Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
2016-2017 anahtarı Lucescu
 Oca
11
 2016

1.) Galatasaray'a bütçe konusunda iyileştirme yapacağız diyerek gelen DURSUN ÖZBEK ve Ekibi yıldız transferi gibi yalanlarıyla TARAFTARI kandırarak yönetimin başına geçtiler.

2.) TRANSFER gününün son günü Melo ve Telles'in gönderilmesi bir hayli şaşkınlık yaşayan TARAFTARINA bir şaşkınlık daha yarattı. Kevin transferini zamanında bildirememesi işini düzgün yapamadığının göstergesi oldu.

3.) MELO, BRUMA, TELLES gibi önemli isimlerin gönderilmesiyle birlikte Hamza Hamzaoğlunun takım bütçesini düşünerek Bilal Kısa, Jem Karacan, Carole gibi oyuncuların getirilmesiyle adeta GALATASARAY 3 Kupa almış 4 yıldızlı bir takımın içine bu kadar mı edilir denilen duruma getirildi.

4.) Baktığımız zaman Borcu azaltmak için gelen bir yönetim var ve bakıyorsunuz ki 3 MİLYON EURO alan 2 yıldır Oynamayan Hamit altıntopa ödenen para az bir para mı? 2 YILDA 3 MİLYON EUROYU hesapladığınızda yüklü bir parayı boş yere harcamak gibi bir durum.

5.) Buna istinaden bakıyoruz ki Sezon Sonu Sözleşmesi bitecek bir oyuncuya değeri 3 milyon eruo gibi bir rakamken 2.5 milyon euro vererek kadronuza katıyorsunuz. Öncelikle bu para var dı da sezon başı neden bu para ya da bu paranın üzerine eklenipte daha iyi bir isim getirilmedi?

--- Bakıyoruz ama hiçbir yapılan iyi bir çalışma göremiyoruz! Ara Transfer Döneminde 10 gün içinde açıklayacağız diyerek tekrardan TARAFTARI'nı kandırması ve hiçbir açıklama yapılmaması artık KREDİNİN TAMAMEN TÜKENDİĞİNİ GÖSTERİYOR.

--- Biraz Gururları varsa YAPAMADIK! BECEREMİYORUZ! diyerek Çekilirler. DAHA TECRÜBELİ BİR YÖNETİMİN gelmesiyle daha farklı stratejiler geliştirilebilir.

--- YENİ YAPILANMA ŞART! HAMZA HOCANIN GÖNDERİLMESİ NE KATKI SAĞLADI?

--- MUSTAFA DENİZLİNİN GELİŞİ BİR KATKI MI SAĞLADI? YOKSA HAMZA HOCA KALSAYDI DA MUSTAFA DENİZLİYE BU KADAR PARA ÖDENMESE MİYDİ?

--- SEZON SONU DAHA TECRÜBELİ BİR YÖNETİMİN GELMESİ VE TEKNİK DİREKTÖR KOLDUĞUNU LUCESCUYA EMANET EDİLMESİ ŞART! Eğer gerçekten Futbolcu yetiştirmek istiyorsak bu yolun tek adresi LUCESCUYA GİDİYOR.

---  Lucescu Sezon Sonu Türkiyeye Gelmek isteyecektir. Trabzonsporda olabilir Eğer Galatasaray'da yönetim değişikliği olursa bu GALATASARAY'da olabilir. Umarım Gelir. TEK ŞARE LUCESCU. 

--- Umarım en kısa zamanda DURSUN ÖZBEK ve yönetimi istifa eder. Ve Daha tecrübeli bir YÖNETİM ve LUCESCUYU Tekrar GALATASARAY'ın başında görürüz. Geçmişteki gibi başarılı, Şampiyonlar Liginde başarı sağlayacak bir GALATASARAY izlemek istiyoruz!

--- Bu Taraftarın hakkını kimse ödeyemez! Bütçesi az olmasına rağmen bilet fiyatlarının pahalı olmasına rağmen stada giden TARAFTARIMIZIN hakkını kimse ödeyemez!

HERKES GÖRSÜN. BU YÖNETİM YARAR DEĞİL ZARAR VERİYOR! HERKES YÖNEİMİ PROTESTO ETMELİ. YÖNETİMİ İSİTİFAYA ÇAĞIRMALIDIR!

    YÖNETİM İSTİFA - UAGalatasaray10 (UFUK ARSLAN)





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...