Makale Yaz
gkhnx
Bu haberi yazdır
Transfer ve Kadro yapılandırma
 Haz
04
 2012

Güzel bir sezonu geri,de bıraktık şimdi heyecanlı bir bekleyiş, uykusuz geceler ve  ransfer olmuş  mu diye sürekli "f5" tuşuna basma zamanı geldi :)

 

Genel olarak baktığımızda iyi bir kadromuz var fakat, özellikle süper final maçlarında büyük maçlar için kadromuzun yetersiz ve kısıtlı olduğunu gördük. Yönetimde bizimle aynı fikirdeki çalışmalarına başladı.Gelin şimdi hangi mevkilere  hangi oyuncuları alabielceğimiz hakkında bir beyin fırtınası yapalım.

İlk olarak kalemizi değerlendirelim. Muslera birinci kalecimiz. İkinci kalecimiz Ufuk. Üçüncü kalecimiz Aykut. Aykut'la sözleşme yenilenemyeceği söyleniyor. Aykut çok iyi bir kaleci fakat bir türlü birinici kaleci olamadı. Onu çoks evdiğimiz için birinci kaleci olup kendini kanıtlayabielcğei bir takıma gitmesini tüm kalbimizle istiyoruz. Aykut'un yerine alt yapıdan yetişecek ya da genç bir yedek türk kaleci alınmasını iyi olacaktır.

Gelelim defansa. Sağ bekte Eboué mükkeml oynuyor yedeği Sabri oalrak gösterilsede Terim zorund aolmadıkça Sabriyi bekte oynatmayacagını biliyoruz Sabriyi orta sahda daha etkili olcağını düşündüğü için orda oyntacaktır onu. O yüzden bir yedek türk sağ bek oyuncusuna ihtiyacımız olacak. Gelelim sol beke. Grek karekteri, gerek sağlam duruşu ve felsefesiyle çok sevdiğimiz bir oyuncudur Hakan Balta fakat Terim'in oyun yapısında ileri git gelli bek anlayışında bu sene çok sırıttı, hem defansta hemde hücümda çok hata yaptı o yüzden Hakan'ın yerine bir yabancı eboué tarzında bir oyuncu gerekiyor. Türk oyuncu olursa daha iyi olur kontenjan için fakat şuan için soal bek için bir türk aday göremiyorum. En azından Galatasray seviyesi için.

Stoperlerimiz çok iyi yedekleri Servet ve Gökhan Zan, Servet gidiyor. Gökhan Zan'lada oalcak iş değil en az bir türk stoper alınmalı. Tercihimiz gelecek vaadeden olmasıdır.

Sağ kanat için pino takıma geri çağırılmalı ve sol kanat içinde Gökhan töre alınmalı.  Hamit gelirse Pino ve Hamit sağda harikalr yaratır Hatta Pino solda bile oynar o zaman. Gelelim forvete. Barosu çok seviyoruz ama kabul etmemiz gerekn bir geçek var. Elmander geldi Baros bitti. Yedek kaldı ve kendi kendini bitirdi.  Dorlan Pabon çok iyi bir transfer olur ama bir tane dünya yıldızı lazım takıma taraftarı ateşleyecek.

 

Özetlersek yapabielceğimiz en iyi transferler şöyledir.

 

Hamit Altıntop

Sercan Sararer

Gökhan Töre

Serdar Aziz

Dorlan Pabon

Cristian Chivu

Alper Potuk

Soner Aydoğdu

Mehmet Ekici

Ömer Toprak

Hasan Ali Kaldırım

Matias Suarez

 

Farfan

Amrabat

Salomon Kalou

Berbatov

 

Yukarda 16  oyuncu adı verdim bunlardan en az 5 i alınırsa çok faydalı olur takım için.

 

Ayrıca bu senin en iyi transferleri;

Mertan

Aydın

Oktay Derici olacaktır.

 

Ayrıca Emre Çolak'ın kendisini toplaması gerekiyor onu kazanmışken tekrar kaybetmek istemeyiz.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...