Makale Yaz
33gs1905
Bu haberi yazdır
Kenetlenerek önümüze bakalım
 Mar
09
 2015

Herkese Merhaba,

Arkadaşlar evet dün yenildik ama ben dünkü yenilgiden çok önümüze bakmamız gerektiği hakkında bir yazı yazacağı. Dünkü maçta bazı futbolcuların ve teknik direktörümüzün hataları olabilir ancak hataları olduğu kadar doğru yaptıkları şeylerde oldu. Futbolcu ve ya teknik heyetimizin hatalarını dile getireceğiz elbette ama o kişilerin geçmiş maçlarda bize kazandırdıkları puanları düşünerek yaptığımız eleştirilerden sonra tekrar bağrımıza basmalıyız. O yüzden fb maçını günahıyla sevabıyla unutmamız ve önümüze bakmak gerek. 11 tane maçımız kaldı, bjk, fb deplasmanlarımız bitti ve LİDERİZ. Galatasaray ne zaman şampiyonluk yarışı içerisinde olsa son periyotta hata yapmaz, KARAKTERİNDE ELİNE ALDIĞI AVANTAJI HER ZAMAN EN İYİ ŞEKİLDE KULLANMAK VARDIR VE YİNE ÖYLE OLACAK AMA BU HER ZAMANKİ GİBİ BİZİMLE BERABER OLACAK.

11 maçımıza bakıyorum ve zorlanacağımız tek deplasman iddiasız Trabzon. Haftaya Arenada Başakşehir ve bjk vs fb derbisinin olduğu hafta Kasımpaşa deplasmanımız var, sonrası milli takım arası zaten. öncelikle bu iki maça yoğunlaşmamız gerek. Kenetlenmeliyiz, dışardan gelecek tüm etkenlere, futbolcu ve teknik heyetimize saldırılara (fener medyasının gazına gelmeden) göğüs gererek onları korumalı ve kesinlikle 2’de 2 yapmalıyız. Sonrası milli takım arası ve içerde Yılmaz Vural’ın Karabük’ü var. Ben eminim ki Yılmaz Vural o maça şimdiden “0” puan yazmıştır. O küçük maçları kazanıp büyük maçlardan ne koparırsam kardır diye düşünen bir adam ve GS her zaman onu alt etmiştir. Sonrasında benim gözümde en zor maçımız olan Trabzon maçı. Benim bir kaç tane Webaslan haberinin altına yorum olarak eklediğim gibi 27. Hafta Trabzon’dan lider döndüğümüz gün 4. Yıldızı taktık demektir. Çünkü Son 7 haftanın 4’ü içerde, 3’ü deplasman (biri son hafta Rize deplasmanı ki o maçı 4 ve ya 5-0 alacağımızı düşünüyorum) yukarda dediğim gibi Galatasaray eline geçirdiği avantajı hiçbir zaman bırakmayan karakterde bir takımdır. Nasıl Fenerin Kadıköy’de kazanma ve ya kaybetmeme karakteri var, buda bizim özelliğimiz işte. Final maçlarını ve ligin final haftalarını Galatasaray her zaman iyi oynar. Geçmişte Şampiyon olduğumuz senelere bakın, her zaman son 10 hafta Galatasaray gaza basar ve ligi bitirir.

Toparlayacak olursak, önümüzdeki 4 maç, sırasıyla Başakşehir, Kasımpaşa (D), Karabük ve Trabzon  (D) maçlarına çok fazla yoğunlaşmamız gerek. Buradan sesimi kaç taraftarımıza duyurabilirim bilmiyorum ama ne olur bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara uymayın, sadece 1 maç kaybettik, sezon hala bizim elimizde. BİZ TARAFTAR OLARAK KENETLENELİM GERESİNİ HAMZA HOCAM, SELÇUĞUM, SEMİHİM, MUSLERAM, SNEİJDERİM, BURAKIM YANİ GALATASARAYIM HALLEDER.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...