Makale Yaz
brooklyn
Bu haberi yazdır
BhoukTan Stark !!!
 Eyl
20
 2012

Sevgili arkadaşlar ,

 Beklenen gün geldi geçti. Uykusuz gecelerimizi, tebessümlü bir uykuya bırakarak yatağa girmemize sebebiyet veren bir oyunla sahayı ManU ya dar eden futbolcularımıza ve İmparatora çok teşekkür ederim.

Zor bir mac bekleyen ve Galatasarayımızın fark yiyeceğini bekleyen, ümit eden herhesin şaşkınlıktan şeş beş oldugu bu aksamda, keşke kör olmasada şeş beş olsa diyecegimiz bir grup vardı. Maçın HAkemleri !! Almanyada yılın en kötü ve Euro 2012 de turnuvanın en kötü hakemi olan Stark Şampiyonlar Ligine de ilk maçtan damga vurdu. Fifa ve Uefa kriterlerdeki 10 kusurlu harekete yeni anlamlar kazandıran hakem, maçın başında öne geçme şansımızı, maçın sonunda da beraberlik şansımız elimizden aldı. Bu arada ilk dakida faul ü yapan Vidic, Hamit e yaptıgı (ceza yayının üstünde) ve verilmeyen faul de verilse 2. sarıdan kırmızı olabilecekti.

Bununla birlikte, bu güzel oyuna bir önceki makalemde yazdığım eksiklik takımımız adına damga vurdu. Oda bitiricilik, çok seri akan ve kaleye kadar giden pozisyonlarımız malesef kötü şut tercihleri yada direkler yüzünden sonuçlanamadı. Takımımızın 4. forveti Baros a ne kadar ihtiyacının olduguna kanaat getirmemizi sağladı. Sağlamayanlar ve Baros u kafada bitirenler bile boyle sakatlık durumları içinde olsa kulübe olmalı demiştir. Son dakikalarda yorulan Elmander ve maç içinde beklenenden uzak Burak değişikliklerinden birinde ismi geçebilirdi.

Melo nun hatalı topları ligimiz kalitesinde hiç bu kadar sırıtmamıştı. Çünkü hatasını kapatabilecek zamanı olabiliyor. Ancak rakip ManU olunca Melo için kocaman bir "0" haneye yazmadan edemiyorum. Hocam değiştirmekte çok haklı, hatta belkide geçti.

Cluj un Braga yı dagıttığı maçtan sonrada gördük ki, Fener in çakma grubunda Alman ve Fener in kardeş ekibi olan Rum ekibini öven ve Fenerin bunların yanında şansını az görüp, çok rahat çıkabileceği bir gruptan, çıktığında büyük işler becermiş havası yaratacak medya Şampiyonlar Ligindeki H Grubun da işlerin kendilerinin bahsettiği gibi basit olmaıdığını. Burada bir iş olacaksa bu iş Galatasaray ın büyüklüğü ile alakalı olacağını saptamışlardır diye ümit ediyorum.

ASY TT Arena da herkes cimbom un kasırgasını görecek, 3 Bin kişinin Old Trafford ta yaptığının, 50 Bin kişinin yapacağının fragmanı oldugunu herkes anlayacak!!!

Aferin Muslera, Aferin Semih, Aferin Hamit senden görmek istediğimiz bu ! Aferin çocuklar...

Teşekkürler Galatasaray...

Saygılarımla





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...