Makale Yaz
omerpasa
Bu haberi yazdır
“VE” Bağlacı
 May
14
 2013

Etrafta sanki şampiyon olmuş gibi sevinen o kadar şikesporlu var ki artık dayanamayıp bunlarla ilgili birkaç kelam etmek gerektiğini hissettim.

Bir spor kulübü düşünün ki 3 kulvarda da ilerliyoruz derken bunlardan sadece 1’ini alma ihtimali kalan (Üçün birini alacağını kendisi de fenerli olan yorumcu Ziya Şengül söyledi) UEFA’dan elenen, şampiyon olamayan bir takımın taraftarları kendi takımlarına 10 puan fark atan ezeli rakiplerini yenince affedersiniz ağızlarıyla sevinemeyecek hale geldiler.  Başkanları tarafından yıllarca bu şekilde kandırılmış bu taraflara gerçekten acıyorum, çünkü acınacak haldeler.

Bizimkiler maç bitiminde saha ortasında sevinmeye başlayınca fenerli futbolcuların bir anlık şaşkınlıklarını fark ettiniz mi? Neye uğradıklarını şaşırdılar, sonra da umursamıyoruz havası vermek için tribünlerine gittiler. Şimdi ben soruyorum bunlara biz şampiyon olduğumuz için sevindik ya siz neye sevindiniz bu kadar? Bir galibiyete bu kadar sevinen bir başka takım görmedim. Biz şampiyon olduk bu kadar sevinmedik yav!

Kendi sahalarında ezeli rakiplerini yenmişmişler! E biz de ligin ilk yarısında arenadaki maçta yendik. Ne olacak şimdi? Üç yıldır Kadıköy’de yenemiyordunuz bizi. Hem şampiyonluk sayısında geridesiniz, 2 tane Avrupa kupanız yok, Türkiye kupası deseniz size fark atmışız, sizden çok daha güzel stadımız var. Sevinecek ya da övünecek neyiniz var? Sadece bir galibiyet mi? Allah kimseyi görgüsüz etmesin başka bir yorum yapamıyorum.

UEFA’da yarı finale geldiklerinde nasıl havalara girdiler. Ama Benfica havanızı aldı sağolsun, haddinizi bildirdi. Siz daha bizim 13 yıl önce ulaştığımız başarıya ulaşamadınız bile. Demek ki bizi kaç yıl geriden takip ediyorsunuz varın hesap edin Fenerbahçeliler!

Kaleci Volkan  “Onlar bizimle dalga geçmek bizimle oynamak için çıktılar.” demiş bugün yaptığı açıklamada. Günaydın Volkan! Biz sizinle kendi sahanızdaki maça gelene kadar size 10 puan fark atarak lig boyunca dalgamızı geçtik zaten. Maçta da geçmeye devam ettik. Maçı izleyenler ne kadar umursamaz oynadığımızı anlarlar zaten. Drogba’nın orta sahada 3 kişiyi çalımlamaya çalışması her şeyin özeti gibiydi.

Maç günü hayatını kaybeden taraftara Allah’tan rahmet diliyorum. Bıçaklayan kişinin yaptığı son derece yanlış. Bu su götürmez bir gerçek. Fakat ben burada başka bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Olayın videosunu izleyenler görecekler ki 6-7 fener taraftarı tek başına gs taraftarına sataşıyor. Sonra da bu acı olay yaşanıyor. Şimdi ben soruyorum sizin delikanlılığınız bu mu? Ne kadar karakter yoksunu olduğunuz maalesef bu acı olayla ortaya çıkıyor bir kez daha.

Son olarak Volkan ve Emre ile ilgili birkaç cümle edeyim. Bizim futbolcularımızı kendilerini tahrik etmeye çalışmakla itham ettiler. Maçı izleyenler kimin ne olduğunu görmüşlerdir. Aslında bu ikisiyle ilgili uzun uzun yorum yapmak mümkün ama ben kısa ve öz bir söz söyleyeceğim:

Sevgili renktaşlar ben bir Türkçe öğretmeniyim. Size sizi sıkmayacak bir bilgi vereyim. Duymuşsunuzdur Türkçede “Bağlaçlar” diye bir konu var. Bağlaçların en önemli özelliği cümleleri ve kelimeleri birbirine bağlamalarının yanı sıra tek başlarına kullanıldıklarında hiçbir anlamları olmamalarıdır. Cümle içinde kullanılırsa anlam kazanırlar.

Evet tekrar ediyorum: TEK BAŞLARINA BİR ANLAMLARI YOKTUR!

Buradan  “V(olkan)E(mre)” bağlacına selam olsun!

Saygılarımla…





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
  2016
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...