Makale Yaz
muratt
Bu haberi yazdır
Nasıl açıklanır ki?
 Nis
23
 2012

Oyunla skorun birbiriyle alakası olmayan, adalet tanrılarının ortalıkta gözükmediği saçma sapan bir fb maçını daha geride bıraktık. Neye isyan etsek ki! Hava güzel, seyirci müthiş, takım müthiş, her şey dört dörtlük, gel gör ki bizim klasik fb maçları basiretsizliğimiz yine nüksetti.

 

Kızamıyorum da arkadaş! Kime kızayım? Necati, Aydın, Engin, Baros, Elmander, Melo… hangisini saysam! Vurmaldılar mı, hem de tüm güçleriyle ama İnanın artık bu oyunun ne teknik, ne taktik yorumu olur. Yahu eskiden “dakika başı pozisyon” diye bir tabir vardı biraz da abartırdık söylerken. Dünkü maça bakıyorsun ne “dakika başısı”, ikinci yarı bir ara 30 sn’de bir pozisyon olmaya başlamıştı. Bizler kaçan gollerden sonra saçımızı başımızı yolarken, bir ara Fbnin yedek kulübesine yönlendiğinde kamera, oradaki “yeter artık bitsin bu işkence” dercesine çaresizliği, bitikliği, korkuyu gördüm teknik heyet ve oyuncuların gözlerinde. O anlarda “Yusuf Yusuf” 3,5 atan adamların, maç dönüşü takım otobüsünde maça sanki hak ederek kazanmışcasına gülmeleri, laf sokmaları ne kadar ciddiye alınabilir ki!  Ama iş dönüyor-dolaşıyor bir şekilde adamların istediği hale geliyor. Buna kader mi denir, şans mı! bilemedim artık...

 

Sene başından beri malum sürecin bir türlü sonuçlandırılmayıp, son duyumlara göre “şike yoktur” denerek üzerinin kapatılacağını öğrendikten sonra şimdi de şu mağlubiyet çok moralimi bozdu çok. Yanlış anlaşılmasın, bu takım bu saatten sonra elbette şampiyonluğu bırakmayacak. Ama ne olurdu futbol ilahları bir kez da bizim yanımızda olsaydı.

 

Fazla da uzatacak bir şey yok, 1-2 gün her türlü kızdırmayı, laf atmayı hazmedeceğiz. Unutmayalım ki 1,5 puan öndeyiz. Ve yine her şey bizim elimizde. Nihayetinde sadece bir maç kaybettik ama bu sene yaptığımız 3 maçta da şu açıkça görüldü ki bu takım diğer takımdan fersah fersah üstün. Bu da sene sonunda ortaya çıkacaktır. Şampiyonluk hak edenin, yani bizim olacaktır. Sadece bazılarının istediği olarak sürece biraz heyecan gelmiş oldu.

 

Bu arada maçın her anında, özellikle mağlup olmamıza rağmen olgunluğunu korudpu için taraftara kocaman teşekkür....

 

Sevgiler,

MuratT.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...