Makale Yaz
duncan85
Bu haberi yazdır
KÜÇÜK HESAPLAR YAPANLAR, ASLA BÜYÜYEMEZLER !
 May
25
 2015

     Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte birçok transfer haberi gazeteleri ve tüm yayın organlarını meşgul etmeye başladı bile, tabiki bizi ilgilendiren kısmı şampiyon takımımız Galatasaray'ın neler yapacağı ve transfer politikası !

     Son 10 günde Abdürrahim Albayrak, yeni başkanımız Dursun Özbek ve Saygıdeğer hocamız Hamza Hamzaoğlu'nun bu konu hakkındaki görüşlerini dikkatle dinliyorum. Bu konuşmalardan şampiyon olan, şampiyonlar ligine direk katılma hakkı kazanan ve başarılı olmak isteyen diilde sanki feda sezonunda borç batağında gelirleri hedefleri olmayan bir kulüp izlenimi alıyorum.

     Gökhan Gönülden sonra ligimizin en iyi sağ beki Şener'i 5 Milyon TL verip fenerbahçe alıyorsa, Yıllardır aradığımız tipte bir santrafor olan bize hemen hemen her maçta gol atan Chedju'nun bile keşke bize gelse dediği Fernandao'yu Fenerbahçe alıyorsa sizde 32 yaşındaki Bilal Kısa'yı iyimi katkı yaparmı die tartışıyorsanız!

      Şampiyonluk kutlamalarından sonra röpörtajlarda Hocamız sürekli Bilal Kısa'yı istiyoruz diyorsa bu işte bir yanlışlık var demektir. Bilal Kısa iyi bir oyuncudur ama Galatasasay'ın geleceği ve gündemi diildir. Her maçta onlarca pozisyon veren bir defans, yokluktan sağ bekte hala sabriye mecbur olan yıllardır oturmayan sağ bek mevkii ve herkesin hep bir ağızdan söylediği Telles bu takımın beki olamaz cümleleri içinde hala başlıklar Bilal Kısa !

     En sevdiğim sözlerden biridir. Küçük hesaplar yapan insanlar asla büyüyemezler. Bugün tüm kulüplerimize transferleriyle örnek olsun dediğimiz, oyuncu keşifleriyle ünlü kulupler bedavayamı oyuncu alıyorlar sanıyorsunuz? Porto'nun 40 milyon euro'ya Zenite sattığı Hulk için Tokyo Verdy kulübüne 19 milyon Euro verdiğini kaç kişi biliyor? Yada Shaktar donetsk'in 35 milyon euroya sattığı willian'ı corinthians'tan 14 milyon euroya aldığını?

     Bakın şampiyonlar ligi şampiyonu olmak istiyorum diyorsanız vizyonunuz o kupayı kaldıracak kadar yüksek olmalı. Hem kulübümüz para harcamasın ben Bilal'i istiyorum diip hemde şampiyonlar ligi şampiyonu olucaz cümlesini yan yana kurarsanız inandırıcılıkta ne kadar uzak olduğunuz hemen anlaşılır. Wesley Sneijder'in her vurduğu top tesadüfen mi gol oluyor?  ( Neden Felipe, Lincoln, Revivo yada başkası Hagi'den sonra tutunamadı ) Bütün toplar Fernando Muslera'nın üstünemi geliyor sizce? ( Neden zapata yada leo franco'nun üstüne gelmedi )

     Bakın bedava olsun diye gerçekten kaliteli olmayan oyuncuları alırsanız, paramız gitmesin diye mütevazi tavırlar sergileyip büyük hedefler koyarsanız inanırlılık kaybolur gider. Fatih Terim 2. Galatasaray döneminde bunu yaptı yapmak istedi kimleri aldı ( muhammed Sarr, Almaguer ve diğerleri ) ve nasıl gittiğini herkes biliyor. Aynı Fatih Terim 3. Gelişinde Fernando Muslera, Albert Riera, Elmander, Emmanuel Eboue, Didier Drogba ve Wesley Sneijder Selçuk İnan, Burak Yılmaz gelirken hiç sesini çıkartmadı. Hatta Bruma'ya 10 milyon euro onun döneminde verildi.

     2 şampiyonluk ve 2 şampiyonlar ligi çeyrek finali bu şekilde geldi. Çünkü yıldızlar olmadan sizin diğer takımlardan hiçbir farkınız kalmazdı. Bu gerçekler ışığında ben buradan Hamza Hamzaoğlu'na sesleniyorum. Lütfen büyük düşünün ve ona göre oyuncular alın. Önce kendinizi sonra taraftarı kandırmayın. Yeni başkanımız inşallah bu vizyon ışığında hareket eder. Biz GALATASARAYLILAR Uefa kupasını alırken en iyi türk oyunculara ve en iyi yabancılara sahip olduğumuzu biliyorduk. Şimdi En iyi türk oyuncular ve en iyi yabancılara sahip olma zamanıdır ve sonra şampiyonlar ligi hedefi koyulmalıdır. Yoksa yine anderlecht'in olduğu grupta -15 averajla grubu tamamlar ve kendi ligimize paşa paşa döneriz...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...