Makale Yaz
ua27ua
Bu haberi yazdır
İnanmamış!
 Ara
23
 2012

Trabzon deplasmanında oynanan futbolla bir yere varamayız renktaşlar!!

Hızlı giriş yaptım farkındayım ama öyle!Takım koşmuyor mücadele etmiyor Hamit kimsenin beğenmediği Hamit dünkü maçta en çok isteyen galibiyeti en çok arzulayan isimdi!!

Muslera maçın en iyilerinden birisiydi..Sadece bir pozisyonda sektirdi orda zaten zemin berbattı resmen tarlaydı  o yüzden sektirdi onun dışında hatasızdı!!

Eboue artık kendine gelmeli biraz düzelmeye başlamıştı ama yine düştü çok kötü oynadı hemde öyle böyle kötü oynamadı ayakta duracak hali yoktu. Başka birşey söylemek istemiyorum kendini hemen toplamalı!

Semih ALLAH'IM NAZARLARDAN, KAZALARDAN, BELALARDAN KORUSUN ONU!Türk futbolunun yetiştirdiği en iyi stoper olacak İNŞALLAH!!

Dany çok hızlı bir stoper bu yüzden hata yaptığı zaman yaptığı hatayı bu özelliği sayesinde telafi edebiliyor topla biraz daha az oynamalı Semih'le uyumlular..

Riera bu adam gerçek bir solbek olmadığı için savunması ister istemez zayıf oluyor ne kadar uğraşsada aradığımız solbek olmaz bu adamın yerine sağlam bi solbek bulunmalı ve bu adam sol açıkta denenmelidir!Kendisini çok geliştirdi...

Hamit istenilen düzeye sanırım bu akşam ulaştı çok iyi bir oyun çıkardı çok çalıştı mücadele etti ama tek başına yapabilecek bir şeyi yoktu..

Selçuk en önemli konu bu her ne kadar fenev maçında frikikten golde atsa maçıda kazandırsa o maçtada iyi oynamadı artık kendine çeki düzen vermeli bu oyunla olmaz kendini hemen toplamalı Melo ileri gidiyo dedik o yüzden Selçuk ön plana çıkmıyor dedik bu sefer Melo çıkmadı Selçuk yine yok!!

Melo adama ileri çok gidiyo dedik bu seferde hücuma gitmiyor arada çıksa çok tehlikeli olacak ama gitmiyo bugün bir kere çıktı ondada topu dağlara taşlara attı ama defansif olarak çok iyi bir performans sergiledi..

Amrabat kendinden beklenenin çok altında ama yinede denedi birşeyler yapmaya çalıştı..

Burak ve Umut ortada yoktular Burak korkundan top oynayamadı çok sevdiğim Burak bugün saç baş yoldurttu bana Umut yine çok koştu ama işe yaramadı..

2 forvetimizde topu alıp ilerleyemiyor ileri doğru gitmeyi bırakın topu ayağında tutamıyolar..

Önceden de yazdım yazdım şimdide yazıyorum bu takım 4-4-2 oynayacaksa Elmander'in geçen sezonki gibi oynaması lazım ya da onun gibi bir oyuncu almamız lazım yoksada 4-2-3-1'e dönüp (ki benim en çok istediğim şey) bir solbek ve bir 10 numara almamız lazım.Bu arada solbek mutlaka Türk olmalıdır son zamanlarda Gökhan SÜZEN ismi geçiyor tam olarak takip etmedim ama yorumlara bakılırsa düşünülebilir..

Eğer Selçuk Eboue  Amrabat düzelmezse vede bir solbek ve 10 numara alınmazsa Schalke karşısında(ÇIKTIĞINDA SEVİNÇTEN NE YAPACAĞIMIZI BİLMEDİĞİMİZ SCHALKE) karşısında çok zorlanırız!!

 

Zübeyr Yusuf GÜRBAN

Saygılarımla...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...