Makale Yaz
rdeniro
Bu haberi yazdır
Soyleyecek Cok Sey Var !!!
 Eyl
17
 2014

Neresinden baslasam bilmiyorum. 

1- Veysel Sari ! Adamin sagindan atiyorsun solundan gecemiyorsun, Seni gorunce Eboue geliyor aklima, Eboue nin parasini catir catir veriyorsun da onun kalitesinde birini en azindan SL de neden kullanmiyorsun ???? Tarik Camdal i madem muthis bir parayla aliyorsun, SL de ilk 11 baslat . En kotu ne degisecek ???

2- Bu takim ana sistemi 4-4-2 oynayarak belli bir basari elde etmedi mi ? 4-3-3 deki bu italyan israri nedir ? oyuncuya gore mi duzen ? duzene gore mi oyuncu ? Bu sistemi uyguluyorsan 4 lu defans beklerinin tek basina o bolgeyi 90 dakika verimli kullanmasi sart degil mi? Bizde oyle bir bek var mi su an ? Veysel mi Hakan Balta mi Tarik Camdal mi Telles mi ? Hangisi henuz vasati asti soyleyin bilelim ? 

3- Bruma nin gunahi nedir ? Ligi gectik SL de direk 11 baslayamamasinin sebebi nedir ? Iki gun once gelen Pandev ilk 11 baslayabiliyorsa yabanci kisitlamasinin olmadigi bir macta dikine oynayabilen adam eksiltebilen top isteyen hareketli bir Bruma neden baslayamiyor ? Yoksa yasindan oturu SL yi kaldiramaz diye mi ? eee bakiyorsun Anderlecht e Arsenal e hangisi bruma dan daha genc ?

4- Bu burak yilmaz i medya Ronaldo ile kiyasliyordu sanirim bize gelen ve giden teknik heyetler buna hakikaten inanmis, 90 dakika tukurmekten baska bi hareketini goremedigimiz, %90 gol yapacagi pozisyonda kendini yere atip devaminda ayni topun pesinde 40 metre sprint atabilen bu arkadasin gol atmasi benim icin hicbir anlam ifade etmiyor . Diyeceksiniz ki oyle sacmalik mi olur, herif ne yapsin, Golcuyum diyorsa zaten golunu atacak, Attiklarindan ziyade kacirdiklarini konusalim, Chedjou yoktan golu var etti, bilmem ne kispetten cikmisken o golu burak bile kaciramazdi kimse kusura bakmasin. Sonra da gozumuz Drogba yi ariyor, ah cekiyoruz , bu takima en basta forvet lazim, bir transfer yapilsin ancak cok kaliteli bir forvet alinsin diye bu sitede en az 100 defa yorum yapmisimdir, ama ne yapalim sesimizi zaten duyan yok belki de biz kendimizi boyle tatmin ediyoruz, bizden iyi bilenlere selam olsun, golcu ! yine atti golunu sonucta

5- ve belki de en onemlisi, heyecanimiz yok, benim yok, senin yok, bizim yok. Bir GALATASARAY taraftari icin ozellikle SL macinin oldugu gun kutsal gundur, o gun zaman gecmez, o gun aksam olmaz, butun hafta sadece o 2 saati bekleyerek gecirirsin, yeri gelir isten okuldan kacarsin, hazirligini yaparsin.

Birilerinin bunlari anlayip gormesi umuduyla...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Ağustos (1)
 
Şubat (1)
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...