Makale Yaz
gkhn8734
Bu haberi yazdır
Eren Varsa Dert Yok!
 Ağu
03
 2016

Takımımız çok uzun zamandır forvet oyuncusu bulma konusunda ciddi sıkıntı çekmektedir.

Bu zamana  takımımıza çok iyi forvet oyuncuları geldi. Hepside hak etmediği şekilde gönderildi. Bunlara en güzel örnek Nonda, Baros, Elmander'dir.

Mali kriz ve Burak Yılmaz'ın gönderilmesinden sonra forvet hattınd açok ciddi bir problem yaşadık. Sinan ve Podolski çok iyi hücüm oyuncuları olmasına rağmen tam bir forvet oyuncusu değiller. Fiziki açıdan uzun ve güçlü bir forvet oyuncusuna ihtiyaç duyduğumuz aşikar.  Bu zor günlerde takımımızın Scout ekibi yine güzel bir çalışmaya adım attı.  İstanbul'un göbeğinde, yıllar sonra tekrar inşaa edilen Tepebaşında Kasımpaşa Spor da futbol hayatına devam eden EREN DERDİYOK.

Bana göre Türkiye topraklarındaki en iyi forvet oyuncusu. Eren Derdi yok'u  taraftarlarımızın anlayacağı bir dilde anlatmak gerekirse eğer;

Burak yılmaz gibi fırsatçı, hakan şükür gibi hava toplarında iyi, Shabani Nonda gibi atlatik, Elmander gibi hırslı ve Metin Oktay gibi mütavazi.

Kısacası Hızlı, güçlü, atik ve teknik bir oyuncu. Eren'i daha çok tanımamızı sebebi İsviçre milli takımını seçmesi ve Kasımpaşada oynaması. Eren milli takımda oynayan bir oyuncu olsaydı şuan çokdan gündeme oturmuştu.

Eren'i izlemeyenlerin aklında şu sorular dolaştığından eminim.  Çok pahalı bir transfer, Yabancı forvet neden alınmadı ve Bizim takımda oynayamaz.

Bu sorular ve düşünclerin yanlış olduğunu zamanla anlayacaksanız. Şimdi bunun sebeplerini açıklayayım.

Eren gibi bir oyuncuyu yurtdışında bu fiyata almanız imkansız. Kalitesini ilerleyen günlerde göreceksiniz.

Yabancı forvetin gelemsi adaptasyon sorunu ve yabancı hayranlığını bir yana bırakın. Ligimizi ve dilimizi bilen bir oyuncu. Lukunku'ları, Cristian'ları unutmayalım (:

Fizikselolarak çok üstün bir oyuncu tam anlamı il ekontra atak oyuncusu diyemeyiz. Açık oyun, kapalı oyun demeden her türlü sistemde başarı il eoynayabielceğinden emin olun.

Manchester United maçında ilk yarıdakı Galatasaray'ı düşünün. Üstüne birde Eren Derdiyok'un olduğunu hayal edin. Düşünmesi bile insanı heyecanlandırıyor.

Şimdi gelelim Eren Derdiyok'un özelliklerinin tamamına;

Hava toplarında çok iyi

Çok güçlü bir fiziği var

Hızlı bir oyuncu

Estetik bir oyuncu ( Rövaşota, vole vs. )

Bileklerine çok hakim

Çalım atma top sürme özelliği var

Bitiriciliği çok iyi

Çok sert ve iyi şut çekiyor

Çok iyi frikik kullanıyor

Hırslı bir oyuncu

Galatasaray ailesi ve kültürüne çok uygun bir karakteri ve aile yapısı var.

Son olarak şunu söylemek istiyorum. Burak  Yılmaz gibi bir oyuncunun bu kadar başarılı olduğu bir ligde Eren Derdiyok gibi ismini altın harflerle kazıyacak.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...