Makale Yaz
brooklyn
Bu haberi yazdır
Taraftar Köşesi 2
 Tem
12
 2012

Sevgili Arkadaşlar ;

Bir önceki makalemi Hamit in bir başlangıç olması ümidyle bitirmiştik. Sanırım ümitlerimiz boşa çıkmıyor. Geç gelen bir sevinç, çok önce bitmesi gereken transferlerde olsa, Abdülrahim Albayrak ın dediği gibi geç olsun güç olmasın diyelim....

Burak YILMAZ ; en başından beri birşey söyledim. Yabancı futbolcu sayımız cok, bugün ilk 11 girecek yabancıları sayalım. Elmander in yanına yabancı forvet koyamıyoruz. Çünkü hakkımız kalmıyor. (Muslera,Urfaluji,Eboue,Melo,Elmander(Kanatta da bir yabancı düşünülüyor)Bizim ülkede kendini kanıtlamış, bir yerli forvet almamız şarttı. Bunun için 5 milyon a alacağımız bir oyuncuya fazlası ve bir-iki futbolcu vermemiz Sadri Şener in tamamiyle yaptığı şovla alakalı yoksa eldeki yabancılardan kurtulmak dışında böyle bir seçenek düşünülemez.(Pino-Riera önerilebilir)

Hamit Altıntop ; Sağ bek, Sağ açık, Selçuk un yanına, forvet arkasına...Hamit tin bu kadar uzamasının ne kadar anlamsız olduğu saha içindeki seçeneklerini yazınca ortaya çıkıyor zaten...Hamit teki problemimiz bu kadar para vermek doğru mu ? İspanyada %40 vergi verdiğini düşünürsek, bizden birebir aynı parayı istemesi ki buda neredeyse %40 daha fazla yapıyor, düşündürücüydü. Umarım hakkını alırız. Alacağımıza inanıyorum.

Nodrin Amrabat ; Sağ-Sol açık Takımımızda devşirme kanat oyuncularını yada Kazım-Pino gibi sonuca ulaşamayan kanatlardan sonra, Kayserideki performansının yarısını gösterse bile bizi mutlu edecektir. 8.5 Milyon ve " 1 futbolcu, Melo için yapılan pazarlıkları düşünürsek çok gibi geliyor..Hepsi BU!!

Bugün kimse sorsanız bahsi geçen rakamları asla bu futbolcuya vermez. Ancak durum oyle bir noktaya geldi ki, verilen sözler öylesine boş çıktı ki, yönetimimiz İmparator a karşı elini çok güçsüz hisseti, olabilecek bir başarısızlıkta bütün oklar üzerlerinde olacaktı. Bu yüzden transferde açılmama kararı alan yönetimimiz,zaten çok önce bu rakamlara bitireceği transferlere, bu paraları asla vermezdi. 

Umarım KAP a bildirilip sonuca ulaşmayan transferler listesine girmezler!!!

Nuri-Sercan-Atilla Turan-Gökhan Töre....Bunlar içinde şartlar oluşursa kulübümüzün aksiyon alcağına inanıyorum. Yerli kalitesini artırmamız gerekiyor.

Not : Bu arada Hamit in Galatasaray Kampında olduğu bilgisini vermek isterim :)

Saygılarımla





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...