Makale Yaz
kutsal-forma
Bu haberi yazdır
Galatasaray kanatlarımın altında
 Oca
31
 2012

Başlıktanda anlaşılacağı gibi sayın renktaşlarım uzun yıllardan beri bir Ergun Penbe bir Hakan Ünsal gibi sol bek görmedi bu takım yada bir Okan Buruk sağ açıkta..

Bakıyorum haberlere,köşe yazılarına düşünüyorum ve diyorum ki kendi kendime ben futboldan anlamıyorum..

Yanılıyorsam lütfen düzeltin ben bir futbolsever olarak Hakan Baltanın sol bek ve Reira'nın sol açık oynadığı bir takımın sol kanadından ne bekleyebilirim, siz ne bekleyebilirsiniz? Fatih hoca ne bekler..

Yine bir futbolsever olarak sağ bek Sabri iken sağ açığı Kazım olan bir takımın sağ kanadından ne bekleyebiliriz? peki Fatih Hoca ne beklesin..

Sezon başında elinde Arda,Kewell,Culio gibi 3 tane sol açığınız bulunurken siz Kewell'ı bedelsiz, Culioyu 3 kuruşa gönderip yerine 'Transfer' adı altında Reirayı bu takıma sol açık diye getirdiniz..

Hagi ve Kewell'dan sonra belkide taraftarın gönlünde en çok taht kuran, sadece onu yakından görebilmek için saatlerce bilet kuyruğunda bekleyen taraftara Keitayı çok gördünüz.. Hadi diyelim ki Adnan Polat yönetiminin hatası idi göndermek peki kulübü ve kendisi bas bas Galatasaray diye bağırıken, taraftar sizi mail yağmuruna tutarken ne için geri almadınız?

Elinizde 2 metreye yakın Elmander var iken kaç tane sağ ve sol kanattan kesilen orta ile kafa gölümüz var? Yada şöyle soralım maç başı kaç tane orta yapabiliyoruz ceza sahası içine?

Sol bekten Hakan mı kesicek yada sağ bekten çizgiye inen Sabri mi ?

Kazım ile Reirayı sormuyorum zaten..

Biz eksikleri görüyoruz, gördükçe istiyoruz istedikçe Ali Dürüst ' yok ' diyor sayın başkan..

1 ocağa kadar transferi Fatih hocanın isteği üzerine bitiricektiniz yani devre arası kampına transferler yetişecek diye söz verdiniz. Transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala Corluka haberi çıkıyor.. Bu yüce taraftarın delirmemesi gerçekten mucize sayın başkan!!

Hiç unutmuyorum ayağınızın tozu ile İspanyaya gidip sadece 33 yaşındaki Ujfalusi ile döndüğümüzü Forlan ve Reyes bu taraftara attığınız ilk kazıktı.. Ardı Arkası kesilmedi Arshavin Drogba oldu onu derken Shaqiri onu derken Ronaldinho bunlar sadece aklıma gelenler..

Esasen biz zaten bu isimlerin transfer haberlerine 'inanmazdık' sayın başkan

Sadece '' Ünal Aysal '' başkan diye inandık ! umutlandık..

Hiç unutmuyorum Başkan seçildiğinizin akabinde 'Özel JET' satın aldığınızı uzatılan mikrafonlara yıldızları otobüs ile getiremezsiniz derkenki surat ifadenizi bakışlarınızı..

Biz bunları unutmuyoruz sayın başkan !! Aslında sitemimiz yıllardan beri ' 21:45 ' maçlarını özlemiş, şampiyonluğa hasret bu yüce Galatasaray taraftarının size kurtarıcı gözüyle bakar iken geçmiş yöneticilerden bir farkınızın olmadığını gördüğümüz için bunca sitemimiz..

Ve artık biz bilmiyoruz Galatasaray Kimlerin Kanatlarının altında Sayın Başkan..

 




Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2018
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...