Makale Yaz
ua27ua
Bu haberi yazdır
Sorun-Çözüm
 Ara
01
 2012

Öncelikle şunu belirteyim İnşallah Fatih Hoca'yla nice 250. maçlara..

Gelelim Antep maçına takımda ne pres var ne başka birşey geçen sene oynadığımız maçlarda süper pres yapan bir takımdık şimdi ne oldu??

Geçen senenin o ruhu nerede??

Kimse çıkıp bana Şampiyonlar Ligi vardı, konsantre olamadık, futbolcular yorgundu demesin!

Zaten hoca sizi Kupa maçında dinlendiridi 1 hafta..

Konsantre kısmına gelince maçta bir süre konsantre olamazsın ondan sonra noluyo bize dersin taraftardan laf yersin kendine gelirsin o yüzden konsantre olamadık diye bir şey söz konusu olamaz!!

E karşı takım sürekli geriye yaslandıda oyunu soğuttu..zaten adamlar seni çözmüşde bunları yapıyor sen böyle maçlarda 4-4-2'yle devam edersen işin zor geçen 4-4-2 ye uygun oyuncularımız vardı da biz o sistemle iş yaptı bu sezon o kadro yok elimizde.

Geçen sezon kanatlar Engin ve Emre idi ikiside orta saha özellikli oyunculardı ileri ikili Baros(ikinci yarı Necati) Elmander ikilisiydi bu ikiliden Baros-Necati golcü Elmander ise pres gücüydü ve rakibin defansını bizim iki oyuncumuzla bozuyorduk bu sezon ne oldu Burak Umut oldu ve takımın geçen sezonki o pres yok gol var ama rakibi bunaltacak pres yok Umut koşuyo basıyor diyebilirisiniz ama asla Elmander gibi profesyonelce pres yapamaz o yüzden hoca 4-4-2  için ya Elmander Burak oynayacak ya da 4-2-3-1'e dönecek ve Burak'ı tek forvet oynatacak ki bence 4-2-3-1'e dönülmeli..

Gelelim Selçuk ve Melo konusuna Seçuk Elazığ maçına kadar kendini toparlamış ve asistlerine başlamıştı ama oynadığı son 2 maçta resmen dökülüyor..Acilen kendini toplaması lazım dün resmen saç baş yoldurttu kafayı yiyecektim onun yüzünden...

Felipe Melo konusu ayrı bir dert dün maçta kötü oynamadı ama yine eskisi gibi değil geçen sezondan bu yana yaptığı bir iş hiç değişmedi hep aynı şeyi yapıyor buda hakemlerle didişmek bu yüzden geçen sezon baros'u silmişti Fatih Hoca bakalım Melo'ya ne yapacak.Ha bunu kimse ben Baros'u istiyorum diye düşünmesin Baros bende de bitmiştir belirteyim ben sadece bu konudaki merakımı dile getirmek istedim..Ha pozisyonlarla ilgili faul yoktu dersiniz anlarım orda hakem haksız bir faul verdi orası ayrı ama karar ne olursa olsun hakemle tartışma üstelik sarı kartın varken..

Artık Fatih Hoca Melo'yu bir kenara bırakıp Yekta'yı sürekli 11'de oynatmalı gerçekten çok yazık oluyor Yekta'ya..

Muslera konusuna gelince oda geçen sezonun altında ama gerçekten yediği gollerde fazla yapabilecek bir şeyi yoktu zaten dünkü goldede sakatlığının kurbanı oldu..Eğer savunma düzelirse oda düzelecektir..

Savunma Dany Semih'te ısrar edilmeli golde Dany çarptı diye onu suçalamayamazsınız o bir şans işi...

En beğendiğim isimse HİÇ KUŞKUSUZ RİERA..GERÇEKTEN HARİKA OYNADI..Aklımdan geçmiyor değil Riera'yı tekrar sol açık oynatabiliriz.

Hamit olayına gelirsek bu adamı yanlış yerde oynatıyoruz bunu üstüne basa basa söylerim bu adamı ya oyun kurucu olarak oynatacaksın araya top atacak şut atacak bu adamı sağ açık oynatamazsınız olmadı sol açık oynatırsınki sağına çekip şut atabilsin ama vardır Fatih Hoca'nın bir bildiği..

Birde Amrabat var ki benim transferini en çok istediğim oyuncuydu ama dün nedense hiç birşey yapmadı topu ayağına aldığında çok korkak oynadı çalım atmaya kalksa Hoca'nın kızacağını biliyor takımın oyunu olan pas oyununu oynamaya çalışıyor ama pas atacak kimse bulamıyor etrafında bence hoca bu çalım ve şut konusunda oyuncuları biraz daha serbest bırakmalı ki bu bence değil öyle olmak zorunda.

Eğer o rahatlığı verirse oyunculara oyuncular daha istekle arzuyla oynayabilir ve bu sayede gerçek Amrabat'ı görebiliriz..

Eboue ise geçen sezonu aratıyordu ama şimdi toparladı ve zorluyor kendini buldu..

Benim belirtmek istediğim şeyler takımın kazanabilmesi için artık ya sistem değişiliği(4-4-2'den 4-2-3-1'e geçilmeli) ya da Elmander'in tekrar form tutmasını bekleyeceğiz!!

Saygılarımla..

Zübeyr Yusuf GÜRBAN.






Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...