Makale Yaz
dadascimbom
Bu haberi yazdır
Coming Soon: Yenilmez Armada Sarikamis Destani
 Şub
03
 2012

 

Bazi Fenerbahceli taraftarlar dunku CSKA Moskova macindan sonra 15 fark yediniz bir de utanmadan seviniyorsunuz seklinde yorumlar yapiyor internet sitelerinde...

Oncelikle takimimla ve coachla gurur duydugumu belirtmek isterim. Gercekten o formanin hakkini sonuna kadar veriyorlar. 2.12 lik Luksa Andric bile belki topu takimima kazandiririm diye kenardan disari cikan topta kendini yerden yere atiyor. 

Bu takim alkisi simdiye kadar coktan haketmisti zaten. Iki sene once dusmemek icin cirpinan takim simdi Avrupanin devlerine kafa tutuyor. CSKA takimi Euroleaguein tartismasiz en iyi takimi. Kadrodaki oyuncularinin tamami yildizlardan olusuyor. Simdiye kadar her mac yaptigi top kaybi cift haneli rakamlara ulasmayan takim, Galatasarayimizin inancli ve yurekli savunmasi karsisinda 20ye yakin top kaybi yapti.

Cok genc bir takimiz ve bu yolda ilerlerken tecrubeleniyoruz. Ilk besimizde iki tane 20 yasinda oyuncumuz var. Macin basinda yapilan panik cok normal. 10-0 lik seriyle maca basladi karsi takim ve herkes mac kesin farka gider diye dusunuyordu. Oktay hoca mola aldi ve molada takimina "aglamayi birakin.Simdi cikin ve top oynayin, onlara mucadelenizi gosterin". Bu dakikadan sonra gercekten mac boyu basa bas mucadele devam etti. Dunyaca unlu NBA yildizi Krilenko yedigi blokla neye ugradigini sasirdi, Teodosic Gordonun savunmasindan bunalip her zaman adrese teslim yolladigi paslari bu sefer tribunlere yolladi.

Bu takim dun birkez daha umit verdi herkese. CSKA nin simdiye kadar maglubiyeti yok ama Persembe gunu Istanbulda bu unvani birakmayacaklarini kimse garanti edemez. Muthis seyircimizle beraber muthis bir mac cikaracagimiza inaniyorum.

Avrupada Ruslarin nasil bir lobisi oldugu tartisilmaz. Saolsunlar imdat dudukleriyle kirilma anlarinda zor durumda olan CSKA nin yardimina yetistiler. Hele Shippin smaci sirasinda yapilan bir faul var ki evlere senlik. Teodosici rahat ettirmek icin Gordona calinan fauller de oyle.

Gecenlerde Songailanin bu takima zarar verdigini yazmistim. Oktay Hoca cok dogru bir kararla onu takimdan gonderdi ve mucadele gucumuz bir ust seviyeye yukseldi bence. Cok potansiyelli bir takimiz. Bu gruptan cikarsak kimse kendinden emin olmasin. Ender ve Shumpert cok formsuz, onlarin form tuttugunu ve Tutkunun takima donecegini hesap edersek bu takim ilerleyen gunlerde cok daha guclu olacak.

Basketten zevk almak isteyenleri Persembe gunu Galatasaray- CSKA Moskova macina davet ediyorum. Cunku namaglup bir takimin, son topa kadar mucadele eden YENILMEZ ARMADA karsisindaki husranina sahit olabilirsiniz...

Saygilarimla;     dadascimbom

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...