Makale Yaz
mrtalt905
Bu haberi yazdır
NEDİR BU ÇİLEMİZ...
 Kas
28
 2017

Saygıdeğer Galatasaraylı büyük taraftarımız.

Bugün ki yazımda bölgelere değinmek istedim. Örneğin; sol bek Iasmin Latovlevici. hepimiz eleştiriyoruz ıslıklıyoruz. Öncelikle şu ıslıklama işlerini bir kenara bırakalım artık, herşeyden önce sahada bir insan var. Onun ne kabahati olabilir. Kapasitesi yetenekleri ile sınırlı bir futbolcumuz. Bu adam istemez mi 2 asist yapayım 5 kilit pas atayım arada da bir iki gol atayım. Ister sahadaki her futbolcu bunu ister. 70 dakikada bir futbolcuyu harcıyoruz. Sinan Gümüş mesela 22 yaşındaki çocuğu yok ettiniz 3 4 maçta bu adam futbolcu, oynamak ister yeterli şans verilmezse de gitmek ister. Bruma da her mikrofon uzatıldığında "milli takımda oynamak için avrupaya gitmek istiyorum." dedi. Bunun ne anlama geldiğini biraz düşünün isterim. Herkes Brumayı seviyor ama Sinanı yerden yere vuruyor. Oyunculara zarar vermeyin.

Şimdi gelelim asıl meseleye.

"Nedir bu çilemiz..." dedim bu konunun başlığına. Sebebi ise; yahu başkan yıllardır sağ bek problemi yaşıyoruz. Tabanca gibi takım kuruyoruz. Ama sağı hallediyoruz sol bozuluyor. Solu hallediyoruz. orta saha  bozuluyor. nereyi halletsek başka bi taraftan açık veriyoruz. Bir şişenin içine suyu dolduralım. 11 tane delik açalım. 10 tane parmağımız var, kapat kapatabilirsen.. Illaki bi yerden su sızmak zorunda mı? Burası Galatasaray. Bu ülkenin avrupa da en çok boy göstermiş takımı. O arenalarda su sızamaz hiç bir yerden. boşaltırlar bütün suyu seneye avrupada olacağımız kesin gibi CL veya UEFA Avrupa ligi artık oralarda bir final yarı final görmek istiyoruz avrupa liginde mümkünse bir kupa daha istiyoruz. artık kurduğunuz takımları buna göre kurun. 

Ve en önemli konu benim için.

Tugay Kerimoğlu... Premier Lig görmüş antrenörlüğü Ingiltere de başlamış gayet donanımlı bir teknik adam. Türkiye de teknik adamlığı bırakacağını açıkladı ve şuan boşta. ALTYAPININ başına getirin bu adamı Galatasarayın ne olduğunu anlatsın gençlere. En azından altyapıda güven veren bir teknik adam olsun hem göz önünde değil hemde sakin bir ortam altyapı bir tane futbolcu çıkmaz mı BAŞKAN Ahmet sivri getiriyoruz KKTC den 52 maçta 66 gol atmış bir kardeşimiz. Daha ortalıkta göremedik bu çocuğu. Onun yaşındaki Kasper Dolberge 50 milyon euro diyorlar başkan. Artık bu çocukları ısındırın A takıma.

Benim bugünlük söyleyeceklerim bu kadar güzel kardeşlerim abilerim ablalarım. Kıymetli vaktinizi fikirlerime ayırdığınız için teşekkür ederim.

HERŞEY GALATASARAY İÇİN. ŞAMPİYON YAZDIRACAĞIZ.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...