Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
HEP SORUN NERDE CÖZÜM?
 Oca
20
 2016

     GALATASARAY'a bugüne kadar cok iyi futbolcular geldi. İzleyipte hayran duyduğumuz, Galatasaraya gelse cok fayda sağlar dedigimiz isimler de geldi. Aman gelmesin bu paralar bu adama verilmez dedigimiz isimlerde geldi.

    Bu kulübün geliri ne kadar da zarari bu kadar? Birileri kutularla paralari alıp götürdümü? Kazancınızın uzerinde kredi kartıyla alisveris yapar mısınız? Ne oldu nasil oldu bu duruma gelindi hic kimse aciklama yapmıyor. Gecmis gecmiste kaldi. Hesaplar yok.

   Artık birsey de bilmek istemiyoruz. Sadece çözüm bekliyoruz. Avrupada Turkiyeden basari sağlamış tek Kulüp GALATASARAY. Avrupa kupalarindan men demek gelirlerden mahrum kalmak demek. 

   Yapılan hatalar var. Halende yapılıyor. 

1.) Amrabati 8 milyon euroya kaziklanip 3.5 milyon euroya satmamiz.

2.) Tarika 4.8 milyon euro verip elimizde patlamasi.

3.) Hajrovic transferinden zarar etmemiz.

4.) Daha var da var.

    transfer yapilacak adi sanı belli olmayan bir cocuga 5 milyon euro gibi rakamlar verilmesi ne kadar doğru? Zivkovic olsa hadi neyse ama martinez bize ne kazandiracak? 

    Bruma icin gelmeden once cok katki saglar deniliyordu! Nerde Bruma? Kaca aldiniz kaca satin alma opsiyonuyla kiraladiniz? İmza parasi+sportinge 2 milyon euro bonus ile verilen para 14 milyon euro siz ne yaptiniz kiralama bedeli + 7.5 satin alma opsiyonlu 9 & 9.5 milyon euro. Nerde kar? Zarar var kar bile degil.

     Gecmisten ders cikartmiyoruz.Artık adi sani belli olmayan, Galatasaraya fayda saglamayacak isimler getirilmesin. 

     Trabzon yapti, besiktas yapti GALATASARAY neden yapmiyor Feda desin futbolcular! Neden yapmiyoruz kabul etmediler diye mi? 

      Stad bos! Bilet fiyatlari cok pahali! Bu zor zamanda para gelmesi icin neden bisey yapilmasin. Bilet fiyatlari 100-120-140 iken yap 70-80-90 bosken mi para geliyor? Doluyken mi? 

      Bazi seyleri yapamiyorlar. Niye Galatasaray ne hallere düştü demesinler diye mi? 

      Avrupadan men cezasi gelecegine transfer cezasi gelse daha iyi. En azindan sacma sapan transfer yapilmasi önlenir. Uefada katilim icin para aliyoruz o bile hic yoktan iyidir.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...