Makale Yaz
kmlylmz
Bu haberi yazdır
Taraftara uyarı!!!
 Şub
03
 2013

Öncelikle herkese selamlar. Arkadaşlar dün oynanan Bursa - Galatasaray maçının ardından okuduğum yorumlar üzerine bir korkumu dile getireceğim. Beğenenlerde olacaktır, beğenmeyenlerde elbette.

Maç sonrası yorumların %80 i Burak neden oynamıyor, Selçuk Sneijder'e pas atmıyor ve en çok üzüldüğüm Fatih Terim i yerden yere vuran bazen ahlaki sınırları aşan yorumlardı. Bir maçla ne göğe çıkabiliriz ne de yerin dibine geçebiliriz. Aynen sadece 2 tane futbolcuyla bir anda bütün maçları kazanmaya başlayamayacağımız gibi, yaptığımız 2 transferde isim olarak çok iyi ve bende çok beğeniyorum 2 oyuncuyu da fakat bu Galatasarayda da çok iyi işler yapacağı anlamına gelmez bunlar uyum meselesi. Neyse asıl konuya geleyim. Arkadaşlar bence taraaftar olarak yıkıcı olmaktansa her kötü maçın ardından insanları yerin dibine sokmaktansa sonuna kadar yapıcı olmakta fayda var. Önce yönetime laf ediliyordu onlar transferle paçayı kurtardı şimdide Fatih Terim'e. Bence çok büyük hata yapıyoruz. Elbette eleştiri yapılmalı fakat bu eleştiriler hem ahlaki düzeyde hemde sabır ve mantık çerçevesinde olmalı.

Burak oynamadı, Sneijder 11 de çıkmadı bu gibi eleştirilerin gerçekçi olduğu görüşünde değilim nedenine gelecek olursam. O antrenmanlarda ki performansları bizler görmüyoruz ve bence Fatih Terim oyuncu seçimine güvenilmesi gereken ve taraftarın sabrını hak eden bir hocadır.

Gelelim Selçuk, Sneijder'e pas atmıyor meselesine ben olaya şurdan girmek istiyorum. Bence Bursa maçının en iyilerinden en çok çabalayanı Selçuk İnan'dı. Takımı için böyle çalışan çabalayan bir oyuncunun böyle bir tavır takınacağını düşünmem. Daha alışamamış olamazlar mı birbirlerine futbol kafaları daha uyşmamıştır belki, çok normal. Ama bunu hemen en kötü pencereden değerlendirmek sadece takıma zarar verir.

Sözümü bitireyim, arkadaşlar benim sizlere demek istediğim; ne bir günde göklere çıkaartalım ne de bir günde yerin dibine sokalım. Haftalık değil ömürlük taraftar olup takımımızın arkasında ki en büyük itici güç olalım köstek olmayalım.

                                      Saygılar :)





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Şubat (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...