Makale Yaz
brooklyn
Bu haberi yazdır
Taraftar Köşesi
 Eyl
13
 2012

Sevgili Arkadaşlar ,

Sabahtan beri okumadığım spor sitesi, gazetesi kalmamıştır.Kimine göre herşeyin suçlusu Hamit-Selçuk "Fatih Hoca nın takımında bunları yapabilirler mi ?" deniliyor.

Kimine göre Abdullah Avcı "Hangi Mantıkla gençleşmek için 32 yaşındaki Emre yi oynatıyor" deniliyor.

Kimine göre, ki bu kesim yok denecek kadar az, Emre Hamit i hedef göstererek hata yaptı. Abdullah hocaya yaranmak için böyle bir hareket yaptı.

Sonuç ne olursa olsun, alınan kararlar ve kişilerin hareketleri , bu işten tek zarar gören Galatasaray Spor Kulübü dür. Milli takımımıza güle oynaya gönderdiğimiz 2 futbolcumuz, moral olarak çökmüş bir halde geri gelmiştir. Antalya ve zorlu ManU maçı öncesi bu bize ciddi zarar verebilcek bir durumdur. Bir tek yazıda da bundan bahsedilmemiştir. Herkes kendi primini arttırmak için istediği yerden, yanında oldugu kişi, kulüp tarafından hoş karşılanacak yazılar yazmışlardır.

2008 Avrupa Şampiyonasında Hamit ter dökerken,(turnuvada yıldızlaşmıştı.Özellikle Çek Cumhuriyeti maçında) Baselde FB yönetileriyle görüşen Emre, 2010 yılında Azerbeycan maçında takımın yediği gol de baş rol oynayan ve artık gücüm yok ve yaşlandım, milli takımı 2012 de bırakmayı düşünüyorum diyen Emre, tüm enerjisini verdiği macta, bir gol attı diye, kahraman triplerine girip, yedek kulübesinde psikolojik olarak darmadağın Hamit i daha da hedef gösterip magdur ediyor. Üstelik sorgusuz sualsiz, yaklaşık 5 turnuvadır. Tüm profesyonelliği ile Milli Takımımıza hizmet eden Hamit i...!

Abdullah Hocaysa ilginç bir şekilde kullandığı bilgisayar programlarınında etkisiyle (Okan Buruk) Genç Millilerde en çok oynattığı oyunculardan birisi olan Selçuk u sistemine uyduramıyor !! Oysaki Mehmet Topal ın tüm düzgün ve dogru top kesmelerine karşılık, Emre'nin zaman zaman denk gelen paslarını saymazsak, organize bir atak yapamıyoruz.Ne Mehmet,Ne Emre o ayarda topçu değil.Soldan iyi bindiriyoruz. Burada da iyi bindirmeler yapan H.Ali Kaldırımın sürekli rakibe attığı ortalarla boşa gidiyoruz. Sonuç Burak ın uzaktan şutları dışında elde var "0"...Doğru düzgün bir pozisyon yok...Rakip kapanan ve 10 kişi kalmış ESTONYA...

Okan Buruk ne kadar inkar etsede bugün yaşanan olaylarda payı çok büyük. Daha önce Galatasarayımızı sattığı arkadaşı ve İş ortağı Emre nin (Bu sezon sadece 3 dk. oynadı)ilk 11 deki yerini garantileyecektir. Türkiyede ve Dünya nın hiçbir Futbol ülkesinde Selçuk İnan gibi kendini ispatlamış bir Futbolcunun kenarda oturuşu hoş karşılanamaz. 10 kişi Estonya ya 44 dakika gol atamıyoruz. Daha vahim ne olabilir ki!

Yine de Tekrar ediyorum, Önemli olan Milli Takım Sonuçta 3 puanımız var.

Abdullah Hoca dan tekbir ricam var. Oynatmayacağın Galatasaray futbolcusunu alma, senin bu ülkenin en güzide kulübüne zarar vermeye hakkın yok. Eğer Antalya maçı ve ManU maçında Selçuk ve Hamit yetersiz olursa sorumlusu sen olacaksın ve hesabını senden sormak zorunda kalacağız...

Metin Ağabey, rahmetle anıyoruz.

Saygılarımla





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...