Makale Yaz
kutsal-forma
Bu haberi yazdır
Allah yardımcımız olsun
 Ağu
10
 2018

Nasıl denir Fatih Hocam you never walk alone..

Webaslana ilk üye olduğumdan yaklaşık 7 - 8 sene geçti ilk yaptığım profil fotografım halen kullandığım fotografım..

Kötü giden birşeyler var tabloyu 'doğru okumak lazım herşeyden ziyade ligi şampiyon olarak tamamlamış bir takım ilginç ve tuhaf olan şey şu hangi dönemi örnek gösterebilirsiniz bana Galatasaray Şampiyon olmuşta takımından hiçbir futbolcuya transfer teklifi gelmemiş bırakın Türkiye yi dünyada bile belki eşi benzeri yok kendi ligini şampiyon bitiriyor,şampiyonlar liginde mücadele edecek fakat adam gibi resmiyete dökülmüş bir tane transfer teklifi yok bir tane !! 

Evet kötü giden birşeyler var çünkü artık Galatasaray taraftarı,camiası kime inanacağına kime güveneceğine şaşırdı Ünal Aysal giderken kulübü götürdüğü bataktan Dursun kurtarıcak diye inandırıldık 110 yıllık camiayı dingonun ahırına çevirdi. Duygun yarsuvat adını bu ülke en fazla 6 ay duyurdu 6 ay içinde adam kulübü Şampiyon yaptı normalde o şartlarda en az 1 dönem daha başkanlık yapabilme imkanı ve gücü varken resmen sırra kadem bastı. Dursun Özbek bakkal gibi kulüp yönetirken artık tamam vizyon sahibi bilgili kültürlü deneyimli Mustafa Cengiz bizi kurtaracak inancı verildi bu taraftara şimdi gelelim son duruma

Tüm Galatasaraylıların özel saati herkesce 20:45 olarak bilinir ama aslında Galatasaraylıların gerçek saati 21:45 tir. Şampiyonlar Ligi takımıdır Galatasaray. kurucu Ali Samiye nin 'yen' den yola çıktığı

O yüzden o kadar hasret o kadar özlemle beklediğimiz şampiyonlar ligine 1 ay kalmış yarın lig başlıyor ve bizi kurtaracak dediğimiz seçilirken Galatasarayı olması gerektiği haline getireceğiz Şampiyonlar ligine yakışır bir kadro kuracağız Arsenalde, Chelseada başkan dostlarım arkadaşlarım var vaatlerini sunarken, ne olur takımı camiayı kurtar Fatih Hocam diye getirilen İmparator yine bugün bir başına bırakılıyor. Adam Camiayı Tudor gibi bir cahilden alıp şampiyon haline getirdi onu yüceltemek desteklemek gerekirken devler ligine yakışır bir kadro teslim edip kulübü şampiyonlar liginde o eski well come the hell havası içinE sokulması gerekirken yapılanlara bak!

Ama akıl alır gibi değil bırakın ş.ligini birkaç saat sonra lig başlıyor 110 yıllık koskoca ülkenin 1 numaralı spor kulübüne bir tane stoper alamıyorsun Osmanlı spor gibi anadolu takımından çıkmış ndiayei yalvar yakar geri getirmeye çalışıyorsun onuda beceremiyorsun adam sürekli tweet atıyor her hazırlık maçı sonrası basın açıklamasında mesaj üstüne mesaj veriyor bir Allahın kulübü çıkıp taraftarı kulübü rahatlatacak açıklama yapmıyor yazık şu camianın düştüğü hale..

Evet taraftar bilincinde, taraftar farkında kulüpte ekonomik sıkıntılar olduğunun ama siz seçiime girmeden sağır sultan biliyordu camianın durumunu vaziyetibi ne için seçilmek için yarışa girdiniz madem kendi imkanlarınızı kullanmayacaktınız bu yolda fedakarlık yapmıyacaktınız kulüb kendi kendini yönetecekti madem neden bu kadar ısrarcı oldunuz !!

Siz bu taraftardan ne istediniz sizs onu verdik Fatih Hoca geri geldiğinde storlarda patlamalar oldu tribüne gitmeyen taraftar her maçı  35 bin 40 bine oynatmadı mı?Yellowfridaydediniz dünya tarihinde olmayan satışlar oldu mağazalarda kombine dediniz hepsi tükendi maddiyatı bırakın bu yüce taraftar herkesin eyvah diyip umutların tükendiği anda Gençlerbirliği deplasmanında yenilen takımını havaalanında karşıladı.biz yaptık bunları biz !! biz getirdik o şampiyonluğu şimdi istemek hakkımız değil mi koskoca camiaya yeni stadyum yapıldı halen dışı SIVA ile duruyo önünden hergün yüzbincelerce araç geçiyor boyamaya acizsiniz bu mu ortaya koyacağınız Vizyon..

Her fırsatta çıkıp I love you hocam diyen Abdürrahim başkan şimdi yarın Galatasaray başkent deplasmanından mağlup çıkarsa 10 gün sonra kurada karşısına real madridi bayerni manchaster'ı çıkarda Allah korusun bir facia yaşarsak yine çıkıp ı love you hocam diyebilecekmisin. Adama kurtar dediniz geldi kurtardı şimdi resmen ortada bir başına bırakıyorsunuz takım 2 senedir error veriyor error Galatasaray bir 'his takımıdır ben ömrü hayatımda bu Belhanda kadar Feghouli kadar hatta hatta son çıkan olaylardan sonra Gomis kadar ruhsuzlarını görmedim

oyuncu transfer edicez diye ne biçim bir camiaya çevirdik takımı sonrada bu karaktersiz adamalardan başarı inanç şampiyonluk bekliyoruz..

Koskoca Haginin formasını taşıyan adamın geçtiğimiz sene takıma kazandırdığı bir tane maç yok yaptığı komik istatisliği yemin ederim Sabri Sarıoğluna o mevkide 10 numara formayla oynatın ondan çok istatislik yakalar daha fazla faydalı olur bunları nasıl görmezsiniz !

Artık sözün bittiği yerdeyiz ya geçen gün Hıncal uluç un yazdığı gibi Fatih Terimliğini yapıp bunları kesip inandığı gençlerle yola gidecek yada transferler biran önce gelmezde bu ruhsuzlarla yola devam edip 7. 8. hafta geldiğinde kulüpte çatlaklar başlayacak

Hocam biz herşeyi görüyoruz sen merak etme attığın tweet gibi

Allah yardımcımız olsun Oğuz Maden





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2018
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...