Makale Yaz
efsane05
Bu haberi yazdır
Hamza hoca
 Ağu
26
 2015

Pandelli nin gönderilmesi ve Hamza hocanin gelmesiyle takimda ayri bir hava yaratildi, seri galibiyetlere baslandi ve ligi sampiyon olarak bitirip dördüncü yildizi takan ilk takim ünvanina sahip olduk. Buraya kadar hersey mükemmel. Fakat bu basariyi sadece Hamza hocaya baglamak “ki özellikle Hamza hoca böyle görüyor” oldukca yanlistir. Bu sampiyonlukta en büyük payin; rakiblerimizin beceriksiz olmalari ve oyuncularimizin olaganüstü caba sarfetmeleri oldugu gercegini göz ardi etmemek gerekir. Hamza hocanin yanlis kadro, yanlis taktik ve yanlis oyuncu degisikligi yüzünden kaybettigimiz puanlara ragmen sampiyon olduysak eger, bu sampiyonlukta Hamza hocanin payi nekadardir sorusuna iyi yanit aramak gerekir. Ligde iki mac geride kaldi ve kaybettigimiz puan sayisi 5 dir. Puan ve puanlar tabiki kaybedilecek fakat kaybedilen bu puanlarin ana sebebini hemen hemen herkes biliyor. Buna önlem alinmaz ve gereken yapilmaz ise, kaybedecegimiz daha cooook puanlar var önümüzde.

Hamza hoca hatali oldugu halde hatasiz oldugunu isbat etmek icin  ayni hatayi tekrarlayarak takima zarar verdiginin farkinda degil. Yada farkinda ama  kendisi icin önemli olan kendi misyonudur. Burak Yilmaz kimine gore iyi, kimine gore, kötüdür. Kimileri ise elimizde olan forvet bu oldugundan iyi demek sorundayiz düsüncesindeler. Bu konuda kim ne derse desin tartisilir. Tartisilmayan bir durum varki, Burak nekadar yetersiz olursa olsun, Umut Bulut tan cok daha üstün bir oyuncu oldugudur. Keske elimizde Burak tan daha iyi biri olsa, o oyuncu da Burak tan daha iyi diyebilsek. Ne zaman Umut Bulut u kadroda görsem, ne zaman Umut oyuna dahil edilse, eyvah gine bir eksik oynuyoruz hissine kapiliyor insane.

Ve medyada Burak baska bir kulübe transfer olacak haberleri okuyoruz. Bu haber dogrumu, Burak kac paraya transfer olacak bilemiyorum fakat, buraktan kazandigimiz paradan cok daha fazlasini verelim, ondan daha iyisini alamayiz. Zira iyi oyunculari ucuza satarken, siradan bir oyuncuya milyonlari veriyoruz nedense. Sanki bu islerden birileri rant sagliyor gibi geliyor aklima ama kimseninde günahinada girmek istemiyor insan. Henüz transfer konusuna deginmisken, malum, öyle lüx, pahali ve super bir transfer yapma imkanimiz yok zaten. Sivas sporda oynayan Aatif Chahechouhe en isabetli transfer olurdu bence. Hem orta saha hücum hattini kuvvetlendirir hemde yarim forvet oyuncusuna sahip olurduk. Yarim forvet diyorum, orta saha oyuncusu olmasina ragmen bir cok forvetin atamadigi golden cok fazla golu var bu oyuncunun. Hücum özelligi ve yaptigi gol asistlerine hic deginmiyorum.

 

 

Son gelisen olaylari özetlersek eger, Hamza hocanin Burak ile bir derdi var gibi. Varsa eger yöneticiler devreye girerek bu sorunu halletmeleri gerekir. Yukardada belrttigim gibi Hamza hoca kendi misyonunu ön planda tuttugundan, kaybettigimiz yada kaybedecegimiz puanlarla pek ilgisi yok galiba.

Bu yüzden yöneticilerden bu islerle sorumlu kisi vasifesini yerine getirmelidir. Sorun ne olursa olsun, cözüm ne olursa olsun, G.Saray kulübü bu olaydan zarar görmemesi gerekir. Tamda burda Abdurrahim Albayrak olmaliydi iste.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Temmuz (1)
  2016
  2015
  2014
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...