Makale Yaz
avrupafatih-
Bu haberi yazdır
Çilek mi Çile mi ?
 Tem
24
 2012

 

Buz dağının görünmeyen yüzü ;

1)Endonezya kampı neden iptal edildi ? Ali Dürüst bu konuda acıklama yaptı ama soyadı gibi dürüstce değildi açıklaması.Uçak bulamamış takımımız tabi ki yerseniz...Ambrabat a 10 ml euro ya yakın parayı bulan yönetim bir uçak kiralıyamıyor ki kiralasa orda ki özel maçlardan alacağı paralarla bunu karşılar ; sözü edilen rakam 1 ml dolar.Dediğim gibi para şuanda takımımız için (transfere harcanan paralar göz önüne alındığında)ikinci planda.Ama Endonezya kampı prestij açısından Şampiyonlar ligi arifesinde çok önemliydi.

2)Fulham ve Fiorentina maçları : Endonezya kampının iptali sonrası önce Fulham la daha sonrada Fiorentina ile kendi sahamızda karşılaşacağımız açıklandı.Geçtiğimiz sezonda hepimizin bildiği gibi hocamızın bir italya takımı ile hazırlık maçı yapma sevdası vardı.Bu sevda bu sene de devam ediyor.Öyle Milan,Juve,İnter,Napoli falanda değil Fiorentina.Sırf bir kaç İtalyan gazetesinde mevzu bahis olalım diye!Üstelik Fulham ve Fiorentina ile kendi sahamızda karşılaşacağımız için deplasman giderleride kendi kulübümüz tarafından karşılanacak.(Fiorentina ile Endonezya kampı tarihleri çakışıyor!)

3)Felipe Melo namı değer pitpulumuz,sahada savaşanımız,herşeyini verenimiz ; bu adamı Fatih hoca isteyecek ve yönetimde 1 ml euro için hocamızın istediğini geri çevirecek öylemi ? Hanginiz inandı buna ? Böyle büyük bir kumar olur mu? Geçen senenin tartışmasız Selçuk la birlikte en önemli futbolcusuydu Melo.Ve yeri bakımından,Selçukla uyumu bakımından öyle ''gitsin,daha iyisini alırız '' denilecek bir oyuncu değil.Nedir bu transfer sevdası ? Oturan takımı bozma sevdası ? Açılsın bi banka hesabı bu taraftar Melonun bonservisinide alır yıllık ücretinide verir! Kim gelirse gelsin adaptasyon sorunu yaşayacak,Selçukla birbirlerini tanımaları zaman alacak ki Mbia nın adı geçiyor; sırf defansif bir futbolcu.Hani önde Diego Ribas,Snijder var ya o nedenle oyunu çift yönlü oynayan geçen sezon 12 gol atan Melo'dan vazgeçiliyor defansif ön libero aranıyor !

4)Takımımızın en çok kazananı da yıllık 2.9 ml euro ile hocamızın geçen sezon ısrarla isteyip takıma 3 ml euro bonservis bedeli ile kazandırdığı(kaybettirdiği) Riera.Önceki yazımda da(transfer hamleleri) ısrarla söylediğim gibi Rieara kesinlikle takımda kalacak.Zaten medyada haberleri de başladı ''kampın yıldızı Riera'', '' Yeni sol bek Riera'' ''Aslan Riera '' , ''Kaplan Riera'' medya yazıyor kim yazdırıyor ? gazeteciler seyirciye kapalı kampı mı izliyor değerlendirme yapıyor ? Görünen dağ misali..

Bir çilektir gidiyor sanki Elmander,Necati,Burak,Umut armut ! Daha Sercan,Baros,M.Batdal da gönderilmedi.Allah korusun Selçuk bi sakatlık geçirse asisti kim yapacak çok merak ediyorum Sabri mi? Medya şişirip duruyor ''rüya takım'' '' avrupada final oynar '' kanmayın arkadaslar bunlara!

Son olarak yeni formalarımızdan söz etmek istiyorum.Parcalı nın haricinde kırmızı güzel fakat o kol kısmı siyah olmasaydı daha iyi olurdu.Beyaz da idare eder.Fiyatlarda almış başını gitmiş.Ne yapsak bizde Gsstore girip fiyat sorup 120 cevabını duyduktan sonra önce 100 e sonra 80 e mi indirmeye çalışsak Melo transferinde yaşananlar gibi :)

Yazımı eleştireceğinizi biliyorum ama lütfen at gözlüklerinizi çıkarıp okumayı deneyin.Bende sizin gibi Galatasaraylıyım bende Fatih hoca hayranıyım.Eleştiri olmaz ise büyüme de olmaz...

Saygılar...

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...