Makale Yaz
nihatgs
Bu haberi yazdır
Yeni Teknik Direktör Yeni Umutlar
 Şub
17
 2017

Arkadaşlar merhaba,

Kanserojen etki gösteren Riko dönemi son buldu. Herkes gibi ben de beyefendiliğini, kibarlığını, takım ve yönetimle ilişkisini çok sevmiştim. Fakat sonraları oyun sistemimizin (pek olmayan) çözülmesiyle birlikte ortalama 110 km üstü koşan tüm takımlara karşı zorlanan bir takım haline geldik. Devre arasında yapılması gereken bu müdahale azıcık geç de olsa yapıldı.

Vallahi ne yalan söyleyeyim daha ilk karabük maçımızda ben Tudor'un duruşunu, oyundaki tutkusunu çok beğenmiştim. Umarım bizde Sneijder ve Selçuk çete başları bir arıza çıkarmaz da, hocaya destek olurlarsa (tüm profesyonel futbolcuların yapması gerektiği gibi) bizim takımın daha iyisini yapabileceğini düşünüyorum maçlarda. 

Bunun yanında profesyonel futbolcu derken. Ben ne kadar bizdeki futbolculara sövsem azdır. Bizi yıllarca kanser eden emre çolak'ın ispanyada her ay ayın 11'ine seçilmesi, bitti denilen hamit'in daha ilk maçında haftanın futbolcusu seçilmesi, bizde oynamak istemeyip önce inter'e sonra porto'ya giden tinerci kılıklı telles'in portoda 9 asist 1 golle oynayıp seneye 20-30 mio eur'a bir takıma satılmasının an meselesi olması... Vallahi canım burnuma geldi düşündükçe. Biz bunlara para vermiyor muyuz arkadaş? bize gelen futbolcunun neden ahlakı bozuluyor da yatışa geçiyor? Vallahi şu RVP bize gelse 1 maç oynayamadan gider tüm parasını da alırdı. Gene fenevde oynuyor golünü atıyor öyle de böyle de...

Hakem hataları da bu sezon canımı alevler içinde yakan başka bir konu oldu. Vallahi hiç yoksa 7 puanımızı hakemler yedi. Ayıptır. Bizi savunacak bir yönetimimiz, TFF'de lobimiz yok. İnanın konuş konuş bitmez dertlerimiz. 

Taktiksel duruma geçersek Tudor'la beraber. bize pek yaramıyor bu italyan sistemi biliyorsunuz. umarım bu sefer başarılı olur. Çünkü italyan oyun sistemini ve disiplinini çok seviyorum. Tabi disiplin, disiplinli futbolcularla sağlanır. Allah bize bir Carole rahatlığı vermiş peeeğğğ! Adamın umrunda değil sanki. Sol bek benmişim gibi gidiyor geri gelmiyor mübarek! umarım igor tudor şamarı ilk bunu bulur. Sonra selçuk ve sabri. Ya düzelsinler, ya da kendilerine takım arasınlar seneye.

Bizde gerçekten fena bir takım yaşlılığı var. en kısa zamanda Tudor'un bize modric, perisic gibi adamları gençken katmasını bulup getirmesini istiyorum. Ante Klusic gibi adamları değil!

Bunun dışında beklentim artık ısıran saldıran rakibe gölge markaj yapmayıp, rakibi yıldıran bir takım haline gelebilmemiz. Herşey en sonunda bu oyuncu grubuyla olmaz'a çıkıyor ama yine de umudumu korumak istiyorum.

Sonuç olarak, ya Tudor Kral olacak, imparator olacak; ya da biz Tudors reklamındaki gibi deli olup deli deli gezcez istiklalde. 

KADERİMİZİ GÖRÜCEZ...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...