Makale Yaz
johnson
Bu haberi yazdır
.Yeteeeeer Yıldırım Demirören!
 Şub
21
 2012

 

Babalar,erkek evlatlarını öyle bi yetiştirir ki...Çünkü erkek evlat soyun ve soyadın devamıdır.Toz kondurmazlar evlatlarına,"aslan parçası" derler genelde...İleride kendi mesleklerini de sürdürebilir evlatları,buna göre yetiştirilirler...

Bir baba düşünün şimdi,Türkiye'nin önde gelen isimlerinden...İstanbul'un jet sosyetesinden...Adı Erdoğan Demirören.Çalışmış,çabalamış ve şu an birçok sektörde öncü bir holdinge sahip olmuş.Her babanın yaptığı gibi o da erkek evladını en iyi şekilde yetiştirmeye çalışmıştır.Ancak hayatta bazen bazı gerçekler vardır ki,ancak parayla tamamlanabilir.Erdoğan Demirören'in oğlu ne işe el atsa o işi batırıyormuş ve başarısız bir kariyer edinmiş.Babası da bakmış olacak gibi değil.Oğluna işleri devretse yıllarca çalışıp didindiği emeği kül olacak.Vermiş Milangaz'ı.Sonrasında Beşiktaş Başkanı olsun da oyalansın,benim işlerimden uzak dursun demiş.Babasının bile arkasını dönemediği bir evlatmış bu adam.Kimden mi bahsediyorum?Tabi ki de Yıldırım Demirören'den!

Yıllardır başkanlık koltuğuna oturduğu kulübünde tek bir başarısı olmayan,paraları har vurup harman savuran,kendi cebinden para veriyormuş gibi görünüp kulübü borçlandıran,hatta beni başkan seçmezseniz bu parayı çatır çatır alırım diyen bir adamdan bahsediyoruz.

 Kendi taraftarı önünde yıllardır ıslıklanan,istifaya çağrılan buna karşın gururunu parasal güce satmış bir adamdır kendisi...

Hele ki şike operasyonundan sonra bir anda Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe uşaklığı rolüne bürünmüş,hatta bunu "Fenerbahçe'miz" sözüyle de destekleyen bir kanıtlama yapmıştır.

Kendi takımında bile sevilmeyen,takımını başarısızlıklara sürükleyen bir başkanın şimdi TFF Başkan adayı olması ne kadar acı?Kendi kulübünü bile yönetemeyen bir başkan şimdi nasıl olur da Futbol Federasyonu'nu yönetebilir?

İnsan da biraz gurur olur,biraz ahlak olur,biraz öz eleştiri olur.Ben kendi kulübüme bile yönetemedim diyebilmelidir insan.Ama paranın satın aldığı dünyada kim bunu söyler ki?

14 kulübün de Yıldırım Demirören'e destek olması da cabası...Ayıptır,günahtır.

"Fenerbahçe'miz" sözü yanlış anlaşıldı,biz "Galatasaray'ımız,Bursaspor'umuz" da demesini biliriz demişsin Sayın Demirören!

Lütfen Galatasaray'ın adını sahiplenme ekiyle kullanma!

Çünkü Galatasaray sadece bizimdir,sakın dokunma!

Yıldırım Demirören'e Galatasaray dışında Ankaragücü'nün destek vermemesi beni çok etkiledi.

100 yıllık tarihlerinde kötü günler geçirmelerine rağmen hala onur mücadele gösterdikleri için binlerce kez teşekkür ediyorum ve de bir önerim var.Kayserispor ile Ankaragücü'nün renkleri karşılıklı olarak değiştirilsin.Çünkü Sarı-Kırmızı görünümlü Sarı-Lacivert bir takımdır Kayserispor.Ankaragücü'ne Sarı-Kırmızı daha çok yakışır.

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...