Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
UZUN VADELİ PLANLAMA YAPILMALI
 Mar
28
 2016

   Galatasaray kültürü olan, başarılarıyla dolu Türkiye'nin En Büyük ve hatta Avrupada Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerimizden daha çok tanınan bir kulüp. 

   Fakat Galatasaray'ın başına geçen Başkanlar'ın bazıları 1.Ligde oynayabilecek futbolcu transferleriyle Galatasaray'ı göz göre göre zarara uğrattılar. 

   Şu bir gerçek ki Ünal Aysal öncelikle söyleyeyim bir daha GALATASARAY'ın başına geçmemelidir! Fatih Terim'i saçma sapan bahanelerle kovdular! Mancini ve Prandelli getirilerek gereksizce harcanan paralar ve ÜNAL AYSAL DİYOR Kİ;

    Bizim dönemimizdeki hiçbir oyuncudan zarar etmedik!

1.) Hajrovic 3.5 milyon euro'ya alındı. Peki Bu adam Kaçmadı mı? Para kazanamadın!

2.) Dzemaili Alındı, Şu anda kiralık ve maaşını biz karşılıyoruz.

3.) Amrabat 8.5 milyon euro gibi rakama alınırken 3.5 milyon euroya Malagaya satıldı. 

    Ünal Aysal'ın Yaptığı iyi transferler de var;

--- Muslera

--- Chedjou

--- Ujfalusi

--- Hamit

--- Selçuk

--- F. Melo

--- Sneijder

--- Burak

--- Elmander

--- Drogba    

   Yaptığı Transferler ile ve Fatih Terimin Önderliğinde 2 sezon Üst üste 2 Lig Şampiyonluğu 2 Süper Kupa ve Şampiyonlar ligi Çeyrek Final oynatarak taraftarına çok güzel 2 sezon yaşattı.

   Hakan Ünsal Fatih Terim'in tekrar Galatasaray'ın başına geçeceğini iddia etti. Fakat Dursun Özbek ve Yönetimi varken geleceğini zannetmiyorum. Gelmesini bende çok isterim ve burada bir kaç taraftarımız diyor ki her zaman Fatih Terim mi kurtaracak?

   Türkiye'de Sadece lig'de değil avrupada başarı sağlamış kaç tane yerli Antrenör var? 

   Bunu geçtim Galatasaray'ın artık uzun vadeli bir kadroya sahip olması gerek miyor mu? 

   Her sene oyuncu alıyoruz, gönderiyoruz, milyon euro zararlar ediyoruz. Ne kadar sürecek? Ne zaman 3-5 yıl Galatasaray'ın başında duracak bir Hoca getirilecek? 

   Öncelikle Doğruları söyleyen, yaptığı işleri kanıtlayacak, Galatasaray için Herşeyi feda edecek, Galatasaray'ı uzun yıllar çalıştırabilecek Önce BAŞKANINA ihtiyacı var!

   Galatasaray'ı 3-5 yıl Avrupada Başarı sağlamış, Taktiksel olarak tecrübeli ve en önemlisi GENÇ Futbolcuları A takıma kazandıracak Teknik Direktöre ihtiyacı var!

   Doğru Başkan, Doğru Antrenör geldiğinde Galatasaray'da para için değil Takımı için herşeyini ortaya koyacak futbolcuların getirilmesi ve bu futbolcuların analizinin yapılması şart!

   Galatasaray'a bu güne kadar kaç futbolcu geldi geçti, 1.Lig ayarında kaç futbolcu getirildi kaç milyon eurolar boşuna çarçur edildi. 

   Bunlar olması gerekenler. Dursun Özbek kaldığı sürece Taraftarımız Transfer beklentisi içerisinde olmasın! Ne Sezon Başında geldiklerinde İbrahimovic yalanlarıyla ve bir kaç yıldız futbolcu sözleriyle verdikleri sözleri tutmayarak Galatasaray Camiası ve Taraftarını kandırmıştır!

   Mustafa Denizli getirilmeden önce 5 transfer sözü verilerek bunların tutulmadığını görmedik mi? UEFA mektubu sonrası futbolcu satmadan oyuncu alamayız diyerek BURAK YILMAZIN satılması sonrası forvet alınmayışı bunları unutmamız gereklidir!

   Belki Galatasaray'ın borcunu azaltmak için elinden bunlar geliyor ama fazlası gelmiyor! Proje var ama o projeler hayata geçirilemiyor! Dursun Özbek hiç bir Teknik Direktörle anlaşabilecek bir Yönetim Olamaz.

  Favre Çok İyi bir hoca olabilir fakat her gelen Teknik Direktör eksik bölgelere transfer isteyecektir! Bazı arkadaşlarımız favre ismini söylüyorlar fakat şu anda 5-6 Transfer ihtiyacı var ve bunları DURSUN ÖZBEK karşılamaz!

  Tekrar Söylüyorum ki;

1.) ÜNAL AYSAL Galatasaray Başkanı Olamaz! Bu şansını ona verenler GALATASARAY'a İhanet etmiş olurlar!

2.) Fatih Terim gelse çok iyi olur ama GELMEYECEKTİR! Gelse bile bu DURSUN ÖZBEK ve YÖNETİMİ zamanında değil!

 

Ufuk Arslan (Uagalatasaray10)

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...