Makale Yaz
mrtalt905
Bu haberi yazdır
"Bir Garip Kupa Maçı"
 Kas
29
 2017

Değerli Okurlar.

Öncelikle maçı değerlendirelim. Maça hızlı başladık. Ardından son iki maçın formda ismi Yasin sahneye çıktı Galatasarayı 1-0 öne geçirdi. "Yasin demişken geçen seneden beri fikirlerimde iyi bir yerde futbol anlamında tabi geçen sene ki Yasin gibi değil daha hırslı, çok çalışmış ve sahadaki herkesten daha hazır olduğunu göstermiş oldu". Ilk yarı takım olarak ne yaptığımız belli değildi bir bölümde Sivas Belediyespor yarı sahamıza yerleşti. Anladım ki rakibi çok küçümsemiş bizim çocuklar. Rakip ise aşırı saygı duyarak gelmiş bize. Biraz ayağa pas yapıp son vuruşlarda becerisi olsa inanın dağılırdı bizim takım ilk yarıdan öne geçerlerdi. Fazla da eleştirmek istemiyorum sonuçta bir grup topçu bir kaçı dışında birlikte oynamış değillerdi. devre arasında soyunma odasında kulak çekme operasyonu olmuş sanırım ki ikinci yarıya daha iyi çıkan bi Galatasaray vardı. Bakın güzel kardeşlerim bu Sinan a sahip çıkın. onda farklı birşey görüyorum. sıradan bir topçu değil nitekim maçı tek başına koparan isim oldu. Fazlada değerlendirmeye gerek yok bu maçı Galatasarayımın forması kazanmıştır. Yine söylüyorum sivas belediyespor çok az becerili bir takım olsa tuzlaspor macerası gibi olabilirdi bu maç.

Bir garip kupa maçı oynadık dün akşam, 5-1 gibi bir skorla galip geldik. Galip geldik gelmesine de bazı şeyler göze batıyor . Başlayalım o zaman.

1-) Donk, Koray, Tarık ve Eren tahminen sezon sonunda gidebilecek muhtemel oyuncular, peki neden altyapıdan genç kardeşlerimize şans verilmez de bu futbolculara şans verilir.? Futbolcu dediğime bakmayın. Oldukça  sıradan, Galatasarayın oyuncusu olacak kabiliyetleri yok.

2-) Sofianne Feghouli transferin olay, gelişin olay, oynayışın olay, ceza alışın olay, bu taraftar seni güzel bir yere koydu. 3 maç ceza aldın diye bu kadar formdan düşemezsin herhalde, umarım sana birileri kendini fazla yorma beşiktaş maçına sakla demişlerdir. Yoksa şu formunla oynaman bize büyük zarar arkanda bekleyen adamlara da haksızlık olur sahaya gerçek Feghouli yi yansıt. 

3-) Ahmet Çalık seni nasıl analiz edeceğimi bilmiyorum. Yahu başkan bi gaza geldin rahmetli İlhan Cavcavın bize  son kazığını da yedin. Çok severdim ama rahmetliyi renkli bir kişilikti Allah rahmet eylesin. Bu kadar pozisyon hataları yapamaz Galatasaray futbolcusu bu çocuklar genç defedin demiyorum kiralayın ama ligin dibindeki takımlara değil ilk 8 de avrupa iddası olan takımlara kiralayın. Keza koray günter de dahil buna. Bu adamlar harcanır. Gönderin 2 yıl pişsinler.

4-) Recep Gül 2000 doğumlu çok güzel bi kardeşimiz özgüveni de yerinde adam eksiltebiliyor fazla süre almadı ama skor aldığımız lig maçlarında yarım saat 45 dakika şans verilmeli takip ediyorum altyapıyı Ahmet Sivri, Recep Gül, Yunus Akgün, Atalay Babacan, Abdussamet Karnuçu, Muhammet Ozan Kabak, Celil yüksel, Mustafa Kapı ismini şuan hatırlayamadığımız bir kaç aslanımız daha bu çocukları A Takıma hazırlayın. 2000 de aldığımız kupayı tekrar almak istiyorsak böyle bir jenerasyon yakalamamız gerekiyor, gerekli yıldız takviyeleri ile başarı gelecektir.

5-) kulübe ekrana gelince şöyle bi bakıyorum Ayhan Akman a yahu abi ne güzel futbolcuydun. iki elinle yüzünü kapatıp maç izlemek istiyorsan al bir kombine çık tribünde izle. Bu eleştiriler boş değil biz orda HASAN ŞAŞ gibi hırslı adamları gördük yapma bunu Allah aşkına hiç bir şey yapmıyorsan çık kulübeden size ayrılan bölümde gez biraz. Ne bilim göze bat yani.

6-) Sinan Gümüş bak kardeşim aynı yaştayız. Biz Galatasarayla yanıp tutuşan insanlarız. Galatasaray benim Sözlümün hayat eşimin kıskandığı bir oluşum nasıl bir sevgim olduğunu anlayın. Senin herşey yapmaya hakkın var ama bu kadar düşmeye hakkın yok gidecek misin git. Bu taraftarın gönlünü alarak kulübe para kazandırarak git bizde diyelim ki x takımda bir aslan var. Aylardır senin için tartışıyorum sokakta gördüğüm insanlarla şu yeteneğini harcama kendine gel benim gibi düşünenlerin yüzünü kara çıkarma..

7-) ULTRASLAN takımına sizin kadar zarar veren bir taraftar daha yoktur sanırım ne oldu size 2 yıl içinde bilmiyorum. Biraz madrid maçlarını falan izleyin kendinizi görün. Bu tudora, yönetime 2 yıl tepkisiz kalıpta bunların getirip oynattığı adamları protesto etmeyin. Bırakın arkadaş şu ıslıklama işini Tarık hastası bir adam değilim yediği para zehir zıkkım olsun ama maç esnasında adam ıslıklamayın millet o ıslıkları rakip takım oyuncuları için kullanıyor. Ergin Atamanı da unutmadım oda sizin yüzünüzden gönderildi. Alın Erman Kunter sizin eserinizdir. Görün basketbol takımının halini Sebahattin Reis Galatasaray UltrAslan dan ibaret değil.

Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. En güzel yanı da ne biliyor musunuz? hafta içi Galatasaray maçı olması. Galatasaraysız avrupa olmaz. ne yapın ne edin her sene orada olun.

Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

HERKESİN MEVLİT KANDİLİ MUBAREK OLSUN. ALLAHA AÇILAN ELLERİMİZ GERİ ÇEVRİLMESİN İNŞALLAH.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...