Makale Yaz
ua27ua
Bu haberi yazdır
İmparator!!
 Şub
03
 2013

Arkadaşlar şunu belirtmek istiyorum bu bursa maçından sonra içimizdeki hainleri tek tek öğrenmiş bulunmaktayız!!

2 sezon öncesinde 8. olurken kim elini uzattı bu takıma kim giydi ateşten gömleği!!

''Büyük kaptan Arda TURAN'' dediğiniz adam bile bizi bırakıp gitti ayağa kalkmamız gereken yerde.Hemde babam gibi dediği hocası sistemi ona göre hazırlamışken hazırlık kampı vs.

2 sezon önce 8. olan bu takımı alıp ligin zirvesine çıkardı hemde ilk sezonunda..

Bu sezon 6 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligine gidecekti bu takım o hoca sayesinde.Herkes ''bu takımdan bişey olmaz hoca yanlış transfer yaptı'' ''Burak kazmasını aldı'' ''Amrabat çarpışan araba gibi'' ''Hamit çok ağır'' ''Melo 3 ay yattı Dany anadolu topçusu'' ''Umut yaşı geçmiş bizim forvetimiz olamaz'' dedi ama ne oldu bu takım bir şekilde bu KADAR ŞEREFSİZ OLAN BİR LİGDE HALA LİDER!O hoca sayesinde!!

Bu takım Şampiyonlar Liginde Bir üst tura çıktı o hoca sayesinde!!

Geçen sezon göklere çıkarttığımız CANIMIZ HOCAMIZI bu sezon nedense İSTİFAYA ÇAĞIRIR OLMUŞUZ!!

Bizi bu kadar kısa sürede 1.5 yılda avrupada ve ligde tekrar eski günlerine dönderen bir kişi olabilir bu hocada FATİH TERİM'DİR!!

İMPARATOR FATİH TERİM...

Neymiş Fatih TERİM'in egoları varmış ne egosu var bi söyleyin hoca GALATASARAY için ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyor herkes Aydın'la Amrabat'a laf atıyor..

Aydın o pozisyonu kaçırdıysa FATİH HOCANIN NE ŞUÇU VAR!!

Amrabat ne yaptıda kızıyosunuz adam girdi orda sonuna kadar mücadele etti ama olmayınca olmuyor bizim görevimiz oyuncuya veya takıma küfür etmek değil onları her koşulda her anda her yerde desteklemektir...

Ben size hocayı eliştirmeyin demiycem ama asla eliştiri dozunu ayarlamıyosunuz siz çok iyi biliyorsanız çıkıp siz yönetin bu takımı!!

Sabri'yi eleştirenlere zaten lafım yok Eboue'nin bu sezonki performansından daha iyi bi oyun sergiliyor Reis!!

Semih bu adam ileride en iyi savunma oyuncuları arasında ismini göreceksiniz maçta Semih'in hatası yoktu.Golde hata Dany'nindi.Dany bu zamana kadar çok hata yapmadı ama Dany nin hava hakimiyeti 0 ve de bir stoperde hava hakimiyeti olmazsa olmazdır!!

Bence hocam birde Gökhan'ı denesin Semih'le bence birisi tecrübe biriside genç birbirlerini tamamlarlar UJFA-SEMİH GİBİ..

Selçuk iyi oynadı bu maçta biraz kendini toplamış gözüktü..

Yekta bi kaç pozisyonda göründü çok iyi oynamadı ben hep yekta'nın oynamasını istedim ama Melo'yu aracağız gibi görünüyo.İNŞALLAH böyle bir ihtiyaç olmaz..

Gelelim Emre'ye Attığı bir kaç uzun toptan başka birşey yapmadı kabul...Ama geçen hafta övdüğünüz adama bu hafta küfür ediyosanız siz GALATASARAYLI DEĞİLSİNİZ!Kendimize gelelim ve oyuncumuza sahip çıkalım..

Engin topu ayağında çok tutuyor ve hala eksiği var..Aynı şekilde Emre'ye yapılanlar Engin ve Yekta'yada yapılıyor neymiş bunlar bizim oyunucumuz olamazmış siz çıkın oynayın kolaysa..

Riera önceden de yazdım şimdide yazıyorum Bu adamdan istediğiniz kadar uğraşın solbek olmaz çünkü ne ofsayt taktiği uygulayabiliyo ne de markaj yapabiliyo dün dikkat ettim 2-3 kere Murat'ı kaçırdı kademe hatası yaparak. Önceden yazdım Farfan DUA edelim sağ tarafta oynmasın Riera'nın bölgesini otoban yapar..Hakan daha iyi bir solbek riera kadar kademe hatası yapmaz!!

Burak maç tam Burak'ın maçıydı araya top atıp kaçırabileceğimiz bir oyuncu ikinci yarı mutlaka girmeliydi ama hoca neden almadı anlamadım..Şimdi kimse çıkıp demesin egosu var demesin mutlaka bir nedeni vardır...

Umut yine çok koştu mücadele etti golünüde attı.Elmander iyi oynamadı eski Elmander değil ama yinede hırslı ve mücadeleciydi...

Sneijder oyuna girdikten sonra oyunu rakibin sahasına yıktık yani bizim orta sahayı kalabalıık tutmamız lazım orta saha 5'li olmadığı sürece biz her maçı böyle izliycez sıkıntıyla...Sneijder bizi çok rahatlatıyor topu tutmayı biliyor,hızlı ve doğru karar veriyor yani bu özelliğe sahip Drogba'da geldiği zaman takım ritmini bulucak İNŞALLAH..

Ağır kalan Hamit vardı hatırlarsanız...Çoğunuzun ağır deyip eleştirdiği bu takımda olmaması gerektiğini söyleyenleriniz vardı..Dünkü maçtan sonra bir kez daha düşünüp karar verin..

Artık arka arkaya galibiyetler almamız lazım kazanma alışkanlığını oturtmamız lazım!!Bundan sonra hiçbir puan kaybının telafisi olmaz bu son olur İNŞALLAH..

Renktaşlar GERÇEK RENKTAŞLARIMA SESLENİYORUM İMPARATORA VE OYUNCULARIMIZA SAHİP ÇIKALIM ARKALARINDA DURUP TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM..

BU TAKIMI ELEŞTİRENLERİ BİZ BU SEZON ÇEYREK FİNAL VEYA YARI FİNAL OYNAYIP LİGİ ŞAMPİYON BİTİRDİĞİMİZDE TEKRAR GÖRMEK İSTERİM!!

Sevgilerimle..

Zübeyr Yusuf GÜRBAN!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...