Makale Yaz
satriani
Bu haberi yazdır
Derin farklar
 Oca
11
 2012

..İKİ RESİM ARASINDAKİ DERİN FARKLAR VE TEKRAR NE YAPMALI ÜZERİNE..

G.Saray –İBB'nin pek organize olmayan atağında kaleye sallanan şut ve ıska geçen oyuncumuzun yanından gol.. İBB maçı...maç 1-1...maçı alacağımızdan şüphem yok çünkü G.Saray ısırıyor, basıyor, golü kokluyor İBB ise eski günlerini aratıyor, tesadüfi gollere kalmış işi..derken Webo Semih'e dalıyor..TV'de üstten çekimde sanki bir şey yokmuş gibi ama cepheden çekilen görüntüde basbayağı Semih'in bileğine tabanıyla giriyor..Ardından kopan fırtınaları, galibiyete düşürülmek istenen lekeleri anlatmaya gerek yoktur.

Gelelim diğer resme ama bundan önce kısa bir giriş yapayım,

Geçen sezon Eskişehir – F.Bahçe maçı hani 1-3 biten ve şike soruşturmasına konu olan maç... Maçı izliyorum skor 1-2 olmuş ve Eskişehir'den G.Saray'a ve Trabzon'a karşı gösterdiği performansı bekliyorum ama ne gezer tamamen sahasına çekilmiş, gezinen bir oyuncular ordusu..artık yılların verdiği tecrübeyle gülümsüyorum ve TV'yi kapatıyorum zira izlemenin gereği yok biz bu filmi görmüştük..(erkek kardeşim ısrarla izlemek izlemişti de "bu maç verilmiş izleminin anlamı yok" diye çıkışmıştım.)

Gelelim diğer resme, F.Bahçe- Gaziantepspor maçı...G.Antep çatır çatır futbol oynuyor ve normal olarak 1-0 öne geçiyor...maç devam ediyor baskın olan Antep 2.gol eli kulağında ancak hakem bütün ikili mücadelelerde F.Bahçe lehine çalıyor..umursamıyorum çünkü buna rağmen Fener'in yürüyecek hali yok ve Antep ha attı ha atacak...derken 45+2 de bir şeyler oluyor ve Antepli oyuncu atılıyor...yine gülümsüyorum ve umarsızca çeviriyorum kanalı, izlemeye bile gerek yok..bu hakem allem eder kalem eder bu maçı çevirir düşüncesi tecrübeyle sabit kafama düşüyor..

Ertesi gün tek merak ettiğim konu Kerim'in pozisyonunun hakikaten faul ve sarı kart olup olmadığıydı..Gazetelere bakıyorum Fener'in şanlı(!) galibiyeti dışında bir şey yok..G.Saraylı pek objektif (!) yazarlarımız da konuya değinmemişler..

İlginç değil mi..?

Bence değil...ben şaşırmıyorum...çok normal..medya gücü Fener'de bunu unutmayın. Çifte standartlı Fener Medyası Oligarşisi..neredeyse Aziz Yıldırım'ı  Büyük Mazlum haline getirecekler...F.B'lileri de bu medya kışkırtıyor hatta iş FB'yi kurtarmaktan ziyade Aziz Yıldırım'ı kurtarmaya dönüşüyordu bir ara..

Tekrar soruyorum NE YAPMALI...

İstediğimiz kadar transfer yapalım, istediğimiz kadar iyi top oynayalım hatta bir çok taraftarın fantezisi olan Barcelona gibi oynayan G.Saray olsun  fark etmeyecektir..F.Bahçe arada 1-2 puan farkla play-off'a kaldırılacaktır.. Play-Off'da yapılacak basit (!) hakem hataları da her şeyi belirleyebilir unutmayın sakın..

Bize düşen ORGANİZE OLMAKTIR...TÜM BUNLARIN BİLİNCİNDE OLMAKTIR..Fener Medyasını ve bilinçli-bilinçsiz ona hizmet edenleri  BOYKOT ETMELİYİZ..tepki göstermeliyiz..Fax yağmuruna tutmalıyız..gerekirse yürüyüş yapıp siyah çelenk bırakmalıyız...AMA BİR ŞEYLER MUHAKKAK YAPMALIYIZ..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...