Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Transferler ve Yeni bir bakış
 Ağu
31
 2015

Değerli Webaslan Okuyucuları;

Transferin son saatlerinde bu yazıyı sizinle paylaşıyorum ve gelişmeleri değerlendiriyorum.

1. olarak Telles üzerine konuşacağım. Sol kanatta her ne kadar iyi olarak nitelendirilse de fizik açısından büyük problemler yaşadı. Şu anda İnter'e kiralandığına dair haberler aldım. Satış opsiyonu 8,5M ve kiralama bedeli 1,5M olduğunu göz önünde bulundurursak akıllıca bir hamle. Eğer inter satınalmaz ise önümüzdeki yıl İnter'de oynamanın markasına katkısı nedeniyle daha fazla bir bedele de satılabilir. O nedenle akıllıca bir hamle olarak görüyorum. Ayrıca şu ana kadar gözlemlediğimiz, Carole'ün o alanda daha etkili olduğu idi. Elimizde de Hakan Balta gibi yedekte kullanacağımız bir isim olması nedeniyle bu fırsatı değerlendirmeyi olumlu buluyorum.

2. olarak Melo'nun İnter'e satıldığı haberini yorumlamak istiyorum. Kırılgan orta sahamızın tek ilacı olan Melo'yu bu yaşında satmak bir başarı olarak görülebilir. Ancak gözlemlerim, Melo olmadan takımın maç kazanmakta zorlandığı yönünde idi. Satılması için neden son rakikaya kadar beklendi, neden yerinin layıkıyla doldurulması için daha erken hamlelerde bulunulamadı anlayamadım. Kimsenin yeri doldurulamaz değildir ancak doldururken eğer daha fazla maliyet harcanacak ise oyuncunun kaybedilmemesi ilk tercih olmalıdır. Kaldıki mali yapı nedeniyle zaten bu zor görünüyor. O nedenle bu noktaya Rodrigez monte edilmeli ve bu şekilde yola devam edilmelidir. Kaldıki Rodrigez yaşı itibariyle eğer sürekli oynar ve verimli olursa bize kesinlikle para kazandıracaktır.

3. olarak Kevin Grosskreutz'u değerlendirmek isterim. Yaşı itibariyle en verimli dönemi olarak görülebilir bir futbolcunun. Sağ kanatta istediğimiz dikine, hızlı oyunu sağlayabilecek gizli bir gol silahıdır. 1M gibi bir bonservise alınabiliyor olması ise başarıdır. Defansımızda Alman dinamizmini ve gücünü hissetmemiz Galatasaray adına olumludur. Ancak atlattığı sakatlık itibariyle performansı şüphelidir. Şüheli bu performans belkide bizi şampiyonluktan edebilir. Umarım başarılı olur.

Saygılarımla;





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...