda .. haa bu arada Arkadaslar harika oynuyoruz kimse ama Fernando'dan söz etmemis , adam resmen Panzer!! Harika bir kesici , Meloyu aratmiyor resmen..adamın premıer lig tecrübesi maçlarda o kadar fark edıyorki .. hee bide defans tandemınde serdar maıcon ikilisi hoş gibi gözüksede ikiside aynı tip oyuncular ...hava topunda orta iyi yer tutan stoper ler ..oraya lider ruhlu topa hitap eden  bi adam gelmeli basında cok adı geçen vida mesela cuk oturur oraya .. asamoah gelirse sol stoper kanat santrofor ..olası transfer yerlerimiz haa bide söyle bişey war ...asamoah joker bir oyuncu unutmamak lazım asamoah  ı sol önede koysan sırıtmaz göbektede sırıtmaz ..bu takım için önemlı bır adam diyebiliriz .. maçlarda fark ederseniz ataklarımız hep garry rosrıguesın kanatlarından geldıgıne dıkkad cekmek ısterım ..

Dersine iyi çalışan bi takım gsyi  mat edebilir bakacak olursak ama öyle hızlı ve serilerkı defans daha ne oldugunu anlamadan pas atılıyor ve kalecı topu gormeden top aglarda oluyor hakikaten iyi seçilmiş bir kadromuz war temennim o dur ki  vida asamoah ve welliton alınır ve transfer dönemi kapatılır .. tabi gönderilecek coplerden bahsedmek ıstemıyorum umarım defolur giderler ..  birde bi konuda dikkat çekmek istiyorum belhanda gomıs ve dieğrleri taraftarlarla birleşince deliribilecek oyuncular ...50000 taraftar desteği ile 30 dakikada rakibi mat edebiliriz ..biz taraftarrız ve görevimiz budur diye düşünüyorum ...bu takım formuda düşebilir yenledebilirr ..ama unutmayalım ki biz 12.oyuncu olarak iç saha maçlarında desteğimizi verirsek ve gösterirsek onlarda dıs sahada bizi kırmayacaklardır diye düşünüyorum  ayrıca sunuda söyleyeyım ndiaye nin 18  lik fesıh hakkı dogacakmıs 2 yıl sonra heralde keske onu yapmasaydık ya ...wallahı 2 maç oldu ama uzuldum onun için .. transferlerde yakalanan başarı umarım feghoulıde de yakalanır ve takıma en kısa zamanda monte olur ve artık komple bı takım seyretmeye baslarız.. bundan 2 sene once iyi oyuncu sportıf başarıyı başarıda parayı getirir demiştım bı kez daha üstünü çizmek istıyorum ..

VE planlama konusunda bi şeyın altını çizmek ıstıyorum ..gelecek sezon sözleşmesı bıtecek oyuncuların listesi denk geldi bı sıtede bi bakayım dedim avrupada  kaliteli stoper kanat fovet sağlam oyuncular serbest kalıyor gelecek sene  şubat ayında devreye girilip eksik olan bolgelere bi on calısma ile 2-3 sene içinde inanaılmaz bi başarı ınanılmaz olabilir .. lazıodan de vrij, katıo balde, schalkeden  max meyer  gremıodan luan ,fbnin bi arada ilgilendiği diego rolan falan hep boşa cıkcak sezon sonunda ..umarım erkenden uyanılır ve bu ısımlerden lazım olanlar takıma monte edlir uygun fıyata.. daha o kadar cok oyuncu warki  ben bunu türk takımları sanş olarak goruyorum ..avrupada sözleşmesı botecek oyuncular 2018 de baya toplanmıs .. ha bu arada musleranın arkasına oyuncu aranıyor bılbaoda genç war gene sözleşmesı bıtecek gelcek sene arzibagala mı neydi  yavastan da sole takıma monte edılmelı boyle gençler diye düşünüyorum 

VE ARTIK FİNAL ZAMANI ARKADASLAR BİZİM 1 TANE  GSMİZ WAR DESTEK ZAMANI MESELEYE TUDOR DURSUN OZBEK OLARAK DEĞİLDE GALATASARAY OLARAK BAKMALIYIZ  VE STADA YIGILMALIYIZ CUMA GÜNÜ TFFYE ,KUŞLARA ,AVRUPAYA STADI İNLETEREK GÜCÜMÜZÜ GÖSTERME ZAMANI GELDİ ...

BİRİLERİ DEMİŞ ÖLDÜ ...YAZIN LAN ARTIK CİMBOM GERİ DÖNDÜ....  





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...