Makale Yaz
gkhnx
Bu haberi yazdır
Aydın İçin El Ele
 Şub
20
 2012

29 Ocak 1988 istanbul Bakırköy'de bir aslan gözlerini açtı.Yaşıtları oyuncakları ile oynarken, o 9 yaşında Galatasaray alt yapı seçmelerine katılarak Galatasaray'ımızın bir parçası oldu. Yıllarca süren çalışmalar ve emekler doğrultusunda, kısa sürede hak ettiği yere geldi.

2005-06 sezonunda Eric Gerets döneminde gösterdiği performans ile ilk kez A takıma yükseldi ve  kritik Konyaspor maçında uzatmalarda attığı gol ile takımın şampiyonluk yolunda devam etmesi için çok önemli bir katkı sağlamış oldu. Ardından  A takım macerasında başarılı olamadı ve İstanbul Büyükşehir Belediye , Eskişehir gibi takımlara kiraya gönderildi ve tekrar yuvası olan Galatasaray'a geri döndü.

A takıma çıktığından beri kendisine tanılan onlarca fırsatı geri tepti. İzlediğimizde bu çocuk yetenekli bu çocukta iş var dememize rağmen bir türlü o istenilen performansı gösteremedi. Yüzüne baktığımızda yüzünün ve kalbinni temizliğini görebiliyorduk, ona güveniyordukta ama bir türlü o beklediğimiz patlamayı yapamıyordu. Değerlendirilemeyen fırsatlar ve hayal kırıklıkları  bizleri bu renklere gönül veren taraftarların tepkisini almaya başladı ve Aydın'ı takımda görmek istemez duruma geldik. Taraftarlar olarak Aydın'ın hak ettiği yere gelememesinden duyduğumuz üzüntü, Aydın'ın hissetiği üzüntüden daha ağır basmaya başlamıştı.



Sene sonunda gidecek, artık dayanacak sabrımız yok takımda olmamalı dediğimiz Aydın, Mersin maçında son 12 dakikada oyuna girip penaltı pozisyonunda topu ceza sahasına taşıyarak  maçı kurtaran adam oldu.Yediğimiz golün şokunu atlatamadan, kendi ceza sahası önünde aldığı topu  sol kanata fişek gibi taşıyarak ceza sahasına girip topu Necati ile buluşturup penaltı pozisyonunu vardan yok etti. Yaptığı müthiş dribblingle ben bitmedim küllerimden yeniden doğdum mesajı verdi bizlere.

Maç sonunda Fatih Terim'in taraftardan Aydın için istediği desteğe cevap vererek, Aydın tekrar bağrımıza basmalı ve onu  yeniden kazanmalıyız.



Yeteneği ve kumaşı olan bir oyuncu, az çok tecrübeside var, takımımıza yakışacak karakterede sahip. İhtiyacı olan tek şey taraftarın onu tekrar desteklemesi ve kendine olan güvenini geri kazanması.

3 Sene önce Ankarada Ankaraspor Galatasaray maçında son dakikalarda oyuna giren ve kendisini çıplak gözle izlediğim, Uzun ve arkadan bağladığı sarı saçlarıyla  " Legolas " lakabını taktığım  Aydın (:  çalışarak hak ettiği yerlere geleceğinden adım gibi eminim.

Orta halli ailelerden gelen ve parayı bulunca değişen oyuncular gibi yapmayıp, ilk günki çizgisini ve Galatasaray'lılığını bozmayan bu genç adam için hepimiz elimizden geleni yapcağız bundan eminim.

O artık 24' yaşında genç bir baba. Geleceği, hayallleri ve yeteneği olan bu genç baba için Beşiktaş maçında gerekli desteği vermeyi unutmayalım....





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...