Makale Yaz
solotrkgs
Bu haberi yazdır
Birlik olma vakti...
 Kas
28
 2017

Uzun süredir bu internet sitesini takip ediyorum. Yorumum biraz sert olacak o yüzden kimseyle polemiğe girme niyetinde değilim. Beğenen ve beğenmeyen herkese saygım var. Lütfen küfürlü içeriklerinizi kendinize saklayın.

Bugün Galatasaray lider. Trabzon maçına kadar da maç kaybetmemiş na mağlup bir ekip. Çok yazılıp çizildi. Neymiş fikstürmüş, çok kolay maçlar oynamış. Şimdi fikstür zorlaşmış o yüzden maç kaybetmişiz. Arkadaşım büyük takımların fikstürle işi olmaz. Fenev ve sekiztaşın da fikstürü var. Onlar da aynı takımlarla oynadı. Peki neden kazanamadılar? Hem de kurulu kadroları var birlikte oynuyorlar uzun zamandır. Demek ki olay fikstür değilmiş. Takım düzgün oynamış. Düzgün işler yapılmış. O sebeple insanlar maçlarda stadı fullemiş. Herkes maça gelmiş.

İkinci olarak şunu belirtmek istiyorum. Sezon başından bu yana bütün maçları izledim. Hakemler bizi direk doğradı. Birsürü maçta penaltılar ve faullerimiz verilmedi. Maicon'a Fernando ya ndiayeye sayısız faul yapıldı. Hiçbirisine penaltı verilmedi veya kırmızı kartlık hareketlere kart bile gösterilmedi. Başakşehir maçında yediğimiz ikinci gol kesinlikle sarı kartlık faulün verilmemesiyle yenilmiştir. Golün birisi çarpıp girdi. He burda ben Tudorun tam tamına savunuculuğunu yapmıyorum. Hatalar elbette var onlara da geleceğiz. Ancak beinm anlatmak istediğim Hakem hatalarını unutmayın. Balık gibi hafızanız olmasın bi maç iyi bi maç kötü takımdan gönderin şu adamı falan diye sadece ve sadece kendimizi yıpratıyoruz. Lütfen takıma destek çıkın. Hakeme ve Tüpçünün başında bulunduğu Fenevasyona inat takımımıza destek olmalıyız.

Gelelim Tudor'a. Abi şimdi kimse inanmaz ama geçen yıl bu adam geldi. Sezon sonunda göndermek için herkes elinden geleni yaptı. O zaman söylemiştim. Şimdi de söylüyorum. Bu adam iyi bir teknik direktör olma yolunda ışık veriyor. Kimse adamın karakterini beğenmek zorunda değil. İyi düşünmek lazım. Adam yıllık ücret olarak ne alıyor? Bazıları gibi milyon milyon milyon Avrolar almıyor. Bu bir. İkincisi Galatasaray yıllardır böyle başarıya aç düzgün bir teknik adamla Hamza oğlu hariç çalışmadı. Gidenin gelenin haddi hesabı olmadı. Yahu kimsede demiyor ki bu paralar bu teknik adamlar oyuncuların paraları nereye gitti... Her neyse. Adam başarıya aç. Takım mis gibi futbol oynuyor. Baskı kuruyor. Lider. Bol gol atıyor. Ben yıllardır özlediğim Futbolu İgor Tudor'un oynattığı futbol ile izleyebiliyorum. Çok teşekkür ediyorum kendisine. Ancak onunda hataları var ve bunları düzeltmesi gerekiyor. Gelişerek devam edeceğine inanıyorum. Geçen seneki Yasin her topu kaleye şut atardı şimdi pas veriyor. Bu bir teknik direktör başarısıdır. Selçuk zaten bitmiş. Ama bitik haline rağmen takımın en çok koşanıydı geçen maçta. Bu yüzden sabretmek lazım. Toplum olarak çok sabırsızız. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Adam diğer teknik direktörler gibi gazetecilerden kaçmıyor. Dobra dobra çatır çatır konuşuyor. Szö verdiği herşeyi yaptı bence. Sadece şampiyonluk kaldı. Maçlar çok zevkli geçiyor tekrar teşekkür ediyorum kendisine ve seçtiği futbolcular için.

Burada belirtmemiz gereken bir nokta daha var arkadaşlar. Lütfen SUPERFB ve KARAKARTAL sitelerine bir girin. Adamların takımları ile ilgili bir tek kötü haber bulamazsınız. Birde bizim siteye girin. Ohh maşallah her yerde TerIm hayranlığı. Her kötü gidişte TerImi çağırma TerIme sarılmalar ki ortada kötü bi gidişat da yok. Lütfen Bu imparator diye adlandırdığımız kişinin Zamanında, şimdiki Fenevasyon başkanıyla yaşadıklarını ve aradan bir yıl geçemeden gidip nasıl kucak kucağa pozlar verdiğini unutmayın. Bunları unutanlar zaten gerçek Galatasaraylı olamaz.

Biz düzgün top oynadığımız sürece zaten bizi yenecek takım yok. Tudor'a desteği bırakmayın. Galatasaray yıllardır aradığı teknik direktörü bulmuşken ve ortada hiçbir sebep yokken harcamayın adamı. Lideriz Lider.

Kimse kendini kandırmasın. Türkiye'nin en büyük takımı Galatasaray'dır. Bu yüzden sitelerde çıkan haberler, Hakemlerin üzerimizde uyguladığı baskı, skandal kararlar. Bunların hepsinin ardında Puan farkının açılmaması için yapılan uygulamalar. Nasıl Galatasaray'ı dibe çekeriz. Hatta buradan şunun da söylemek isterim. Bu ismini yukarıda verdiğim internet sitelerine girin. Birde wbaslan sitesine bakın. Hepsinin tasarımı A'dan Z'ye kadar aynı. Bu sitelerin tasarımları bile bu sitelerin tek elden yönetildiğini düşündürmekte insana. Bilmem bunun yazabilirler mi. İsterseniz sizde girin bakın. 

Bu yüzden galeyana gelmeyin. Fenerbahçe ve Beşiktaş önce ligdeki konumlarını düzeltsinler. İçler acısı haldeler. +15  averaj hangi takımda var... Oynadığımız futbol herkesi korkutuyor. Akıllı olalım. Birlik olalım. Takım yeniledebilir. Bunları unutmayalım.

Hepinize selamlar.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Şubat (1)
  2017
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...