Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
Adımlarımız Gelecek için olmalı...
 Ara
28
 2017

YÖNETİM: Galatasaray Dursun Özbek yönetiminde çok eleştirildiler, Galatasaray tarihinde en kötü yönetilen yönetim oldular. Futbol ve Basketbol başarıların arkasında kaldı. Futbolcu satarak borcu azaltma yöntemine gidildi, çok fazla teknik direktör değişikliği yapıldı. Şu bir gerçek Borç konusunda somut adımlar atıldı. Daha iyi durumlara gelebiliriz. 

%55 Dursun Özbek seçimi kazanarak 3 Yıl daha görevine devam edebilir. Dursun Özbek'in en şanssız yanı yanındaki yöneticilerin Başkanın kararlarını etkilemesi, bu durmu istifaya götürerek görevi bırakmaları, Galatasarayı yıpratmaya çalışan değil, Kendi menfaatleri için karar alanlarla değil, Glatasaray'ın geleceği için birşeyler yapılıp kararları bu yönde vererek birlik beraberlik ile bu kulüp yönetilirse Yönetim Güven kazanır ve Her sezon istifa sözlerini duymayız.

Kim gelirse gelsin, gerek Dursun Özbek göreve devam ederse sadece borcu azaltma konusunda değil futbolcu yetiştirme konusunda çalışmaları yapmalıdırlar. Türkiye bu konuda gelişemiyor. Kulüplerin Borçları ve yeterli seviyede olmamaları gibi sebeplerle UEFA Şampiyonlar ligi ve Avrupa Liginde oynayan, turu geçen kulüp sayımız çok çok az. 

TEKNİK DİREKTÖR: Öncelikle 25 yaşında biri olarak Galatasaray'da izledikçe keyif aldığım dönemler var. En çok keyif aldığım dönemler Fatih Terim, A. Albayraklı, Hasan Şaş dönemlerinde oynanan futbol. Fatih Terim hiç gitmemeliydi, hep kalmalıydı. İnsan Hata yapar. Eskiden olmuş şeyler konuşuluyor halen, büyütülecek birşey yok aslında. Birileri bunları gündeme getirerek Galatasaraya zarar vermeye çalışıyor. 

  • Fatih Terim'in yaptıklarını yapabileceklerini biliyoruz. Biz yenileceksekte Fatih Terim varken yenilelim. Kim gelirse gelsin bu kulübü Fatih Terimden daha iyi yönetebilen çıkmaz. Biz insanların arkasında durmuyoruz. Hep iyi şeyler olsun işler kötü gittiğinde yerin dibine vuruyoruz. 

Eski günlerdeki gibi Galatasaray'ın Fatih Terimle ayağa kalkacağını biliyoruz. 2018 Yılına giriyoruz ve görüyoruz Galatasaray Avrupada tanınan kulüplerden biri. Futbolcu aldığımızda milyon eurolar harcıyoruz. Futbolcu satarken çok ucuza satıyoruz. Bu noktada çok eksiği var yönetenlerin. 

Fatih Terim Galatasaray'a genç yetenekler kazandırabilecek önemli bir isim bizim açımızdan;

  • Fatih Terim gittiği yerlerde genç isimleri takımına kazandırıyor Milli Takımda da genç isimleri Milli Takıma Çağırarak, Milli Takımımızı seçmelerini sağlayarak (Yunus Mallı, Emre Mor gibi) 

       Tudor Yabancı hoca olarak genç isimlere çok fazla şans vermedi. Sinan Gümüş geçen sezon parlayan, taraftarımızca desteklenen bir oyuncuydu fakat Tudor oynatmadı, oynatmadı oynucu küstürdü. Rodrigues her maç ön plana çıktı fakat her maç 2.yarıda aldı. Bruma döneminde Bruma çok iyi bir sezon geçiriyodu ve Brumayı sürekli cezalandırmaya çalıştı bir maç 20.dakida Brumayı çıkarttığını hatırlayanlar vardır.           

Büyük Takımların futbolcu geliştirip satması gerek biz bunu yapamıyoruz, Beşiktaşın Transfer Politikasını çok beğeniyorum. Demba ba ile başladılar 3-5 milyon euroya alıp 13 milyon euroya sattılar. Talisca 2 yıldır kiralık alsalar ilerde çok iyi fiyatlara satarlar. Cenk Tosun 25 milyon euroya gidecek büyük bir ihtimal.         

Bu insanların yaptığının daha iyisin yapabilecek kişiler var. Ama futbolcudan çok Arsa satışlarıyla uğraşıp, turizm ile para kazanmayı planlıyoruz. Porto futbolcu yetiştirip çok iyi fiyatlara satabilen tek takım. 2018 Yılındayız Yöneticilerin daha iyi şeyler yapması gerek.          

Yönetimde işler düzgün giderse başarı zaten gelir. Fakat Galatasaray'a karşı oynanan senaryolar hep önümüzü kesmek için. Taraftarımız muhteşem destek oluyor. Takımımız TARAFTARIMIZ sayesinde ayakta. İsimler gelip geçici ama bu takımı destekleyen, ayakta tutan Taraftarımız olduğu sürece Galatasaray iyi yerlere gelmeyi hak ediyor ve gelecektir. 

  TEKNİK KADRO: Fatih Terim'in yardımcılarını hepimiz çok merak ediyoruz belki şöyle bir hayal ettiğinizde Fatih Terim'in yanında Hasan Şaş, Drogbanın, Elmanderin olduğunu görsek kıskandıran bir tablo olur. Hem Teknik Hem Futbol kadromuzla Gücümüze güç katar, Korkulan bir takım haline geliriz. Korkulan bir takımız ama bu kadro ile daha çok konuşulan bir Galatasaray Ön plana çıkar. 

  GENÇ YETENEKLERİ KAZANDIRMALIYIZCengiz Ünder, Emre Mor, Hakan Çalhanoğlu, Emre Akbaba, Çağlar Söyüncü, Deniz Türüc gibi oyuncular İleriye dönük büyük katkı sağlayabilecek oyuncular. Futbolcu yetiştirip satmak istiyorsak böyle genç isimleri Galatasaraya kazandırmamız gerek. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...