Makale Yaz
ua27ua
Bu haberi yazdır
Yan Toplar!!
 Eyl
03
 2012

Neden Yan Toplar?

Oynadığım 3 lig maçındada yediğimiz gollerin çoğunu duran ve yan toplardan yiyoruz bunu nedeni ise savunmadaki dikkatsizlik ve adam paylaşımı..

Semih ve Dany ikiside çok iyi bir oyun ortaya koydular ama duran ve yan toplardaki uyumsuzlukları başımıza dert oluyor Fatih hoca bu sıkıntıyı hemen çözmeli..

İlk golde çokta yapılacak bişey yoktu ama o adam o kadarda boş bırakılmamalıydı.İkinci  gol ise tamamen dikkatsizlik ve 3-1 in verdiği avantajla nasıl olsa kazanırız düşüncesiyle gelen bir uyuşuluk yüzünden yedik..

Artık Fatih Hoca'nın bunlara bir el atmalı böyle oyun oynanmaz bu kadar basit goller yenmez..

Gelelim futbolculara Hamit;90 dk maçı izlemeden kimse konuşmasın Hamit hakkında,Hamit istediğimiz form düzeyine geliyor ben onu dün çok beğendim ama hala istenilen düzeyde değil orası ayrı ama en geç 2 hafta içinde Hamit kendine gelicek ve istenilen düzeye gelicek..

Emre:Kasımpaşa maçında en beğendiğim oyuncuydu ama son 2 maçtır ortada yok Emre bir kanat oyuncusu değil ama hoca bunu anlamıyor veya anlamak istemiyor..Ama onada hak vermek lazım çünkü Emre genç bir oyuncu onu kazanmak istiyor..Emre hep içerde kalıyor ve kanatı kullanamıyor!

Amrabat:Tam istediğimiz düzeyde bir kanat oyuncusu!Bu adam yedek oturmaz!O olmasa belkide maçı kazanamayacaktık!Sürekli koşuyo pres yapıyo,Kanatları çok iyi kullanıyo!Attığımız galibiyet onun sayesinde geldi!

Burak & Elmander:Elmander geçen sezon en sevdiğim en beğendiğim oyuncu ama 3 haftadan beri ortalıkta görünmüyo tamam çok koşuyo çok basıyor ama son maçta koşmasına rağmen o kadar basmadı hoca ona büyük ihtimalle son kez Antalyaspor maçında şans verecek oda oynadı oynadı oynamazsa Burak'a bırakır yerini..

Gelelim Burak'a dün girdi Elmander'den daha etkiliydi daha çok hareketliydi sağa sola gitti geldi savunma arkasına sarktı golüde  bulunca moralde buldu artık savunma arkasına koşular yaparken çevre kontrolünü biraz daha iyi yaparsa çok iyi olur..

Son olarak şunu söylemek istiyorum Fatih Hoca'nın bu takıma duran top dersleri vermesi lazım hazır milli takım arasına girmişken bunu değerlendirmemiz lazım!Bide artık Emre'nin yerine Amrabat'ı 11'de başlatmalı!!

Zübeyr Yusuf GÜRBAN...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...