Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Durum Değerlendirmesi
 Ağu
18
 2015

Değerli Webaslan Ziyaretçileri;

Bu yazımda size Galatasaray'ımızın son durumunu anlatmak istedim.

1. olarak şunu söylemek isterim ki, forvet noktasında herşeyden önce sayısal olarak eksiğiz. Umut veya Burak ikilisinden bir tanesi sakatlandığı taktirde kadroda başka forvet yok. Kaldı ki mevcut forvetlerde bizim istediğimiz niteliklere sahip değil. Buraya acil olarak bir transfer gerekli. İlk 11'de direk oynayacak, hava toplarında etkili (pivot özelliği olan), Fizikli (Rakip defansı dağıtacak), Teknik kapasitesi yüksek(Saç baş yoldurmayacak) bir forvet alınmalıdır.

2. olarak takımımızın sağ tarafı çok etkisiz. Madem Brumayı gönderdiniz, neden bir sağ kanat almıyorsunuz. Emre Çolak gibi devşirme sağ kanat yaratmak biraz saçma Bruma var iken. Eğer Bruma yetersiz ise neden yerini daha iyi birisiyle doldurmadınız? diye yönetime sorasım geliyor. Sağ defans ve açık için iki atletik ve teknik oyuncu alınmalıdır. Yoksa Bruma ve Eboue gibi isimleri çok arayacağız. Yasin de bu kanatta sol kanattaki gibi etkili olamıyor. Umarım alışır. Aksi taktirde bir kanadımızı işlemez hale getirmiş olacağız kendi ellerimizle.

3. olarak defansta uzun boylu ve Pozisyon bilgisi yüksek olan bir isme ihtiyaç var. Bu kişinin hırçın olması da gerekir. Forvetler yanaşmaya korkmalı.

4. olarak Melo acilen hazır hale getirilmeli. Takımın tek hırçın ismi de kadro dışı kalınca çok kırılgan bir ekip oluyoruz.

Genel olarak değerlendirirsek;

-Takımımızın biraz daha agresif oynaması gerekmektedir.

-Kanat oyuncuları ofans ve defans kurgusunu çalışmalıdır. Bu nokta biraz önemli. Kanatlar geçen seneki işlerliğinden uzakta. Artık Olcan'dan vazgeçilmeli. Gerekiyorsa Carole oynar.

-Kompakt oyun ve takım içi yardımlaşmada büyük eksiklikler var. Kademeler arası mesafe azaltılmalı, kopukluklar giderilmeli.

-Savunma yaptığı anda savunmanın, hücum yaptığı anda hücumun hakkını vererek yapmalıdır. Şu anda ikisi de yok.

Sonuç olarak: Umarım Hamza Hoca bu eksiklikleri görür ve sahada 11 aslan görürüz. 3-5 aslan ile sonuç beklemek, onlara da haksızlık. Dileğim, kaybetsede kötü futbol oynamayan, terinin son damlasına kadar mücadele eden bir galatasaray ile yeni bir şampiyonluk yaşamak ve şampiyonlar liginde başarılı olmaktır.

Saygılarımla;





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...