Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
Tudor hatalarını telafi etmeli
 Ara
04
 2017

          RENKDASLAR! Galatasaray'ın bu kadar iyi bir başlangıç yapması ve oynanan futbol bizleri Motive etti ve stadı dolduran çoğunluk Galatasaray Taraftarı şuanda. Bu hırs, bu öfke böyle bir kadronun yönetilememesine olduğunu hepimiz biliyoruz ve Özbek yönetiminin önceki senelerdeki hatalarından dolayı bu senenin heba olmamasını istiyoruz bu öfke bu yüzden. 

         Avrupa kupalarına veda ettik ama lige iyi başladık. İsteyen Hücum eden bir Galatasaray var. Tek Sorunumuz Tudorun Yaptığı ve geç kaldığı hamleler nedeniyle aldığımız agır sonuçlar.

Bizler Öfkeliyiz Çünkü bizler Bu armaya gönül vermiş insanlarız. Tudor Galatasaray Taraftarının Öfkesinin sebebini anlayamaz. Bunu tek anlayacak kişi Galatasaraya Gönül vermiş Gecesi Gündüzü Galatasaray olan İnsanlar anlar. En Başta Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim gibi isimleri örnek göstereyim Bir Yanda Sevinc Bir yanda göz yaşı. Ancak hissedenler bizimle bu duyguyu yaşar. Şu anda Aldığımız sonuçlardan Tudorun Ders çıkartması gerekir.

          YÖNETİME Tek Uyarım futbolculara degil Tudoru Uyarması gerektiği ve Şu bir gerçektir ki Ayhan Akman Yrd. Antrenör olarak yanlış tercih bu benim şahsi düşüncem. Burada benim sözüm geçer diyen bir Teknik Direktör var. Tudor maç sırasında işime karışılmasını istemem der gibi bir rol üstlenmiş. Ayhan Akman iyi bir Galatasaraylı fakat bulunduğu yerde Söz hakkını kullanmayacak taktiksel olarak maç esnasında fikir vermeyecekse ne anlamı var orda bulunmasının?

        Galatasaray Yönetiminin Şu Noktalara Bir Çözüm bulması gerekli. Şampiyonluk Yolunda Puan farkını açmış iyi oynayan Takımın Aldığı sonuçlara istinaden Bir İstişare yapması gerekiyor;

1.) Tudorun Fenerbahçe, Basakşehir ve Beşiktaş maçlarındaki beraberlik ve agır maglubiyetin sebebi Kazandığı Maçlardaki Taktikten vazgeçmesi farklı taktikler Denemesi. Taktik problemi nedeniyle başka maçlar kaybedilebilir ve şampiyon olabilecekken 3. Veya 4. Sırada yer almamıza sebep olabilir,

2.) Denayer Ne sağ bek, Ne de Sol Bek. Linnes Sağ bek olarak alındı Sol bek oynuyor ama o mevkide latovlevici ve denayer den daha iyi oynuyor. Sol Bek Transferi Şart! Ama şuanda sol bekte Linnesin oynatılması Denayerden daha iyi katkı sağlar.

3.) Feghouli 3 mac cezanın ardından alanyaspor maçında da gördük performans olarak istenilen seviyede değil. Beşiktaş maçında Yasin ve Linnes ile Başlasaydık maçı kazanan biz olabilirdik. 1 maç farklı kadro ile 2. Maç farklı kadro ile çıkmamız bizim aleyhimize oluyor.

Galatasaray Yönetiminin Futbolcuları değil Tudoru sorgulaması gerekli. Taktiksel Değişikliklerden, Geç Değişiklik yapmaktak vazgeçmesi. Tudor Lider olmamıza güveniyor ve Deplasman da aldığımız mağlubiyetlerden tek çıkardığı ders İkinci yarı bu maçların evimizde oynayacak olmamız.

Bu özgüven kesinlikle yanlış. Çünkü Tudor şenol güneş, Abdullah Avcı gibi müdahale yapabilen bir teknik direktör değil. Tudor Defans Oyuncusu olarak en çok gol atan takımken en çokta gol yiyen takım duruma düştü. Yaptığı Hamlelerin Sonuçlarını Bizim ligimizdeki takımlar bunu kendi lehine çevirirler. Bu Noktada Yard. Antrenörün Desteği olmalı.

Tudorun Basakşehir ve Beşiktaş Maçından sonraki açıklamalarına baktığımızda alınan maglubiyetlerde ön plana futbolcuları atıyor. Bir Teknik Direktör Hata varsa hepimizindir ve en başta kendisinin hatası varsa önce kendisini ön plana koymalıdır. Ki Fenerbahçe, Trabzon, Başakşehir, Beşiktaş Yenilgisinin Sebebi Tudorun Hatalarından Kaynaklandığı. Lideriz 9 puan, 6 puan var diye havaya girip taktiksel ve kadro seçiminde hatalar yaparsan hatanın sonuçlarına katlanırsın.

Dursun Özbek Devre arasına kadar beklecektir Seçim nedeniyle tek kozu şampiyonluk. Bu Kadar para harcanıp emeklerin boşa gitmesine Galatasaray Taraftarı ve Üyeler müsade etmez. Süpriz olarak Devre Arasına Fatih terim ile girebiliriz.

Fatih Terimi istemeyenler 2 - 3 tane sebep söylüyorlar 1. Fatih terim gelse Galatasarayı batırır, 2. Fatih Terim varken de gördük dişen bişey olmayacak. Real Madrid, Barcelona da yeniliyor, Chelsea de Manchester United da kötü sezon geçirdiğ oluyor.

Ama bizim ülkemizde teknik Direktöre sabır gösterilmiyor! Fatih Terim kadar hangi türk teknik direktör başarılı olmuş? Birşeyleri söylüyoruz sadece laf olsun diye. Benim Düşüncem Ferguson Kaç yıl çalıştı Manchester United ile Fatih Terim de Galatasarayda uzun süreli kalmalıdır.

           Kazanırken övüyoruz kaybedince gömüyoruz. Bizim bakış açımız bu malesef. Değişir miyiz değişmeyiz.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...