Makale Yaz
brooklyn
Bu haberi yazdır
Taraftar Köşesi 1
 Tem
10
 2012
Sevgili Arkadaşlar,
Zorlu zamanları geçiriyoruz. Haziran başından beri yapılacak transferleri bekleyerek zaman geçirmeye çalışıyoruz ki, beklemenin ne kadar zor ve meşakatli olduğunu her birimiz çok iyi anlamış durumdayız.
Bu beklentilerin yanında birde öyle isimlerle kulübümüzün adı anılıyor ve gündeme geliyor ki, gece çoğunuzun allahım lütfen alınmasın diye dua ederek yattığınızdan eminim. Alt yapıdan çıkardığımız ve her sene kiraya verdiğimiz bir Serdar Eylik tip olarakta :), potansiyel olarakta Assaidi ye cok benzemektedir ve cok daha ucuza cok daha verim alabileceğimiz bir futbolcudur.
Yöneticilerimiz transfer yaparken eminim ince eleyip, sık dokuyorlardır. Ancak bu yüzden de bir çok transferi elimizden kaçırma boyutuna geliyoruz. Yada Fener sırf fiyat yükseltmek için devreye giriyor. Sonuç hızlı ve kararlı bir politikayla 3 e alacağımıza 3,5 -4 vermek zorunda kalıyoruz. Ya da elimizden kaçırıyoruz..!
Sercan Sararer, Gökhan Töre, Hamit Altıntop, Nuri Şahin, gerçekten takıma katkı sağlayabilecek futbolculardır. Bunlardan Nuri Şahin Türkiye ye gelmeye sıcak bakmıyor. İkna edilemez diye bir şey yok.
Yabancı transferlerden say say bitmiyor isimleri, yıldız diyebileceğin 5 tane futbolcu var. Onları kulübümüz resmi siteden yalanladı. Galatasaray menfatlerini düşünen hiçbir taraftar olarak zaten gidelim Kaka yı alalım demiyoruz. Pato yu da alalım demiyoruz. Ama bana öyle transferler yap ki, takım sahaya çıktığında biz göğsümüzü kabartalım arkadaş...Bana son dakika Riera ları getirerek yıldız diye kadıramazsın..Kanmam! Bu işten kulübüm zarar görür, en pahalı oyuncu olarak elden cıkartamazsın..Parasınıda paşa paşa ödersin.
Transferi bir an önce çözmedikçede Riera gibi kulübünün verim alamadığı oyuncular dışında oyuncu alamazsın...!
Forvete sarışın alma arkadaş, çilekte alma, golcü al, kaleciyle karşı karşıya kalınca heyecanlanıp topu dolaştırmasın...Vuracağı yeri coktan bilsin...Jardelleri alabilmek için biz hep mi Cem UZAN lar bekleyeceğiz......
 Sayın Başkanım Yanlış Yaptınız Tarif verirken....Bülent Tulun a güvenirken...Fenerbahçe bu şike sürecinde Galatasaray a ve/veya yöneticilerine laf atarken...100 milyon Euro ile geliyorum diyerek...
Ama en büyük erdem yanlıştan dönmektir. Umarım Hamit bir başlangıç olur.
Saygılarımla




Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...