Makale Yaz
aygen
Bu haberi yazdır
Maziler.
 Ağu
01
 2017

Yaşımız kemale ermiş ,sarı kırmızı forma zevkı olan bir taraftar...

Sabır her şeyın ilacıdır derdı babaannem..geçen gene aklıma geldı ama artık sabır edmekte baya zorlastı para yok dıyen bır yonetım ,nasıl oluyorda boyle paralar harcıyor aklım ermıyor gerçekten ..

haa yapılan transferler lazımmı laızm ama neden hem ndiaye hem fernando aynı anda oluyor anlamıs değilim ...

felipe melo boşken 1+1 falan sene uygun performans sozlesmesı ıle gelse ve fernando ve ndıayedende yanına uygun olanı alınsa olmazmıydı acaba?

hee dogruya felipe melo alınsa belkı bazıları para alamazdı kusura bakmayın ;)

GS ye gelen eskı baskanlar gs sevgisi için forma sevgisi için gelirdi artık her gelen olmasa da 10 da 7 si  para yemek ıcın geliyor ...yoneticilerde ise iş bırazdaha farklı bir elın parmagını gecmeyen yonetıcıler harıc hepsı para yemek ıcın gelıyor nerdeyse ...

Yapılan transferlere lafım yok ama bazıları hakketen şişirilmiş transferler ...hadi onuda geçtım transferın bı mantıgı olmalıdır aldıgın oyuncuyu hıc oynatmadan koysan kaç teklif gelir diye düşünmek lazım ...vesselam.

manchester cıtyden fernando faydasına garantı verebıelcegım bı oyuncudur ama eğer 8 mılyon bonservıs 4 yıllık falan haberlerı dogruysa felipo meloyu alsınlar daha mantıklı olur ..

melonun yasının dert edenlere juventusun orta sahasına 2 sene once bakmalarını ıstıyorum ...mesela yaş olmamalı ...performans olmalı ..

harıkam malzeme  güzel aşcısız olmaz diyenler içinse bazen elındekı malzeme hakketen güzelse aşcıya gerek kalmayabılıyor ..ama bazen dıyorum ..çunku ben tudora hala guvenıyorum ve meselenın tudorda değilde baskanın kardesı mehmet ozbek ,oglu  ve bazı oyuncu grubunda oldugunu düşünüyorum ..

ve size sunuda gonul rahatlıgı ıle soyleyeyım gs oyuncu grubunda bazı oyuncular bilerek oynamıyor ..tepkılerı kıme kımın gıtmesını ıstıyorlar bılmıyorum ama bazı oyuncular maç esnasında cok acıkkı takımın gol atmaması ıcın oynuyor dıyebılırım ...yasin selcuk ve tolga ciğercı ve carole nın basını çektıgı grubtan bahsedıyorum ..

Yazmayam dedım ama östersund macında yasının bazı pozısyonlarını ızleyeyım dedım ...mesela  3e 5 gelıyoruz yasın alıyor kaleyle alakası olmayan sut cekıyor ..

veya kontra ataga cıkacaz selcuk 1 mevlana hareketıyle musleraya gerı pas atıyor ...carole gecen sene orta açma konusunda cok kotu değildi ama östersund macında gomıs on dırekte ıken arkaya açtı arkada iken ön dırege açtı ...tamam yasın de selcukda carolede form dusuklugu war ama bu kadar da basit oyuncular değil bunlar tesadüf oldugunuda düşünmüyorum gsde apacık bellkı oyuncu grublasması war ..ve bır grub ya yonetımı yada tudoru hedef almıs olmalıkı maç esnasında takımı frenlıyor ..

östersund macını dikkatlice izleyın ne dediğimi anlayacaksınız zaten ...mesela bı oyuncu orta açacakken ortaya bahsettıgım  oyuncular hıc gırmıyor genelde saklanıyorlar maç esnasında ..

AMA BEN  TAKIMIMA VE EN ONEMLISI TARAFTARIMA GÜVENIYORUM SAHIP CIKALIM HEP BERABER EL ELE ŞAMPIYON EDELIM TAKIMI ...

..VESSELAM..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...