Makale Yaz
johnson
Bu haberi yazdır
Kanser Yapma Konser Yap
 May
04
 2015

Sevgili Hamza Hocam;

Kim ne derse desin, kim seni yerden yere vurursa vursun bu takımı sonradan devraldın. Devraldığın takım; takım olmaktan çıkmış gruplaşmanın, umutsuzluğun had safhada olduğu futbolla uzaktan yakından alakası olmayan bir grup iken, sen camiayı yeniden umutlandırdın. Daha fazla sorumluluk alan, daha verimli bir takım oluşturdun. Maddi imkansızlıklar içerisinde mücadele etmeye de devam ediyorsun ve son 5 haftaya da şampiyonuk parolasıyla . Öncelikle her ne olursa olsun sana teşekkürü bir borç bilirim. Ama Hamza Hocam tabi ki bu durum senin bazı hataların olmadığını da göstermiyor. Evet belki de sen bu hataları daha iyi biliyorsun.

Sayın Hocam, bu takım 60. dakikadan sonra büyük bir kondisyon sıkıntısı çekiyor. Ayakta kalabilen 1-2 kişi dışında ruh gibi geziyoruz. Özellikle bir ruh gibi gezmeler Bruma, Olcan ve Yasin üçlüsünden geliyor. Ne yazık ki üçü de sezon başından beri istenileni veremiyor ve özellikle oyundan düştükleri zaman çok fazla atak yemeye başlıyoruz. Tam bu sıralarda orta sahaya fazla yük biniyor, dolayısıyla 3. bir orta sahaya ihtiyaç duyuyoruz. Bu hamle geciktikçe gol yeme olasılığımız artıyor ve yine malesef 2-3 farkla bile öndeysek paniğe kapılıp herşeyi tehlikeye atıyoruz. Lütfen bu durumu bir daha gözden geçir.

Bu hayatta her zaman eldeki imkanları en iyi şekilde kullanmaktan yana oldum. Şöyle olsaydı, böyle olsaydı demekten öte elimdeki imkanları en iyi şekilde kullanmaktan yana oldum. Sezon başında Prandelli için, eğer eldeki imkanları kullanabilirse şampiyonluk için favoriyiz demiştim ki bu benim takımda eksikliklerin olduğunu görmediğim anlamına gelmiyor. Mesela dedim ki "Burak Yılmaz şu an elimizdeki imkanlar dahilinde en iyi forvettir. Eğer daha iyisini alamayacaksak almayalım." Yani eldeki imkanlarla bu kadar oluyor arkadaş! Elbette ara sıra beğensek de beğenmesek de Umut Bulut, Olcan Adın, Hakan Balta, Hamit Altıntop oynayacak... Sihirli değnek ise sezon bitince yapılacak hamlelerden ibarettir. Elbette takımda şişkinlik yaratanlar gidecek, yerlerine iyileri gelecek...

Hamza Hocam;

Sen yılma, vazgeçme, pes etme! Önümüzde 5 maç var ve her maça galibiyet parolasıyla çıktıktan ve doğru hamleler yaptıktan sonra 4. yıldız kaçınılmazdır!

Sevgili Galatasaray Futbolcuları;

İyisiyle kötüyüsüyle bir sezonu daha geride bırakmak üzereyiz. 5 maç 15 puan parolasıyla çıkın sahaya! Gevşemeyin, dalga geçmeyin, pes etmeyin sizden tek isteğimiz budur. Sezon sonunda ise 4. yıldızdır! Allah yolunuzu açık etsin; vurduğun gol yediğiniz ofsayt olsun!

Kanser yapmayın, konser yapın!

(Yöneticilerin, teknik ekibin veya futbolcuların okumayacağı ama yüreğimizden geçen bir temsili bir mektuptur.)





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...