Makale Yaz
akcan
Bu haberi yazdır
Denge-Ayıp Olur-Para Yok
 Ağu
05
 2015

4.Yıldızı takmış taraftarın gözünde kredisi son derece yüksek olan Hamza hoca malesef bu kredisini daha lig başlamadan bitirdi. Hiç bir teknik direktörünün yapmayacağı açıklamar ile taraftarın gözünden düştü. Hedefleri büyük olan bir hoca alternatifli bir kadro ister. Her mevkide en az oyuncu ile lige başlamak ister. 11 de oyanayan çoğu oyuncunun bile tartşıldığı bir takım GS. Tartışılmayan 3 oyuncuya sahip bir takım. Muslera-Melo-Sneijder. Bu üçü dışındaki her oyuncu yedek kalabilir. Hümanist tavırlar ile takım yönetilemez. Burak'ı yedek mi bırakcaz, Sabri'ye ayıp olur, Transfer yaparsak diğerlerine haksızlık olur, Gomez 8 Milyın Euro...vb demeçler ile nasıl bir vizyona sahip olduğunu ortaya koydu. Olası başarısızlıklarda ilk gidecek olan kendisi olacak. Yönetim kendini kurtarmak için ilk onu feda edecek.

Dursun Başkan daha seçilri seçilmez Şampiyon bir takımın 4.yıldızı takan bir takımın başkanı olarak buldu kendisini. Şampiyonluk kutlamalarında Albayrak ve Dürüst yerine kendisini ön plana çıkardı. İlk eksiği o gün yedi taraftardan. Seçimde vermiş olduğu vaatlerin bugüne kadar hiç birisini gerçekleştiremedi. Tanman olayı ile bu durum zirve yaptı. GS başkanlığı ağlama yeri değildir. Çözüm üretme kulübün vizyonunu gerçekleştirme makamıdır. Sabri'ye zam, Bilal, Jem transferleri taraftarda infial uyandırdı. Zlatan transferi ile bizi 1 haftadır oyladı ki İnter maçında olası protestoyu önledi. 

Şapka düştü kel göründü. Şampiyonlar Liginde bu kadro ile averaj takımı olacağımız aşikar. Hamza hoca İnter maçından sonra verdği demeçte bunu doğruladı zaten. 

Transferin bitimine daha var ve hala çok geç değil. 11 de banko oyanayacak, Stoper-Sağbe-Ön libero-Forvet 4 adam alınmalı mutlaka. Sponsor mu bulacak, cebinden mi verecek, UEFA dan mı izin alacak başkanın sorunu. Taraftar göndermeden kendileri bıraksın. Arık Sabri'nin, Burak'ın , Selçuk'un ve diğerlerinin üzerinden büyük bir baskı oluştu. 

Na yazık ki bu sene bizim için iyi geimeyecek gibi görünüyor. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
  2017
  2015
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...