Makale Yaz
1905ultraslan05
Bu haberi yazdır
Ara Transfer Dönemi..
 Şub
01
 2012

 

Bu aralar Galatasaray Yönetiminin yaptiklarini takip edebilmek gercekten cok zor. Aciklamalar ve Yapilanlar birbirini tutmuyor.

Her gün Galatasaray'in ismi yeni bir oyuncuyla anildi gazetelerde. Baskan'imizda dogruluyordu bunlari. Ronaldinho, Shaqiri, Suarez ve daha bir sürü yildiz... Biz hepsini istemiyorduk ki biri olsa yeterdi! Ama maalesef hic biri gelmedi.

Biz bomba bir transfer beklerken Yigit Gökoglan'la anlastigimizi duyduk. Üzülmedim/Üzülmedik cünkü daha transfer döneminin ortasindaydik. Inaniyorduk ki daha transferler yapilacaktir veya yapilmasada Yönetimin bir bildigi vardir diyorduk. Yigit iyi bir alternatif olur dedik bagirimiza bastik.

Dedikodular hala devam ediyordu ama hala bomba bir transfer göremiyorduk. Ezeli Rakibimiz Fenebahce durumlarina ragmen Moussa Sow'u aliyor bizde hala bir sey yok.

Baros'un sakatligindan sonra anladik ki bu kadro aslinda tam da yeterli degilmis. Sercan henüz bizi kurtaracak seviyede degil. Elmander yaninda deneyimli biri olmadan oynayamiyor. Bu sefer yönetim yapar söyle iyi bir transfer dedik.

Bir sabah bir uyandik ki Kazim gitmis! Kadro'dan kimse ayrilmayacak denilmisti oysa ki. Kim beklerdi ki Kazimin ligin ortasinda aniden gitmesini? Daha gecen ki macta Galatasaray Formasini öpüp oyuna girmisti. Ayrilacak olsa böyle bir gösteriyi neden yapsin? Bana kalirsa bu iste baska seyler var. Bir seyler oldu ama gizleniyor..

Kazim'in futbolunu bende begenmiyordum. Mac esnasinda kizdiriyordu bizleri. Ancak takima kattigi pozitif havayi kimse görmemezlikten gelmesin. Muslera Lig TV'ye bir röportaj vermisti 2 Hafta önce..

Soru:

Sana göre takımın en neşeli ismi kim ?

Muslera'nin Cevabi: "Kazım olarak söyleyebilirim. Çok pozitif bir insan, çok çılgın bir insan. Bazen sabah antrenmanlarında uykulu-yorgun olabiliyorsunuz ama o saatte bile soyunma odasında bir dans ederek, bir şeyler yaparak sizi güldürebiliyor. Bu da bence çok önemli bir özellik.Kişiliğinin yani sıra bence futbolcu olarak da çok başarılı önemli bir futbolcu. Kendisi takıma, bizlere çok yardımcı oluyor."

Eminim ki takimda böyle düsünen sadece Muslera degildi. Kazim'da gayet mutluydu. Takimda Aydin Yilmaz, Serkan Kurtulus, Mehmet Batdal gibi futbolcular hic bir sey yapmayip kalirken Kazim oynamasa bile kalabilirdi. Gönderilecekse bile sezon sonunda gönderilseydi. Dedigim gibi bu iste bence baska bir sey var..

Ayni gün Necati Ates ile anlasmaya varildigini ögrendik. Tanidik bir isim. Antalyaspor'dan yaptigimiz bomba(!) transferle muhtemelen kapatacagiz transfer dönemini. Benim Necati'yi kücük düsürme gibi bir amacim yok ama Antalyaspor'un bile kolayca vazgecebildigi bir futbolcuyu Galatasaray Spor Kulübü neden biz Ronaldinho, Shaqiri, Suarez gibi isimler beklerken aliyor anlamiyorum. Necatiyi transfer ederek Sercan'ida harcadilar. Sercan artik nasil sans bulacak? Baros'da döndü..

Eger haberlerde ismi gecen yildiz futbolculardan birini alsalardi Kazim'in gidisi bir sey ifade etmezdi ve Necati'nin gelmesi iyi bile olurdu. Ama söylenenler yapilmayinca rakiplerimiz basladi alay etmeye : "Carsi'dan aldim Shaqiri eve geldim Necati" . Karsida cikamiyorsun cünkü haklilar! Taraftarla resmen dalga gecti yönetim. Hayir madem alamayacaksiniz ozaman alacagiz demeyin. Simdi ne sorun olurdu ne sikayet. Cünkü ozaman beklentilerimiz olmazdi.

Sabri ve Servet sezon sonunda ayrilacak diyorlar. Bari onlarin bölgesi icin transfer yapsaydiniz.

Hatirlatayim seneye Allah'in izniyle Avrupa'da oynayip tekrar büyük basarilara imza atmak istiyoruz. Avrupa'da ne yazik ki Ankaragücü, Adana Demirspor, Karabükspor gibi yedeklerle 4-5 atabilecegimiz takimlar yok. Üstelik orada futbol daha sert oynaniyor yani futbolcularimizin sakatlanma ihtimali maalesef cok yüksek. Onun icin kaliteli Alternatifleri olan bir takim kurmaliyiz.

Cünkü biz GALATASARAYIZ! Türkiyenin en büyük, en iyi Kulübüyüz!

[1 Şubat 2012]

 

Seda Açık

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...