Makale Yaz
forevercece
Bu haberi yazdır
Bizde Yıldız Çok !
 Ağu
05
 2015

Sevgili Galatasaray Ailesi...

Takımın ekonomik kriz içerisinde bulunduğu bu dönemlerde, sırf en büyük rakiplerimiz yıldız transfer yaptı diye, yıldız transfer beklentisi içerisinde olmak büyük hatadır. Özellikle elimizde her sezon 20 golün üzerine çıkan bir forvet varken golcü arayışı içerisinde olmak Burak Yılmaz'a yapılan büyük bir haksızlıktır.

Elbette transfer yapılıp açıklar kapatılmalı ancak, gelen oyuncunun illa ki yıldız statüsünde olması gerekmiyor. Bu bağlamda yapılan Lionel Carole ve Jose Rodriguez transferleri gayet yararlı transferler. Sağ bek, stoper, defansif orta saha ve kanat oyuncusuna özellik Şampiyonlar Ligi'nde ihtiyaç duyacağımız su götürmez bir gerçek. Stoper ve kanat oyuncusu sıkıntımızı belki takım içerisinden çözebiliriz ancak, defansif orta saha ve sağ beke takviyeye muhtaç durumdayız.

Felipe Melo'nun takıma kattığı ruh ve agresifliğe ihtiyaç duyduğumuz hazırlık maçlarında açıkca görüldü. Selçuk İnan'ın yaşının da ilerlemesiyle iyice bir el freni haline gelmesi, O'nun yükünü hafifletecek güçlü bir oyuncuya muhtaç bırakıyor bizi. İsim vermek scout ekibine hakaret olacağı için bu ihtimalden uzak durmayı tercih ediyorum, ancak FM oynayan herhangi bir arkadaşımız bile eminim Bleriz Dzemaili'den çok daha iyi bir isim önerebilir.

Ben bu renklere gönül veren bir insan olarak bir sezon daha Sabri'ye katlanmak istemiyorum. Kim ne derse desin yanındakine pas veremeyen, ortaları ve şutları isabetsiz, hava toplarında zayıf olan bir bek oyuncusunun Galatasaray 11'inde yeri yok. Birkaç yıl önce oynadığı oyunla Emmanuel Eboue çıtayı öyle bir yükseltti ki, O'nun gibisini istiyoruz tekrar.

Rahatsız olduğum bir konudan da bahsetmek istiyorum. Koşup pres yapmaktan başka bir işe yaramayan, futbol oynarken aklını kullanmayan, pas organizasyonlarında hep topu ezen taraf olan, maksimum seviyede gol kaçıran Umut Bulut yerine gidip de tek bir hatası yüzünden adeta kalemini kırdığımız Sercan Yıldırım'ı ıslıklamayalım. Siz, O'nun yerinde olsaydınız ne yapardınız bir düşünün? Goran Pandev yılda Sercan'ın kazandığının 4 katını kazanıp yan gelip yatarken, bizim İtalyan saçması teknik direktörümüz Sercan Yıldırım'ı göndermeyi tercih etti. Yaptığı hareket hatalıydı belki ama Sercan o hareketi bizlere veya Galatasaray'ımıza değil dönemin teknik adamına yaptı. Yıllardır gol kaçıranlara, hocasına artistlik yapıp el kol kaldıranlara, takım içerisinde kavga çıkarıp huzuru bozanlara nasıl kanat gerebiliyorsak Sercan'ı da aynı zihniyetle affetmeli ve bir şans daha vermeliyiz, Galatasaray ruhu bunu gerektirir...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...