Makale Yaz
akinsimo
Bu haberi yazdır
SORULARA CEVAP VER BAŞKAN!!!!???
 Eki
01
 2015

Bir  kulüp ancak bukadar kötü yönetilebilir. Takıma baktığımız zaman ne bir kenetlenme ne bir heyecan nede bir fuybol oynama iştahı görülüyor!!! Sonunda bu noktayada geldik.MALESEF HAMZA HOCADA İNANILMAZ HATALAR YAPMAYA BAŞLADI VE DERHAL PSİKOLOJİK DESTEK ALMASI LAZIM ÇÜNKÜ ADAMIN RUH SAĞLIĞI BOZULUCAK!!!..DÜN GENE OYUNA ÇOK GEÇ MÜDAHALE ETTİ VE MAÇ SONU YAPTIĞI AÇIKLAMALAR REZALET!! AMA BURDA SUÇ SADECE HAMZA HOCANIN DEĞİL!!! KİMSE FUTBOLCULARA TEK KELİME ETMİYO,, BU FUTBOLCULAR YETERSİZ OLABİLİR VE ÜST DÜZEY YETENEKLERİDE OLMAYABİLİR AMA SEN KALKIP KENDİNDEN ÇOK ÇOK DAHA AŞŞĞIDA OLAN ASTANAYI BİLEEE YENEMİYOSAN BURDA SENİNDE SUÇUN KABAHATİN VAR ARKADAS!!! SIRTINDAKİ GALATASARA FORMASI VE SEN BUKADAR UCUZ BUKADAR KAÇAK DÖVÜŞEMEZSİN!!! Peki bu tablonun EN BÜYÜÜÜÜÜK mimarını ortalıkta gören varmı?? Galatasarayın deplasman maçları ve kendi sahasındaki maçları dahil olmak üzere bizim başkan hangi maça zahmet edipte geldi!!!  Daha nereye kadar kaçıcaksın dursun başkan?? Hamza hocayı tek başına bırakan, yönetim içinde ve floryada hiçbir organize yapıyı kuramayan ve gruplaşmaları önleyemeyen, takıma hala sponsor bulamayan bu zihniyet artık kulübü BAKKAL YÖNETİR GİBİ YÖNETMESİN!!!  Şimdi bu sorulara cevap vermen lazım sayın başkan???

  1. ·         HAZİRAN BAŞINDAN BERİ TRANSFER KONUSUNDA  YALAN SÖLEYİP TARAFTARI APTAL YERİNE KOYMANIN BEDELİ NEKADAR AĞIR OLUCAK FARKINDAMISIN??
  2. ·         KULÜP EKONOMİK OLARAK ZOR DURUMDA DİYEREK BULMUŞ OLDUĞUN TEK ÇARE TASSARUF PLANIMIDIR?  YILDA 4 5 MİLYON EURO KAZANDIRICAK OTEL PROJESİ DIŞINDA TAKIMA GELİR KAZANDIRICAK  BAŞKA PROJELER YOKMU HALA???
  3. ·         KOSKOCA ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDECEK TAKIMIN HALA GÖĞÜS REKLAMI NEDEN YOK???
  4. ·         YÖNETİM OLARAK ÇOK UYUMLU ÇALIŞIYORUZ DEDİN,, OZAMAN NEDEN FUTBOLDAN SORUMLU OLAN YÖNETİCİ HERKİMSE ÇIKIP HİÇ AÇIKLAMA YAPMIYOR?? VEYAHUT BASIN SÖZCÜMÜZ??
  5. ·         KRİZ YÖNETİMİ VE MEDYA İLİŞKİLERİ KONUSUNDA HANGİ İCRAATINIZ BAŞARILI???
  6. ·         MELONUN GİTMEK İSTEDİĞİNİ SAĞIR SULTAN BİLE DUYMUŞKEN BUNUN ÖNLEMİNİN PLANLAMASINI NEDEN YAPAMADINIZ??
  7. ·         SIRF 600 BİN EURO KAZANMAK UĞRUNA DZEMAİLİYİ GÖNDERDİĞİNİZ İÇİN HALA MUTLUMUSUNUZ??
  8. ·         MADEM PARASIZLIKTAN ŞİKAYET EDİYOSUNUZ OZAMAN  TAKIMA 2 3 TANE BONSERVİSİ ELİNDE OLAN VEYA KİRALIK OLARAK ALABİLECENİZ OYUNCULAR VARKEN HANGİ KAFAYLA İSTEMEDİNİZ???  ( ÖRN: KALİNİC, MATRİ, BLAZCZYKOWSKİ, SİGTHORSSON, GİGNAC, RAFAEL, KNOPLYANKA, MBİA, GOMEZ VE BİZİM BİLMEDİĞİMİZ DAHA BİRÇOK İSİM..)  BU ADAMLARIN BİR KISMI BEDAVAYA GİTTİ Bİ KISMIDA KİRALIK, BAZILARIDA 3 4 MİLYON BONSERVİSLE…. YANİ UCUZ MALİYETLEDE YAPILABİLİYOMUŞ!!!!!
  9. ·         ŞİMDİ SORUYORUM: ALAMADIĞINIZ BU UCUZ MALİYETLİ FUTBOLCULAR  UMUTTAN, JEM KARACANDAN, BİLALDEN, SABRİDEN DAHAMI KÖTÜLER?? 
  10. ·         DÜN EĞER KAZANSAYDIK 1,5 MİLYON EURO KAZANICAKTIK, ŞİMDİ SORUYORUM: TAKIMA BONSERVİSSİZ VEYA KİRALIK OLARAK BİR KAÇ SAĞLAM TRANSFER YAPILSAYDI  DÜN ALICAMIZ GALİBİETLE PARALARINI ÇIKARTAMAZMIYDIK??? BUNU HESAP EDEMEDİNİZMİ???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sonuç olarak burda yazmakla bitiremiceğem onlarca soru var, ben sadece en temel olanlarını sormak ve taraftarımızın sesi olmak istedim.Artık yönetime ve bu işten sorumlu olan herkese karşı tek bir sesle isyanımızı dile getirmeliyiz..Takıma destek olmak sadece güzel laflarla olmaz,, bazen yapılıcak sert ve şiddetli bi isyanda takımı motive edebilir ve silkelenip kendilerine gelmelerini sağlayabilir..Ama tekrar ediyorum, başkanın çıkıp sorulucak tüm sorulara cevap vermesi lazım, çünkü stada gelmeyerek herhangi bi açıklama yapmayarak hiçbir yere kaçamaz!!!.. Bu taraftar herşeyin hesabını sorar!!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...