Makale Yaz
cngzhn
Bu haberi yazdır
Uyanın artık!
 Oca
18
 2012

Evet arkadaşlar! 3 Temmuzdan bu yana 8 çizen Türk Futbolu eğik yörüngesine geri dönüyor.Başkan Ünal Aysal'ın süreç başında söylediği "Bu,etik değerlere sahip çıkıp çıkamayacağımız konusunda verdiğimiz bir sınavdır" sözündeki sınavı biz veremedik.Hem de öyle masumane,salt bilgisizlikten,çalışmamış olmaktan kaynaklanan bir başarısızlık değildi bu.Sınav esnasında bol bol kopya çektik sağdan soldan;yakalandık ve sıfırı yedikten sonra pişkin pişkin gülerek dışarı çıktık.Hani öğrenci vardır tembeldir ama karakter gösterir yüzü kızarır,adam olacak dersin.Biz adam olmayacak türdeniz kardeşlerim.Şimdi okulun koridorlarında yürürken pişkinliğimizi muhafaza ediyor,sene sonu karnemizdeki notlarla nasıl oynayacağımızın hesaplarını yapıyoruz.

Bugüne kadar bir çok kulüp "delilsiz" küme düşürülmüştür."Özerk" bir federasyonun ne anlama geldiğini bugün bize çok sağlam unutturmuş durumdalar.İlk günden itibaren federasyonun takındığı tavır insanların bilinçaltına "tepkisizlik","acıma","algılayamama" gibi olguların tohumlarını ekmekten ibarettir.Süreç uzadıkça da insanlar istenen kıvama gelmiştir.

Kulüp olarak geçen gün federasyona yolladığımız "uyarı" bir nevi silkiniştir,çığlıktır.Üzerimize karabasan gibi çöken bu süreçten uyanma çabasıdır.Size sorarım dostlar;bunca yolu "alın teriyle" arşınlamış bir kulüp olarak neden biz sıkıntı çekiyoruz ?Neden yoldan sapanlar,Türk Futbolunu bu hale getirenler ceza çekmesi gerekirken biz sıkıntı çekiyoruz ?Geçen sene neredeyse küme düşüyorduk.Yönetim, teknik heyet,futbolcu,taraftar...Hatalar..Hatalar yapıldı ama biz böyle bir yola saptık mı ?Tekrar ediyorum neredeyse küme düşüyorduk yahu!!!Biz düşme yolunda ilerlerken kurtaralım hesabı yapanlar var mıydı ?Tam tersine her geçen gün bu konu üzerinden türlü espiriler üretiliyor bir gırgır şamata gidiyordu medyada...Şerefiyle düşecek bir takıma gülenler bugün şerefsizce düşmemeye çırpınan bir kulüp için neler yapıyor.Sanki Avrupa Birliği çöküşün eşiğine gelmiş de ülkeler sık sık toplanıp çözüm arıyor.Sanki Dünyadaki arı nesli tamamen tükenmek üzere de bütün bilim adamları sık sık toplanıp bunu tartışıyor.Sanki terör belası hiç olmadığı kadar sert hortlamış da devlet adamları bunun çaresini arıyor;mecliste kanun değişiyor,bakanlar açıklama yapıyor.Nedir bu kepazelik Allah aşkına arkadaşlar? Neden uyuyoruz? Yönetimin çığlığını neden duymuyoruz?

Lig devam ediyor.Fenerbahçenin nasıl ikinci sırada asılı kaldığını anlayan,durumu çakan var mı ?Şu sıralar tekrar masa başı faaliyetlerini yürüttüklerinin farkında olan ?Hakemlerin ince ince her maç eyyam yaptığının;kart yorumlarını fark eden? Medyada son zamanlarda Galatasarayın içerisinde bir karmaşanın hakim olduğuna dair yapılan haberleri görebilen? Her sezon yaptıkları gibi bu sezon da rakipler hakkında verilen provokasyon yüklü demeçler?Evet aynen devam ediyorlar.

Dikkat edin.Bir süredir Sow adlı bir futbolcuyu transfer etmeye çalışıyor Fenerbahçe.2.lig için istemiyorlar herhalde bunu ha? Maaliyeti de yüksek.Aykut Kocaman TFF başkanıyla görüşüyor ve bu futbolcunun transferi ile ilgili gelişmeler hız kazanıyor.Bilin ki bu futbolcuyu alırlarsa Fenerbahçe düşürülmeyecek.Federasyon başkanının Fenerbahçe camiasında tekmil vermediği bir bahçıvanlar kaldı.Başkan vekiline gidiyor tekmil veriyor,teknik direktöre tekmil veriyor,medya maymununa gidiyor tekmil veriyor.

Biz 30-35 bin kişiyle metro gecelerini,kareografileri,uzun süredir hasret kaldığımız liderlik keyfini yaşayaduralım;atı alan üsküdarı geçiyor beyler!!!Biz daha saf saf oturalım.Birileri şerefsizce,yüzsüzce miting düzenlesin biz hala susalım!!Kusura bakmayın elektronik posta atmakla olmaz bu işler.Miting yapacaksın,öyle bir kere değil günlerce.Gerekirse çadır kuracaksın ki tarih bu ayıbı ve bu ayıba karşı çıkanları unutamasın.Bu sınav kendi değerlerimize ne kadar sahip çıktığımızla ilgilidir.Şampiyonluktan,transferden,başarıdan daha önemlidir.BUradan ultrAslan gurubuna sesleniyorum;en yakın zamanda bu işi organize etsinler.Galatasaray kulübüne gönül vermiş ünlü ünsüz kim varsa..Bu kepazeliğe bir an önce dur demenin vakti geçiyor.Bu süreçte "herkes zamanında şike yaptı" diyerek kulübümüze delilsiz çamur atan şerefsizlere,şikeye aynen devam edenlere ve Türk Futbolunun hayat ağacı Galatasarayla uğraşanlara gereken YANIT VERİLMELİ !!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...