Makale Yaz
bleda
Bu haberi yazdır
Neden Terim'i İstemiyorum
 Tem
26
 2017

Şu Galatasaray'da ki karmaşık durumdan dolayı hepinizin aklı karışık olabilir. Çok net bir şekilde Terim'i istemediğimi söylemekle başlayayım ve bunun sebeblerini sizlere arz edeyim.

1- Transfer özürlüdür.

Genç kardeşlerimiz hatırlamaz ama biz orta yaşlılar Terim'in transfer skandallarını unutmadık. Lukunku, Petre, Bratu,Prates, Sercan, Yiğit, Christian ve daha sayamayacağımız kadar çok oyuncuya inanılmaz bonservisler verdirdi. Kulubun ekonomik olarak sıkıntıyı çekmesinde ki en büyük paylardan birisi Terim'dir. Şimdi gençler Elmander ve Bruma diyecekler. Elmander'le Terim gelmeden anlaşılmıştı, Bruma'yı ise scout ekibi getirdi. Terim'in bağlantısı yoktur. Sneijderi de istemediğini hatırlatırım.

Üşenmedim hesapladım bugüne kadar yaptığı transfer toplamı 86M Euro kazandırdığı ise 13M Euro. Bilmem anlatabildim mi ?

2- Taktik özürlüdür.

Bunu sizler de hatırlarsınız. Şampiyonlar Ligi maçlarında ki hezimetler kimin döneminde oldu ? Çünkü adamın taktik veya sistemle zerre bağlantısı veya bilgisi yok. Olsa da çapı yetmez.

San Marino bile bugün sistem oturtmaya çalışırken dünyanın izlediği yolu gözardı edemeyiz. Bize sistem hocası gerekli ve Derwall gibi 10 sene o sistemle başarıya koşulmalıdır.

3- İletişim özürlüdür.

Sürekli maganda ve bencil tavırlarıyla oyuncuları veya etrafındakileri küstürür veya motivasyon kaybetmelerini sağlar. Bu çiftliğin ağası benim diyen birini kim takımda görmek ister.

4- Fenerbahçe yenme özürlüdür. 6-0 kepazeliğinin mimarıdır.

5- Medya ile iletişim özürlüdür. Bunu tarif etmeye gerek yok hepiniz gayet iyi biliyorsunuz.

6- Mantıksız istekleri vardır. Sneijder'in koşmasını, Drogba'nın markajda bulunmasını veya Telles'le Gareth Bale durdurmaya çalışmasını hepimiz hatırlarız.

Yani gerçekten efkarlıyım çünkü daha nice aklıma gelenler var uzatmak istemiyorum. Tugay'ı bitirmesini mi sayayım, Avrupa Efsanesi Ümit Karan'ı yedek oturtup Christian gibi kalası oynatmasını mı sayayım ?

Gençleri anlıyorum çözüm istiyorlar ama çok dikkatli bir dönemeçte oldugumuzun da farkına varın. Özbek gibi bir başkan varken Terim gelirse gerçekten Galatasaray'ın 5 yılı daha heba olur. Tudora bayılmıyorum ama en azından ne yapmaya çalıştığını anlıyorum. Ayrıca Lucescu varken Terim gelsin diyenler futbolla ilişiklerini kesip plaj voleybolu izlesinler. Çünkü Lucescu Terim'in için saydığım özürlerden bir tanesine bile sahip değil. Baskı yapın Terim gelmesin. Lucescu'ya her türlü evet, Terim aman evlerden ırak.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...