Makale Yaz
gucunutarihindenal
Bu haberi yazdır
Yeni Operasyon Sinyali
 Mar
07
 2016

1-] İktidarını kaybetmek istemeyen Yezid, kulübü adeta ateşe atıyor. Saray’ı, İsrafsaray haline getirdi. Sürekli hoca değiştirip, fazladan har vurup harman savururken, bir yandan da iyi yönetme görüntüsü veren Yezid, kötü sonuçların ardından hoca getirip gündemi değiştirme planlarını yapıyor. Kendi anlamadığı için avanelere ‘hoca araştırın’ talimatını verdi. Avanelerden Fatih İşbecer Yezid’e; ‘Efendim şu isim olur mu’ diye sorsa, Yezid’in çatık kaşları karşısında fazla konuşamıyor.

İşbecer’in Hamza’nın kuyusunu kazıp, Denizli’yi getirmesi ve Yezid’in bu konuda İşbecer’e güvenmesi ama Denizli’nin Saray’ı karıştırması, Yezid’in başına bela olmuştu. İşbecer’e o günden beri kin tuttu. İşbecer’i ilk fırsatta silecek zemin arıyor.

2-] Takım kötü sonuçlar alırken avanelerden Cengiz Özyalçın’ın basına verdiği; ‘Beğenmediğiniz takım çeyrek finalde, çeyrek finalde, eee yarı finalde’ gibi saçma demeçleri, Yezid’i küplere bindirdi. Bütün gece boyunca; ‘Bu bunamış’ deyip durdu.

3-] Aziz Yıldırım’ın avukatı Köksal Bayraktar’ın Yezid’i bu kulübe başkan yapması, Galatasaray taraftarının sosyal medyada başlattığı ‘Kulüp taraftara açılsın üye olalım’ kampanyası, Yezid’i tir tir titretiyor. Yezid, avanelerini; ‘Genel kurul tehlikeyi gördü. Bunlar bizi imza ile seçime götürüp iyi bir başkan adayı bulurlarsa, kendilerini kurtarırlar bizde biteriz’ diye sürekli uyarıyor.

4-] Genel kurul durumdan rahatsız. Artık satın alınmış ultrAslan’ın sözünü, Galatasaray taraftarı dinlemiyor. Genel kurul Yezid hakkında sürekli; ‘Başa gelmiş en beceriksiz herif’ diye atıp tutarken, Yezid’de genel kurul için planlar yapmaya başladı bile… Avanelere; ‘Boynumuzu vurmaya kalkar, tahtımızdan ederlerse, liseciler yüzünden kulüp ileri gitmedi’ diye kürsülerden sallayın dedi.

Öte yandan Yezid, bu güne kadar parayla satın aldığı ultrAslan’ın üzerinde ki hakimiyeti de kaybetmesiyle, iyice diktatörleşmiş durumda. Elinden gelse hepsini bir kaşık suda boğacak. Son maçta tribünler sırt dönünce Yezid içinden geçenleri dışına vurdu ve ‘Hainler o kadar besledim ama beni sattılar’ dedi.

5-] Genel kurulun ve liselilerin bir numaralı piyonu olan Yezid, ilk fırsatta onları da satabilir. Bu arada Galatasaray’ın ne olacağı ise umurunda değil. Tüm amacı hoca getirip gündem değiştirmek isteyen Yezid’in tek arzusu Fener’e yenilmemek. Birkaç hafta iyi sonuç alınırsa, önümüzde ki yılları garantileriz diye düşünüyor.

Avaneler; ‘Efendim Fener Arena da bizi yenerse biteriz’ sözlerini duydukça, korkudan yüzü düşüyor. İktidarını kaybederse, iş hayatının da tehlikeye gireceğini biliyor.

6-]  Muhalif seslere kimse kulak vermesin ve muhalif sesler hedef şaşırsın diye her yolu deneyen Yezid’in son talimatı; ‘Taraftar Florya’yı basarsa polise dövdürün’ oldu. Mazlumların boynunu vurmak, Yezid’lerin fıtratında var.

Merak etmeyin. Gideceği fazla bir yol kalmadı. Gideceğini biliyor. Güzel insanlar, güzel günler yakındır. Az kaldı.

Ne yaparsan yap artık sonun geliyor. KORKMA TİTRE!

Yıkılacaksın.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...