Makale Yaz
brooklyn
Bu haberi yazdır
Arroyo/ManU/Baros/Riera/
 Eyl
18
 2012

Sevgili Arkadaşlar,

Geçen aramızdan bir arkadaşın Arroyo hakkındaki makelesine göz gezdirme fırsatı buldum ve Hak vermeden yapamadım. Çok ciddi bir yapılanmayla ve çok ciddi bir yatırımla girdiğimiz Basketbol Ligi nin yeni sezonunda kulübümüzdeki en büyük eksiğin Efes e giden Gordon un yerinin tam doldurulamadıgını görmektir. Bu bölgeye alınan üst düzey Basketbolcuların onun gibi yürekten oynamadıgını, (Futbolda bir tabir vardır ya ayağa kafa sokmak diye) bununda zamanla kazanılacak bir şey olmadıgını biliyor ve gözlemliyebiliyoruz. Arroyo nun bu tarz bir oyuncu olması ve dogru taraftar önünde neler yapabildini geçen sene gördük. Yönetimimiz adına çok dogru bir tercih olacaktır.

Rixos Cup herşeyi görmemiz için ciddi bir sınav oldu. Bu arada formlara soyleyecek söz bulamıyorum. Çok yüzeysel olmuş. Sanki Nike ın aklına birsey gelememişte son dakika ayıp olmasın diye bunu sunmuş...

Futbole geldiğimizde çok uzun zamandır hasret oldugumuz bir turnuvaya kalbimizin kapılarını açıyoruz. Şampiyonlar Ligi!!!

Beklenen Kadro - Beklenen Oyun - Beklenen Gün - İmparatoR... Bu turnuvada başarı için herşey mevcut, bunları tetikleyecek etken ise, taraftarın takıma yansıtacağı İnanç tır. Bizim onlara olan inancımızı yürekten hissettikleri takdirde, bu takımın yapamayacağı şey, alamayacağı kupa yok. Biz buradaki takımları Futbol un Futbol oldugu dönemlerde, kendilerinin en şan şöhretli dönemlerinde eledik - yendik - alt ettik.

Maç kadromuz bence ;

Muslera

Eboue-Semih-Cris-Hakan\

Hamit-Selçuk-Melo-Emre&Amrabat\

Elmander&Baros-Umut\

Baros u yazmadan geçemiyorum. Çünkü 4 haftalık periyota baktığımızda bitiricilik konusunda ciddi sıkıntı yaşadığımızı görüyorum. Hepimiz için son dönemde gönderilmek istemesini hazmedemeyip para için kulüpte kalsada, bu çocugun kontratını biz uzattık. Bu parayı biz verdik, verme sebebimiz hak etmesi, eger gitmediyse bence etinden sütünden faydalanmamız gerekir. Çünkü varlığı ManU defansını rahatsız eder. Elmander in yerine düşünme sebebim ise Elmander in kendi açıklamaları, ayağındaki ağrılar sebebiyle topa eskisi gibi vuramadıgını soylüyor. Boyle önemli bir macta, daha uygun kullanılabilir.

Albert Riera ya değmeden edemeyeceğim. Barosun bu kadar sansasyon yarattığı dönemde çok daha fazla kazanıp, Galatasaray a bir şey vermeden bu parayı alıyor olması bence cok acı..Üstelik doğum için bir gitti, sanırsın bebegi o dogurduda hastaneden cıkamadı.Git gör, sev gel...Bizi yalnız bıraktıgı yetmediği gibi, aldıgı parayıda çatır çatır yemekte...Unutmayın 2si arasında fark var...Baros hak etti diye biz önerdik kontratı...Riera ise daha hak etmeden bu kontrat son dakika transferi oldugu için verildi. Hakkınıda vermedi.!!!!

Burdan webaslan ekibine makale hizmeti için çok teşekkür ediyorum. Ancak bu makalelere harcanan emekleri lütfen yabana atmasınlar...Yogun milli mac haftası herkes gibi bende duygularımı buradan yazdım. 3 makalemden malesef 1 tanesi, tam 1 hafta sonra yayınlandı. Toplu yayınlandıgı içinde yazık sadece 17 kez okundu..7 si benim kaç kişi okudu diye kontrolümdür..!! Zaten üstünden de çok sular aktığı için konunun bir önemide kalmadı... Bizler için hazırlanan bu platformda kendilerine yapılan bu eleştirilerimi de yayınladıkları için ayrıca teşekkür ederim.

Saygılarımla





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...