Makale Yaz
gapex
Bu haberi yazdır
Ne Hikmetse
 Oca
31
 2012

Değerli Dostlar, hepimiz Galatasarayımıza gönülden bağlıyız Fatih Hocayı ve futbolcularımızı seviyoruz fakat bu durum Galatasaray'da oynamayı haketmeyecek futbolcuların hala ısrarla hala takımda tutulmasını gerektirmiyor.

Öncelikle Kazım konusunda Fatih Hoca çok geç bile kaldı bu kararı vermekle Kazım bal yapmayan arı gibi maç içinde 2-3 olumlu hareketlerle bütün maçı geçiren bir futbolcu nedeni bilinmez Fatih Hoca'nın kendisine olan sevgisini suistimal etti ve nitekim hocada artık Kazım'dan ümidini kesti bence geç kalınmış bir karardı.

Galatasaray en kötü transfer dönemini geçirdiği şu günlerdi kime elini attıysa başarısızlıkla sonuçlandı.Andre Arshavinle başlayan Drogba,Forlan,Reyes,Xerdan Shaqiri,Leto gibi isimlerin konusuldugu transfer döneminde ne hikmetse sadece borsaya bildirmekle yetinildi.Artık futbol eskisi gibi değil çok üzerinde durulan Xerdan Shaqiri için 15 milyon euro çok denildi oysaki artık iyi futbolcu iyi para Manchester Utd. Ronaldo'yu alırken karın tokluğuna almamıştı yönetimimiz özellikle transfer politikasında çok başarısız olmuştur nitekim rotamız Necati Ateş'tir artık.

Merak ettiğim hususlardan birtanesi ise Sabri,Gökhan Zan,Servet,Serkan,Çağlar gibi oyuncuların Galatasaray'da olan akıbetidir.Bu futbolculardaki gerçek ne zaman farkedilecek ve Kazım gibi gönderileceklerdir merak ediyorum.

Son sözlerim ise Sevgili Ünal Aysal'a geçenlerde bir tv programında 2 saat boyunca sizi izledim ve devre arasında takıma 2 yıldız oyuncu kazandıracağınızı söylediniz her bu takıma gönül vermiş kardeşim gibi umutlandım sözünüzü tutun ve bunu sözünüz için değil Galatasaray için yapın nasıl bir transfer komitesi varki sadece göz önündeki yıldızları görürsünüz herkesin bildiği adamları bilmek marifet değildir lütfen ciddi şekilde bir transfer komitesi kurun bugün Gaziantep'in transfer politikasının Galatasaray'da olmasını isterdim.

Ne hikmetse, başarısız dediğimiz bir önceki dönemde bile alınan Kewell,Keita,Baros,Dos Santos gibi yıldızlar varken şu dönemde elle tutulur bir transfer yapamadınız düşünüyorumda o kadronun başında Fatih Terim olsaydı kaç puan farkla şampiyon olurduk.

Lütfen toparlanın ve insanları oyalayıp kandırmayın..Saygılarımla..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
 
Ocak (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...