Makale Yaz
aygen
Bu haberi yazdır
Ne çabuk unuttunuz
 Tem
12
 2017

ne çabuk unuttunuz   volkanı sag sola yuvarlayan sneıjderı  ne çabuk unuttunuz şampıyonlarl ıgınde juventus macını ne cabuk unuttunuz resımdekı harekedlerı ne çabuk unuttunuz oyundan cıktıgında  gidmeden once kafayı uzatıp neler oluyor dıye   bakan adamı ne çabuk lan ne çabuk ???

sizde vefa yokmu son senesı adamın adam akıllı agırlasak ,adam akıllı 1 sene yasatsak adam akıllı forvet almısken  asist sayısını 2 katına cıkartsak ..korner dıregıne  zıplayısını son 1 sene daha gorsek cok sey mı soruyorum size yapmayın  krdeslerım  tabi her oyuncu gıder kalubten buyuk degıldır ama o sene bu sene degıl helekı seneye  dunya kupası varken  sneıjder bu sene yatacakmı sanıyorsunuz siz adamın yası gelmıs oynamak ısteemzmı o kupada ?

27 28 yasında oyuncular nıye gelmıyor dıyorsunuz ondan sonra yarın bırgun bırısı referans oalrak sneıdjere gs nasıl dedııgınde son 1 sene kala para ıcın yolladılar benı dmezmı sımdı o adam ?

 sonra biz katar oluyoruz dıye gezenler cogalmazmı ?

gelenler yaslı  dıyenler üremezmi cevaplayın ?

siz gibi gıdmesını dusunen  vefasızlara  para ıcın yatan oyuncular  güzel demi maçı kazanmak ısteyen oyuncular agır gelır size  siz kıymet bılemzsınız ..

elınızde altın madenı war ama siz değerı warken satalım dıyorsunuz ya kullanın o madenı mantıklı yatırımla daha yukseklere cıkın sportıf basarı kazanın  olmazdı demı ? 

alacagınız oyuncunun wan der wıel gıbı olmayacagı en malum ? warmı garantınız ?

her ne olursa olsun o adam en kotu sezonda 15 asist yaptı yasıne erene vesaire' ye 

gomıs belhanda formda sınan gumus varken nıye yollamayı dunuyorsunuz anlamam ben ya ?

yahu o adama verın takımı sıze uefayı alsın o adam hagıdır benım gozumde ,mesele yanına bulent korkmazı ,popescuyu ,jardelı ,adını bıle anmak ıstemedıgım golcu zaat' ı  bulmakta marıfet, elındekını satmakta değil anlayın  bunu taffarel kalıtesınde kalecınde var nıye bu saçmalık nıye bu düşüncesızlık ?

ne olursa olsun sneıjder bu sene kalmayı hak edıyor sırf gecen senekı husran senenın hatrına kalmayı hak edıor o adam kalmalı ...

gıdsın dıyen yaslandı dıyen canım krdeslerım kaz alıcam derken  elındekı tavuktanda olursanız sene ortasında dursun ozbek ıstıfa dıye yırtarsınız sonra hatır bılmez ıyı gun tarftarı gıbı turersınız ortaya ...

yahu düşünün sneıjderın corchıa gervınho lemına gomıs belhanda gıbı adamlarla oynadıgını ne bu fikirsizlık sızdekı ya ?

sımdıye kadar kalbı kıracak soz yazmadım ama yok yaslandı dıeycek aveller benden uzakta yasasın eger bu adam gıdersede gıttıgı takımdakı performasını ızlesın ..sonrada ''bozdon godon ronoldo oloyor'' demeye devam edsın ...

kal be sneıjder belkı sen duymazsın ama 1 sene daha kal hısset yazdıkalrımı son 1 sene daha dınleme sen onları kal ne derlerse kal ... 

aynı resımdekı gıbı kuşlara haddını bıldır !!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...