Makale Yaz
kutsal-forma
Bu haberi yazdır
Galatasaray çiftlik mi?
 Ağu
23
 2012

Değerli renktaşlarım özellikle son birkaç senedir Galatasarayımızı adeta bir virüs gibi kemiren ' transfer sözleşmelerine' değinmek istiyorum.Malum baktığımız zaman en popüler köşe yazarları bile malesef bu konulara değinmiyor..

Biz taraftarın görevi kulübün mali işleriyle uğraşmak kesinlikle değil ama yıllardır süre gelen'aynı sıkıntılar'artık bu günlerde moda olan 'bıçak kemiğe dayandı' sözünü akıllara getiriyor..

Benim yıllardır merak ettiğim benim gibi binlerce Galatasaray taraftarınında merak ettiğini düşündüğüm hadiseyi taraftarımız önünde gündeme getirmeye hatta tartışmaya açmak istiyorum. Futbolcular ile sözleşmeler hangi şartlar altında kim tarafından nasıl düzenleniyor bunların takibi,denetlenmesini kim yada kimler gerçekleştiriyor.

Zihninizde çok daha iyi canlanması için Türk futbol tarihinin en kazma futbolcularından selçuk şahinin 30 metreden ilk ve tek golünü dahi bizlere izletme şansı sunan 'LEO FRANCO' dan tutunda 2.ligte bile kalecilik yapamayacağını düşündüğüm 'ZAPATA' vakası bir kenara Dünyanın 'hesapta' en kariyerli teknik adamları arasında gösterilen 'RİJKARD' bile Galatasaraydan ayrılmak için milyon dolarlık tazminatlar istidiler..

Bunlar sadece en çok hafızamızda kalanlar keşke olay RİJKAARD ismi ile sınırlı kalabilseydi 100 yıllık dünya kulübü Galatasarayın başınada 'SKİBBE' denilen teknik adam müsvettesi bile gider ayak hangi meblaları ceplerine koyup sözleşmelerini fesh ettiler..

Utanarak yazıyorum hiç bir Galatasaraylının gönlünde böylesine taht kurmamış adı Galatasaray ile özdeşleşmiş olan 'HAGİ' bile gitmem için şukadar para istiyorum diye dönem yönetimine rest çekti..

Bu akıl almaz furya malisef günümüz kadrosundada devam etmekte.. Yıllarca Galatasarayımıza iyi bir şekilde hizmet vermiş hafızalarda güzel anıları olan 'BAROS' bile (yiyeceğimi yedim , atacağımıda attım) teşekkürler!! demesi lazım iken taraftarların arasında tribünden maçı izlemekten hiç rahatsızda değil !!

Zaten en çok sinirleri bozan hiç şüphesiz 12 milyon euroya satmış olduğumuz sol açığımız yerine 3.5 milyon euro bonservis bedeli ile 'hesapta ucuz' ama yıllık ücreti her nasıl oluyorsa bonservisi kadar olan REİRA yı satamıyoruz takas edemiyoruz kovamıyoruz çünkü adam tek bir cümle ile özetliyor olayı ''Sözleşmem Var''

Evet renktaşlar biz taraftarın hiçbir zaman anlam veremediği göremediği bilemediği kim tarafından hazırlandığını bilmediği 'Sözleşme Olayını biri bizlerede açıklasın Kim bu gidişata Dur diyecek 'yada' Kim bu olanlara Göz Yumacak...

Tekrar soruyorum Burası Çiftlik mi ?





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2018
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...