Makale Yaz
rdeniro
Bu haberi yazdır
Gerçekler...
 Şub
06
 2017

Malumunuz üzere, Türkiye' de futbolun içinde yönetici-hakem-yorumcu kadrosu tribündekiler kadar futbolu bilmediği alenen ortada. Öyle olmasaydı bir hafta önce Karabük gibi dirençli bir takıma karşı pozisyona bile giremeyen takımın bir hafta sonra Akhisar gibi zayıf bir rakibe 6 gol atmasına methiyeler düzmezdi. Sanırım bu ligde de Bruma' nın bu kadar dripling yapmasına, Sneijder' in bu kadar topla oynamasına, kanat beklerinin bu kadar ileri çıkmasına izin verecek tek takım Akhisar olurdu. Bu konu da sanırım hepimiz hem fikir olmamızla beraber, bir kaç sorumuzu da beraberinde soralım Belki sesimi birileri duyar.

1- Öncelikle yönetimin JOR inadı devam ediyor. Ya hocadan hala beklentileri çok yüksek, ya da tükürdüklerini yalamak istemiyorlar. Olmadığını görmüyorlar. Mehter takımı gibi deplasmanlarda silik, içerde de taraftarın gazıyla birşey oynandığını görmüyorlar. Israr Devam ediyor.

2- Rodrigues adında 3,75 mio EUR bonservis bedeliyle alınmış bir oyuncu var. Bu adam ilk maçında MESSİ diye anlatılmıştı hepimize. Ancak aklıma acayip sorular da gelmiyor değil. Umarım Yasin Öztekin' in birden affedilmesinin altında bişeyler yoktur !!!

3- 65 milyon EURO edebiyatının yapıldığı son dönemlerde Serdar Aziz 4 milyon EURO - Ahmet Çalık 3 mio EURO oynatılmayan Rodrigues 3,75 mio EURO , diğer yandan Eren Derdiyok 4 mio EURO Allah aşkına para yok bütçe 65 le sınırlı deyip yapacağınız transfer planlaması bu mudur ? Bu nasıl bir parasızlıktır ? 

4- İyi ya da kötü bir oyuncunun sözleşmesi sezon sonu bitebilir. Bu oyuncu sözleşme de yenilemek istemeyebilir ancak günümüzde tüm oyuncular garanti para + maç başına imza atarken 2,5 mio EURO garanti para verdiğiniz Chedjou' yu takımdan kesip 1 i müzmin sakat diğeri daha yolun başında iki stopere 6-7 mio EURO ödeyecek olmak hangi akla mantığa sığmaktadır.

5- Koca Galatasaray çift forvet oynamayı mı unutmuştur ? Joseu sevdası nereden gelmektedir ? Carole' un GALATASARAY çapında bir oyuncu olmadığı, istenen gelişimi sağlamadığı, Selçuk' un yürüyecek halinin olmadığı, De Jong' un idare ettiğini, Sabri' nin artık yeter dedirttiği, Defanstaki en iyi ve aklıselim oyuncunun devşirme oynayan Hakan Balta olduğu, Yasin Öztekin' in yeteneksiz, Bruma' nın bencil, Ayhan Akman' ın da yardımcı antrenör pozisyonunda ne yaptığı belli olmayan bir şekilde olduğunu göremiyor musunuz !!!!

6- Başakşehir' deki sağ bek Jorquera gibileri siz neden bulamıyorsunuz ?

Olmuyor olamıyor olamaz, Başaramıyorsunuz. Vizyonunuz çapınız yetmiyor.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Ağustos (1)
 
Şubat (1)
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...